Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#463572 Συγχαρητηρια στον teamate Andreasdik για το πρωταθλημα οδηγων :s_drinks και μαλιστα στην rookie χρονια του :s_drinks :s_drinks
Σαρωσες Ανδρεα!! :s_roses

Επισης ευχαριστω την ομαδα που μας εδωσε ενα πολυ καλο μονοθεσιο και πηραμε και τον τιτλο που μετραει περισσοτερο! :inlove: :lol: :lol:

Φατε την σκονη μας ανταγωνιστες :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#463573 * Ο Andreasdik με τις 4 νίκες του καθάρισε από νωρίς το πρωτάθλημα Οδηγών και συνέβαλε τα μέγιστα μαζί με τον Νίκο Παππά και στο πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Red Bull. Στο πρωτάθλημα Βαθμών χρειάστηκε το δωράκι του ripper στον προτελευταίο αγώνα, αλλά έτσι είναι τα πρωταθλήματα! Πρέπει κανείς να αντέξει μέχρι τέλους εκεί, ψηλά, σταθερά.

* mikeerfol και ripper έστησαν ωραίο παρεάκι στη McLaren, το οποίο έμοιαζε τόσο συμπαγές και ανίκητο. Στις λεπτομέρειες χάθηκαν και τα δυο πρωταθλήματα, του χρόνου ξανά από τα φαβορί!

* Σταθερά για άλλη μια χρονιά ο STK, που έχει παράδοση στις καλές πορείες χωρίς πολλές νίκες. Με πολύ καλά πλασαρίσματα κρατήθηκε στο τοπ γκρουπ, τραβώντας και τη Ferrari (μαζί με τον giannis tsaknis) στην 3η θέση.

* Τα μπράβο και στον 2ο καλύτερο ρούκι belgarion, τις 2 νίκες του και την 9η θέση. Φυσικά και σε όλους όσοι συμμετείχαν και φέτος στο Πρωτάθλημα. Να είμαστε καλά, και του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#463586 Να είμαστε όλοι καλά, να ξαναπαίξουμε του χρόνου!!
Η τύχη του πρωτάρη με βοήθησε :) :)

Νίκο ήμασταν πολύ καλό δίδυμο!! Συγχαρητήρια και σ’ εσένα!!

Για του χρόνου έχω δεχθεί πρόταση από την ομάδα της καρδιάς μου, δεν μπορώ να την αρνηθώ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By STK
#464559 Συγχαρητήρια στη Red Bull και τον Andreasdik για τα πρωταθλήματα όπως επίσης και σε όλους τους συμμετέχοντες που κρατάνε αυτό το πρωτάθλημα ζωντανό με τη συμμετοχή τους!
Μα πάνω από όλα στον JarnoT και στα παιδιά που οργανώνουν και συντονίζουν το διαγωνισμό!
Και του χρόνου να είμαστε καλά!
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#465931 Όπως το λέτε, να είμαστε καλά ως του χρόνου.
Φέτος για πρώτη φορά σε αγώνα τόσα χρόνια, αμελήσαμε να κάνουμε post δηλώσεων λόγω διαφόρων παραγόντων φόρτου και κακού προγραμματισμού. Πλην όμως λειτούργησε αυθόρμητα η δική σας συμμετοχή και κάλυψε την αμέλεια. Θέλω να πω, καμιά φορά είναι τέτοιος ο φόρτος που πάει λίγο πίσω ο Διαγωνισμός, τα αποτελέσματα, κλπ.
Αλλά Θεού θέλοντος, και τον νέο χρόνο, όσο κι εσείς έχετε όρεξη να τον συνεχίζουμε, θα το κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#465951
STK έγραψε:Συγχαρητήρια στη Red Bull και τον Andreasdik για τα πρωταθλήματα όπως επίσης και σε όλους τους συμμετέχοντες που κρατάνε αυτό το πρωτάθλημα ζωντανό με τη συμμετοχή τους!
Μα πάνω από όλα στον JarnoT και στα παιδιά που οργανώνουν και συντονίζουν το διαγωνισμό!
Και του χρόνου να είμαστε καλά!
+1

< >
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#491220 Κάτι θα γίνει και φέτος!
Έχουμε 2 βδομάδες καιρό να ετοιμαστούμε + 1 βδομάδα για τις πρώτες προβλέψεις.
Μεσοβδόμαδα θα γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις για δηλώσεις ομάδων και προχωράμε κατά τα γνωστά.