Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#463143

απόφοιτος χάρβαρντ :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#463154 To διάγραμμα είναι εντελώς λάθος και στα στοιχεία που δείχνει αύξηση το 15' και 16'.
Η ίδια η Καθημερινή, τα λέει διαφορετικά:
http://www.kathimerini.gr/913400/articl ... e-ari8moys

Τα τελευταία χρόνια πάντως, από το 2015 και εντεύθεν, σημειώνεται κάμψη ως προς τις αποχωρήσεις. Το 2012 οι αποχωρήσεις ήταν 29.982, το 2013 εκτινάχθηκαν στις 32.072, το 2014 ήταν 28.469, ενώ το 2015 μειώθηκαν στις 15.925 και το 2016 καταγράφηκαν 9.810 αποχωρήσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Πέραν των επιμέρους στοιχείων που προκύπτουν από τα μηνιαία και ετήσια στατιστικά του Δημοσίου, Δήμοι, Παιδεία, Υγεία, Αμυνα και ΟΤΑ απασχολούν τον κύριο όγκο του τακτικού προσωπικού. Βάσει μελέτης που διενήργησαν τα αρμόδια τμήματα του υπουργείου Ανασυγκρότησης για το 2016, το διοικητικό προσωπικό στο Δημόσιο είναι μόνο 195.575 επί συνόλου 565.671 δημοσίων υπαλλήλων. Το υπόλοιπο προσωπικό της δημόσιας διοίκησης (370.096) απαρτίζεται από γιατρούς και νοσηλευτές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, μέλη ΔΕΠ (διδακτικό - ερευνητικό προσωπικό), ενστόλους, κληρικούς και εκπαιδευτικούς (135.000). Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα στοιχεία του 2015, επί συνόλου 566.913 υπαλλήλων στον δημόσιο τομέα, οι κατηγορίες αυτές αριθμούσαν 345.944 εργαζομένους (61%).
Πάντως, σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας μελέτης ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων βαίνει συστηματικά μειούμενος τα τελευταία χρόνια. Στις 31-12-2016 το σύνολο του τακτικού προσωπικού ήταν 565.671 υπάλληλοι, έναντι 566.913 υπαλλήλων στις 31-12-2015. Στην αντίστοιχη μελέτη για την περίοδο 2012-2015, το 2015 ο αριθμός του τακτικού προσωπικού ήταν μειωμένος κατά 18,1% σε σχέση με το 2009, οπότε υπηρετούσαν 692.907 υπάλληλοι.


EDIT: Και άλλο ένα από την ίδια εφημερίδα, με μεγαλύτερη ανάλυση
http://www.kathimerini.gr/912359/articl ... y-dhmosioy
Άβαταρ μέλους
By pik.
#463164 Δυστυχως η ΝΔ έχει πάρει τον δρομο της λαικης δεξιας του Βουδα του Ραφηνατου και οδευει σε χασιμο οχι μονο της αυτοδυναμιας,αν ποτέ την ειχε ,αλλά και σε καταστροφη.
Η παγιδα του απιστευτα ταλαντουχου στην πολιτικη κ.Τσιπρα ,βρισκεται σε πληρη εξελιξη.Ο κ.Μητσοτακης δεν θα εχει την δυνατοτητα οχι μονο να κανει κυβερνηση αλλα με την απλη αναλογικη θα δει τον κοσμο να του γυριζει την πλατη και πολυ σωστα μια και ειναι ισως μια ρηχη αντιπολιτευση γεματη καρεκλοκενταυρους χωρις νεες ιδεες.
Ακομα και το λεξιλογιο της ΝΔ πλεον εχει γινει ομοιο με αυτο του Συριζα.
Ο κοσμος θελει λεφτα..
ο κοσμος και ο λαος πειναει...
ο λαος δεν ξερει τι να κανει. :lol:

Ειναι η στιγμη να αναδειχθει ενας νεος πολιτικος φορεας στην ελληνικη κεντροδεξια.
Που να έχει οραμα

μεχρι τοτε,ας πιουμε το Merlot μας με λιγο prosciutto stagionato ,εξαλλου αυτο δεν θα γινει ποτε.
Η Ελλαδα ειναι ενα καραβι του οποιου τα χαρακτηριστικα,η νοοτροπια και γενικα οι ιδεες ταιριαζουν γαντι φαινομενικα στην αριστερα.
Λεω φαινομενικα γιατι πλεον ο Τσιπρας έχει πραγματοποιησει μεγαλυτερο ποσοστο μνημονιου απο ο,τι οι ΣαμαροΒενιζελοι. :lol:

το ηθικο πλεονεκτημα ειναι ακομα εδω...
και η δεξια ειναι ανυπαρκτη.

ακομα χειροτερα ομως,ανυπαρκτος ειναι ο λαος.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#463165
Asimov έγραψε:Εικόνα

Σοβαρά τώρα; :help:

στον επομενο χειμαρρο να αφαιρεθει η αδεια και το διπλωμα του χειμαρρου αν τυχων και περασει με κοκκινο η στοπ
Άβαταρ μέλους
By pik.
#463179
rx8_drifter έγραψε:πικ, θα κάνει τπτ η Ντόρα η εξερευνήτρια, ή θα κάτσει στη μπανανα του Κούλη_

πιο ευκολα περιμενεις ουισκακι να ωριμασει 24 χρονια,παρα την ΝΔ τον Συριζα και τους λοιπους να κανουν κατι μαν. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#463180
pik. έγραψε:ακομα χειροτερα ομως,ανυπαρκτος ειναι ο λαος.


http://www.protagon.gr/apopseis/editori ... 4341530343

100 χρόνια πίσω.
Τόσο απλά.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό σύγχρονων και ανεπτυγμένων κοινωνικών είναι ότι βάζουν στην άκρη διαφορές και έχθρες του παρελθόντος.

Εμείς επειδή κόπηκε η σύνταξη του παππού και το ρεγάλο του manatzareus ξεθάψαμε κολοκοτρωνέικα γιαταγάνια για να σφαχτούμε.
Αγνοώντας το ότι όλο αυτό το blast from the past είναι ένα φτηνό και ελεεινό παιχνιδάκι για άγρα ψήφων (και από τα δυο μεγάλα κόμματα).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#463187 Να που οι "φιλελέ" σχολιαστές στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Να μια καινούρια συλλογικότητα που αναδύεται από τις μνημονιακές πολιτικές! Εύγε!
:metalo:

Δεν περίμενα πως θα έβλεπα λιβάνισμα και για τον Πάσχο, νομίζω δεν αργεί η ώρα και για τον Μπάμπη. :inlove:
Εδώ ένα απάνθισμα Πάσχου, ενός τιτάνα της δημοσιογραφίας:
http://luben.tv/originals/1873

Α, και το τι έγραψε για την Μποφίλιου, ο προταγκόν, έβαλε μόνον του Τσακνή και όχι του Πάσχου:
http://www.kathimerini.gr/938153/opinio ... o-parel8on

Ο Πάσχος λοιπόν τα βάζει με την Μποφίλιου και τον Τσακνή, την ίδια στιγμή που παίρνει πίπες στον Αλαφούζο, μαζί με Μπάμπηδες και Πρωτοσάλτηδες.
:s_wacko :s_cry

Και κάποιοι λένε ΜΠΡΑΒΟ Πάσχο. :s_wacko :s_roses

:s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#463275 Μόνο κάποιος τυφλά εμπαθής δεν καταλαβαίνει ότι αυτό που εννοεί ο Μητσοτάκης είναι να κλείσει ο δρόμος για τη διερχόμενη κυκλοφορία.

Όσο για τον Πάσχο, έχει πολλάκις ξεφτιλιστεί - αμφιβάλλω αν πλέον τον παίρνει κανεις στα σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#463819 Ευτυχώς που υπάρχουν φρέσκα μυαλά στην πολιτική, που εργάζονται για το καλό του έθνους μακριά από μικροκομματικές και τοπικιστικές παρωχημένες αντιλήψεις...

Εικόνα

Απ'ότι φαίνεται, από του χρόνου κάθε ΕΣΣΟ θα κάθεται στο ΚΕΥΠ και ΚΕΠΒ μόνο για λίγες μέρες πριν πάνε στις μονάδες τους. Ο σύντροφος της Σίας ανησυχεί για τις αρνητικές επιπτώσεις στις τοπικές σουβλακερί. :(
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#463878
Anonymous Founder έγραψε:Ελληνικά όπλα στα χέρια του ISIS. :lipsealed: :help:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500181449
Ίχνη από ελληνικά όπλα και συγκεκριμένα σφάιρες φέρεται να εντοπίστηκαν το 2014 στα χέρια του Ισλαμικού Κράτους στη Ράκα από πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πηροφορίες προέρχονται από το πρόγραμμα «iTrace», που βρίσκεται υπό την εποπτεία του Συµβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης και το διαχειρίζεται τεχνικά η διεθνώς αναγνωρισµένη ΜΚΟ Conflict Armament Research (CAR).

Τα στοιχεία που εντόπισαν οι ερευνητές, στις 26 Ιουλίου 2014, στα πεδία των µαχών στη Ράκα της Συρίας, «πρωτεύουσα» µέχρι πρότινος του «Ισλαµικού Κράτους» (ISIS), βρέθηκαν και καταγράφηκαν ελληνικά πυροµαχικά της εταιρείας Olympic Industries του Βασίλη Παπαδόπουλου, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας.

Τα πυροµαχικά συνοδεύονται από φωτογραφίες και τη σχετική τεκµηρίωση και δεν είναι φήµες ή πληροφορίες που µπορούν να αµφισβητηθούν.


Τι κάνει ο Καμμένος; :rtfm:





:s_wacko :s_dance

το ξερεις οτι ειναι fake news ε?
http://www.conflictarm.com/download-fil ... le_id=2284
η ελλαδα δεν υπαρχει πουθενα στο ριπορτο της itrace εξου και γιατι δεν προκειται ποτε να δεις τα περιφημα "ντοκουμεντα" τους :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#463992
Zorz έγραψε:Ευτυχώς που υπάρχουν φρέσκα μυαλά στην πολιτική, που εργάζονται για το καλό του έθνους μακριά από μικροκομματικές και τοπικιστικές παρωχημένες αντιλήψεις...

Εικόνα

Απ'ότι φαίνεται, από του χρόνου κάθε ΕΣΣΟ θα κάθεται στο ΚΕΥΠ και ΚΕΠΒ μόνο για λίγες μέρες πριν πάνε στις μονάδες τους. Ο σύντροφος της Σίας ανησυχεί για τις αρνητικές επιπτώσεις στις τοπικές σουβλακερί. :(


#filele_noudou
#to_pasok_einai_edw
#gtp