Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#460048
Arrow έγραψε:Νομίζω ότι οι θέσεις πάρκινγκ έτσι και αλλιώς είναι ελάχιστες ως προς τον αριθμό των κατοίκων του κέντρου, χωρίς να βάζουμε τους απέξω. Και φυσικά υπάρχει και το θέμα έλλειψης κατανόησης της οικονομίας από τη πλευρά των Ελλήνων αλλά δε θα ανακαλύψουμε τον τροχό εδώ.

Define κέντρο. Αυστηρή αστυνόμευση πάνω από την Εγνατία πιστεύω ότι θα λύσει το πρόβλημα σε τεράστιο βαθμό. Κάτω από την Εγνατία, σόρι αλλά δεν υπάρχει λύση. Αν πιάνεις σπίτι στη Μητροπόλεως ή την Κορομηλά είναι σα να πιάνεις στην παλιά Μονεμβασιά ή την Ύδρα. Δείτε το έτσι.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#460182 Αυστηρή αστυνόμευση παντού και για καιρό και μη σβήσιμο κλήσεων, αλλιώς δεν θα γίνει δουλειά. Είδα τις περιοχές που θα καλύψει αυτό το μέτρο και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα συνεχίσει για χρόνια. Στην αγορά του κέντρου (ας πούμε Εγνατία - Σιντριβάνι - παραλία - Βαρδάρης) θα μπορούσα να το φανταστώ ελέω εικόνας της πόλης, στα υπόλοιπα (άνω της Εγνατίας και ανατολικά) το βλέπω χλωμό με βάση πόσος κόσμος είναι στοιβαγμένος εκεί.

Αν ήμουν στη θέση του Μπουτάρη, ίσως πίεζα να καθαρίσουν τα διπλοσείρια και οι λεωφορειολωρίδες ΤΕΛΕΙΩΣ πριν αρχίσω να ζητάω 1,70 για να παρκάρει ο κόσμος στην Κοσμά Αιτωλού.

Για τα ποδήλατα, λυπάμαι αλλά δεν θα γίνουμε Κοπεγχάγη ή Άμστερνταμ αν δεν βρούμε έναν τρόπο να ισοπεδώσουμε το Σέιχ Σου και να κάνουμε level terrain λες και είμαστε στο Simcity. Περισσότερες πιθανότητες βλέπω να αγοραστούν μαζικά ηλεκτρικά ποδήλατα κάποια στιγμή. Δεν μένει όλος ο κόσμος κοντά στην παραλία και στο σχετικά φλατ τμήμα της πόλης. JasonLouk, προχώρα μόνος σου, είμαστε μαζί σου. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#460200
mirage έγραψε:Νομιζω υπερβαλεις στο μεγαλα @@. Αυτες οι αποφασεις δεν παίρνονται ετσι απλα. Παρομοιως αυτο με το φτερο που σχεδον ακουμπησε κλπ.

< >


Για τα @@ προφανώς και υπερβάλλω ελαφρώς, αν και μου έκανε εντύπωση πως όλα τα άλλα δεν έπιασαν...

Για το φτερό, όπως σημείωσα, το μετέφερα όπως μου το είπανε και με τον αέρα που είχε, τείνω να το πιστέψω... Προφανώς δεν ήταν μισό εκ. από τον διάδρομο, αλλά μί καλή κλίση την είχε... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#460272 Στην πρώτη ψιχάλα παίχτηκε Demolition Derby πρωταθληματικού επιπέδου στην Εξωτερική Περιφερειακή στην γνωστή στροφή πριν την έξοδο για Σέρρες κλπ!!! :yahoo: Το βιντεάκι είναι αφότου είχαν μαζέψει ήδη τα μισά. Καμιά 10-15 συνολικά πρέπει να ήταν όπως τα είδα περνώντας μισή ώρα νωρίτερα από το αντίθετο ρεύμα. :vava: Στο οποίο αντίθετο ρεύμα υπήρχε ένα Megane Mk3 χωρίς μούρη, μονάχο του. Αυτόν δεν τον έπαιζαν οι άλλοι φαίνεται και έπαιξε μόνος με τις μπαριέρες. :tomato: Η δε πρόσφυση ήταν μια χαρά... :dizzy:

ΥΓ: Το αγαπημένου μου ήταν το Α3 Μκ1 που έφυγε με τα μούτρα και είχε σκαρφαλώσει στο πρανές (το είχαν ήδη βγάλει στον δρόμο όταν τραβήχτηκε το βίντεο). Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από Audi!!! :inlove:


Άβαταρ μέλους
By Morx
#460383 Πριν καμια ωρα, ειμαι περιφερειακο με κατευθυνση Δυτικα. Ερχεται απο την εισοδο, κωλοζωο εκ του Πανοραματος με το πιμβε, driftάροντας σε φαση το χανω δεν το χανω.
Απο τις πολλες τιμονιες, εφτασε 1η λωριδα σχεδον ακουμπωντας μπαριερα μεχρι να κανει τετακε.

Το σκατο στην καλτσα μετα, πατουσε φρενα στην ευθεια χωρις προφανη λογο...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#462024 Από 4/12 ισχύει το σύστημα στάθμευσης Thesi, μέχρι 31/12 η προμήθεια των καρτών για τους μόνιμους. 2000 αιτήσεις ως τώρα, σαν πολύ λίγες δεν είναι; :hmmm:
http://voria.gr/article/apo-simera-i-protes-klisis-gia-tin-elegchomeni-stathmefsi

Και εδώ 15 ερωτήσεις για το σύστημα:
http://voria.gr/article/epexigimatiko-odigo-gia-to-thesi-dimiourgise-o-dimos-thessalonikis

Τουλάχιστον οι γιορτές για το 2017 θα έχουν ένα έσοδο (για αυτό πιστεύω λύσσαξαν για να δουλέψει τον Δεκέμβρη), γιατί για το 2018 βλέπω κυρίως γκρίνια. :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#462103
funkyreverend έγραψε:Από 4/12 ισχύει το σύστημα στάθμευσης Thesi, μέχρι 31/12 η προμήθεια των καρτών για τους μόνιμους. 2000 αιτήσεις ως τώρα, σαν πολύ λίγες δεν είναι; :hmmm:
http://voria.gr/article/apo-simera-i-protes-klisis-gia-tin-elegchomeni-stathmefsi

Και εδώ 15 ερωτήσεις για το σύστημα:
http://voria.gr/article/epexigimatiko-odigo-gia-to-thesi-dimiourgise-o-dimos-thessalonikis

Τουλάχιστον οι γιορτές για το 2017 θα έχουν ένα έσοδο (για αυτό πιστεύω λύσσαξαν για να δουλέψει τον Δεκέμβρη), γιατί για το 2018 βλέπω κυρίως γκρίνια. :lol:


Καλά, κάτσε να δούμε αν θα λειτουργεί μέχρι το 2018, μην προτρέχουμε... :lol:
Άβαταρ μέλους
By corsair
#462447 οποιος θελει ναρκωτικά, να του κλεψουν το πορτοφόλι, να αγοράσει κλέμμενα... πλέον υπάρχει χώρος και σε κεντρικο σημειο της πολης με κάθε επισημοτητα:


http://www.seleo.gr/thessalonikh/257078 ... ssalonikis



Χριστουγεννιάτικη αγορά Ρομά σχεδιάζεται να δημιουργηθεί στο πάρκο της ΧΑΝΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το διάστημα από 14 έως 24 Δεκεμβρίου. Τα εξήντα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια θα στηθούν μόλις το θέμα λάβει το «πράσινο φως» από το προσεχές δημοτικό συμβούλιο του κεντρικού δήμου.



Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία του δήμου Θεσσαλονίκης με την Ομοσπονδία Μακεδονίας Μέγας Αλέξανδρος Ρομ, ύστερα από σχετικό αίτημα που υπέβαλε η ομοσπονδία Ρομά.

«Η συγκεκριμένη αγορά θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, χριστουγεννιάτικα εδέσματα και είδη δώρων σε χαμηλό κόστος. Θα είναι στο πνεύμα ενός bazaar και δεν θα λειτουργεί ανταγωνιστικά με την αγορά και τα καταστήματα» είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου - Πολυχρονιάδου.
Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης στις 12 Δεκεμβρίου θα κληθεί να ψηφίσει το θέμα και στη συνέχεια θα παραχωρηθεί ο χώρος, στο Πάρκο της ΧΑΝΘ, όπου θα στηθούν 60 σπιτάκια με τέντες.

«Πρόκειται για μια κοινωνική ομάδα που πρέπει να έχει ίση μεταχείριση με τις άλλες. Εάν θέλουμε να είμαστε ένας δήμος δικαίου πρέπει να το στηρίξουμε. Σε όλο τον κόσμο γίνονται τέτοιες αγορές για μ' αυτόν τον τρόπο ενσωματώνουμε τους ανθρώπους αυτούς στον κοινωνικό ιστό και τους δίνουμε οικονομική διέξοδο και απασχόληση» πρόσθεσε η κ. Αγγελίδου - Πολυχρονιάδου.


μαθαν οτι γαμιομαστε, πλακώσανε κι οι γυφτοι...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#462452 Σε αυτήν που όμοιοί του κλέβουν ζάντες:

http://www.thessnews.gr/article/63151/b ... maria-foto
Άβαταρ μέλους
By corsair
#462453
Arrow έγραψε:Σε ποια κοινωνική ομάδα ανήκεις Corsair? Μιλά εδώ και τώρα με το χέρι στο καρντια

< A3003 >



Στην ανώτερη κάστα των Καλαμαριωτών...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#462454 Στα λόγια μου έρχεσαι. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By corsair
#462455
drdino έγραψε:Στα λόγια μου έρχεσαι. :rtfm:



Σκάσε πχια :thumbsdown: Ο τυπάκος τελικα βρέθηκε οτι ειχε πλαστο διαβατήριο Καλαμαριάς. Δεν ηταν δικος μας. Δεν θα μπορούσε να ειναι.