Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#460270
blackpug106 έγραψε:Θα προτιμούσα ένα άλλον τίτλο βέβαια. Κωνσταντινούπολη σκέτο. :iconcool:



Ισ (είς) ταν (την ή ταν) μπουλ (Πόλιν)
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#461922 ωραιος HF :s_thumbsup

Eliaskat έγραψε:Παιδια , λουκουμια εχετε δοκιμασει εκει ?

Αν οχι δοκιμαστε....


μ' αρεσει που παιζουν αρκετα με τα ξηροκαρπια στα λουκουμια τους!

εχεις υποψη μαγαζι με φημη ή γενικα αυτα που βρισκεις δωθε κειθε?
αν εχεις δωσε :)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#461962 Κλείσε τα μάτια και δείξε 2-3 ποικιλίες στην τύχη. Εναλλακτικά πάρε τα ακριβότερα (κάποιο λόγο θα έχει να είναι τα ακριβότερα), αυτά που βλέπεις ότι πήραν οι προηγούμενοι και τα κλασσικά κόκκινα να τα συγκρίνεις με τα δικά μας. Εγώ είχα ακολουθήσει τη 2η συνταγή.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#461979 Εδώ είχα φάει ωραιότατα κεμπάπ και νοστιμότατη ντοματόσουπα για ορεκτικό ό,τι έπρεπε για να σου ζεστάνει το στομάχι με το κρύο και για να υποδεχτεί τα κεμπάπ :inlove: :eat: αααααααχ ωραίες αναμνήσεις :inlove:

Γλυκά είχαμε πάρει από Γκιούλογλου αλλά κι από ένα ζαχαροπλαστείο στην Ταξίμ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΤΑΞΙ!
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#462003 Μπακλαβάδες από τον συγκεκριμένο στο Karakoy, όχι από τους Φαρούκ. Δίπλα του από την μια έχει Koska (ως εναλλακτική) για τα λουκούμια και από την άλλη το namli για πρωινό.
Το ζαχαροπλαστείο στην Ταξίμ λογικά είναι το Σαράι. Οπωσδήποτε καϊμάκι με εκμέκ από εκεί. Επίσης αν σε φέρει ο δρόμος στο Πατριαρχείο έχουν ανοίξει και μερικά γραφικά καφέ από δίπλα και είχα φάει καταπληκτικό πρωινό και εκεί https://www.tripadvisor.com.gr/Restaura ... anbul.html . To αυτό και κάτω από τον πύργο του Γαλατά https://www.facebook.com/velvetcafegala ... nref=story που είναι και κοντά στην τριπλέτα των μαγαζιών στο Karakoy.

Για κεμπάπ κοντά στην Ταξίμ μου είχε αρέσει αρκετά αυτό https://www.tripadvisor.com.gr/Restaura ... anbul.html

Αντίστοιχα στη γέφυρα του ινονού μπορείς να φας "βρώμικο" με ψάρι από τις καντίνες που βρίσκονται πάνω σε βάρκες. :metalo:

Σας θαυμάζω που τολμάτε Κων/πολη αυτή την περίοδο πάντως. Εγώ πήγα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (έχω ακόμα συγγενείς εκεί ) τον Αύγουστο και έτρεμε η καρδιά μου αν και έπεσα πάνω στο μπαϊράμι και ήταν πιο χαλαρά (; ) από άποψη επικινδυνότητας. Ευρωπαϊκή γλώσσα στον δρόμο δεν άκουγες ούτε για αστείο...