Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#462347 https://imgur.com/a/fky1Q
ηρθε εχθες , μετα απο κανα 2μηνο....

Πρωτες εντυπωσεις θετικες ,εχω παρει 2 ενα η σύζυγος ενα εγω και μολις το ειδε ο μικρος ζητησε και αυτος ενα...

το αγορασα απο κινα γιατι το βρηκα προσφορα στα 12 ευρω το ενα οποτε...

Καταφερα να το συνδεσω με το runtastic που χρησιμοποιώ , και την Κυριακη θα το δοκιμασω σε συνθηκες αγωνα .

Βασικα αυτο που ηθελα ειναι να βλεπω τους καρδιακους παλμους ...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#463880
Red Garland έγραψε:Βγήκε το νέο Amazfit 2 της Xiaomi
και κάποιοι ακόμα περιμένουν το mi band 2 :(


Μια από τα ίδια με άλλο περιτύλιγμα.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#463888 Το ίδιο περιγράφει το gear fit 2 pro σε σχέση με αυτό που ειχα πριν.

Χαίρομαι που τουλάχιστον λειτουργεί η οθόνη :D :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#464926 Κλείνοντας περίπου ενα μήνα με το gear s3 μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη αγορα που έχω κάνει εδώ και καιρό.
Εντάξει συνέπεσε με τη περίοδο που έχω πάρει λίγο πιο σοβαρά το θέμα fitness , κάτι που μετακόμισα και είναι το δάσος δίπλα, αλλά εκτός ότι σε βοηθάει στο tracking, σε βάζει και στη πρίζα λίγο, και με τα βήματα, και με το μέτρημα θερμίδων (είμαι εξαιρετικά λεπτομερής στην καταγραφή σε κάτι τέτοια).
Με βγάζει κάθε μέρα μείον στις θερμίδες συνολικά αλλά δεν εδινα σημασία ώσπου σήμερα ζυγιστηκα και ψαχουλευτικα και είδα διάφορα, γύρω στο ενάμιση κιλό.Παιρνεις και μια ιδέα πως δουλευει η καρδιά, δεν είμαστε και 20' χρόνων πλέον...
Επίσης φοβερά χρήσιμα τα notifications στον καρπό κατά τη διάρκεια της δουλειάς.

Σήμερα το καταευχαριστηθηκα , πήγα χωρίς τηλέφωνο και χάθηκα στο δάσος, κατι στενά περάσματα δε ξερω αν θα τα ξανά βρω την άλλη φορά, βγήκα.σε ένα ελος μπουκωσαν τα λάστιχα στη λάσπη, ηρεμία, κρύο, ερημιά....
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#465034 Έχω μπριζωθεί άσχημα με όλα αυτά. Θέλω το Garmin Vivoactive 3 (που όλα καλά αλλά δεν έχει κουμπιά, άντε να το χειριστείς με βροχή, ιδρώτα γάντια με την αφή) που κάνει και 270 λίρες. Που δεν τις αξίζει γιατί έχω βρει το Garmin Fenix 3 HR (κλάσεις ανώτερο με τρομερή κατασκευή και τα κάνει σχεδόν όλα) με 275 και το Sapphire (με ζαφείρι οπότε δε σπάει δε χαλάει) με "μόνο" 330 λίρες και το θέλω αλλά είναι 51 χιλιοστά, κτήνος. Το πιο σωστό για μένα είναι το fenix 5s που είναι ακόμα πιο δυνατό και μόνο 42 χιλιοστά αλλά 400 λίρες το σκέτο (χωρίς ζαφείρι και wifi). Ετοιμάζουν όμως το fenix 6 αλλά και το 645 το οποίο θα έχει και έδοση με μουσική. Ελπίζω μήπως με αυτά πέσουν οι τιμές του 5s... Υπενθυμίζω ότι ο αρχικός μου στόχος ήταν μέχρι 200.... :lol:
Μέχρι τότε τρέξιμο με το τηλέφωνο στο χέρι και strava, δεν το βάζω στην τσέπη ή σε θήκη, μου αρέσει να το κοιτάω συχνά (στο ποδήλατο του έχω βάση).
Μερικοί θα πείτε πάρε ένα απλό των 20 ευρώ να κάνεις κάποια βασικά αλλά δεν το θέλω, θα πάρω ένα και σχετικά καλό, με GPS, παλμούς, να κρατάει κάμποσες μέρες και να φοριέται σαν ρολόι.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#465109 Τα Xiaomi πόσο μετράνε το βήμα; Γιατί δεν βλέπω κάπου ρύθμιση στο Amazfit να γράφει απόσταση σε χλμ όπως υπήρχε στο Mi band.

Επίσης στο Honor band της Huawei παρατήρησα ότι έγραφε γενναιόδωρα τα βήματα σε αντίθεση με της Xiaomi που είναι πιο τσιγκουνικο.