Παίζει και να μην ξαναγράψω ΄δω μέσα !
Σε κάθε περίπτωση, ομολογώ ότι ->
mirage έγραψε:Εδώ είσαι
https://meater.com/
Dimitris_P έγραψε:mirage έγραψε:Εδώ είσαι
https://meater.com/
Ανέβασες ψηλά τον πήχη, γαμεί
Δεν είμαι ακόμα σε τέτοιο επίπεδο, τώρα ανακάλυψα την μαγεία των θερμοκρασιών και είναι overkill να πάω σε τέτοιο εργαλείο. Σε πρόσφατες δοκιμές με σπαλομπριζόλα και κόντρα γάλακτος βρήκα ότι η ιδανική θερμοκρασία για μένα είναι ~60°.
Pasteurization of meat is not just a matter of temperature. It is a measure of temperature, time, and the desired kill rate taken together.
dstou έγραψε:Πόσο κάνουν οι μπριγκέτες Μπράντλευ, και πόσες θέλει την ώρα?
Scotch έγραψε:Βαρύ; Δηλαδή; Δεν καταλαβαίνω τίποτα
Σπίτι είμαι, θα το αντιμετωπίσω αν χρειαστεί
gianik έγραψε:Scotch έγραψε:Βαρύ; Δηλαδή; Δεν καταλαβαίνω τίποτα
Σπίτι είμαι, θα το αντιμετωπίσω αν χρειαστεί
Ειρωνικα το εγραψα,διοτι μπροκολο κοιταω κ μπροκολο δεν βλεπω στην φωτο...
dstou έγραψε:Πήγαινε Κηφησίας 306 στον ψήστη να τα δεις από κοντά.
Προφανώς η όλη διαδικασία δεν επαφίεται στην καλή […]
Αταμάν αμάν αμάν . τον ψόφησες τον Λεσόρ στο 5 . Ε[…]
Στην δικιά μου περίπτωση, το e-pass της ΑΟ το πήρα[…]
Εναλλακτικά μπορώ να τον κάνω μόνος μου με την bi[…]
Σημερινή από τα αγαπημένα βουνά της Βουλγαρικής Ρο[…]
Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι οδηγαρα ο Μαξ. Βρεθ[…]
Εχω δυο παιδια γνωστων μου που επαιζαν στην ελβετι[…]