Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#457525
junior gt έγραψε:..............................................
Εγώ θα έπαιζα 4-4-2 με Μπακάκη δεξιά, Λάζαρο στη θέση του Κλωναριδη, Γιακουμάκη μπροστά και Λιβάγια πίσω του.
...............................................


Ααααααααααααααχ γιατί Μανόλο δε με ακούς???. :rtfm: :rtfm: :rtfm: . (Για να μην λέτε ότι τα λέμε κατόπιν εορτης). Θες Αραούχο λόγω Ευρώπης κλπ? Αραούχο. Αλλά 4-4-2 με Λιβάγια μπροστά πίσω από τον Αραούχο και Μπακάκη δεξι μπακ.
Γιατί πέταξες ένα ημίχρονο και δυό γκολάκια στην πλάτη?
Ατυχής και η επιλογή του Τσιγκρίνσκι. Μετά από δύο μήνες απουσίας δεν τον βάζεις σε τόσο κρίσιμο και απαιτητικό μάτς.
Βάλντον τη Δευτέρα με τον Πλατανιά.
Ο Κωστάκης ακόμα λίγος για αντι-Γιόχανσον.
Κέρδος ο Μπακασέτας. Εάν δεν είναι τυχαία η εμφάνισή του και πραγματικά αρχίζει και μπαίνει στο νόημα θα είναι μεγάλο credit για την ομάδα.
Λιβάγια σε οίστρο.
Μας έκλεψε και το πεντακάθαρο γκολ η παλιοαδερφή από τη Φιλανδία. Ο αμυντικός δε διαμαρτύρεται καθόλου. (σε αυτές τις φάσεις έτσι καταλαβαίνεις εάν έγινε ή όχι φάουλ).
Μαζί στη Βιέννη ΑΕΚΑΡΑ μου για την πρόκριση.
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 24 Νοέμ 2017, 11:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#457526
junior gt έγραψε:Μας έκλεψε και το πεντακάθαρο γκολ η παλιοαδερφή από τη Φιλανδία. Ο αμυντικός δε διαμαρτύρεται καθόλου. (σε αυτές τις φάσεις έτσι καταλαβαίνεις εάν έγινε ή όχι φάουλ).

+1
Κι ο Γάλλος που έκανε τη μετάδοση του αγώνα (στον λίγκα του Mike) απορούσε που ακυρώθηκε ...
Θα είναι κρίμα αν το πουλήσουμε τελευταία στιγμή.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#457527 Λιβάγια μιλάμε για πολλά κιλά μπάλας. Γκολτζής μπορεί να μην είναι, αν ήταν δεν θα ήταν εδώ κιόλας, αλλά ότι άλλο κάνει είναι μία κλάση πάνω απ' όλους τους άλλους.

Το γκολ νομίζω καλώς ακυρώθηκε. Φάνηκε και live ότι έμεινε ύποπτα πολύ ώρα στο αέρα για να πάρει την κεφαλιά. Όντως πάντως ο αμυντικός δε διαμαρτύρεται και το κοιτάνε αυτό οι διαιτητές. Γενικά άφησε αδικαιολόγητα πολύ ξύλο που ναι μεν δε σου έκοβε ρυθμό αλλά σου έκοβε μαγκιά. Ειδικά το μαλλιά τον αριστερό μπακ τους τον έβλεπαν οι δικοί μας και κούμπωναν όπισθεν γιατί ήταν κλασική περίπτωση τσάπας και θα τους έδινε τίποτα πόδια στο χέρι. Τα δικά μας καλόπαιδα έχουν ηρεμήσει πάρα πολύ κι αυτό δεν είναι καλό. Έχουν τα διάφορα ζώα στην Ελλάδα που τους φορτώνουν κίτρινες επειδή τους τσακίζουν κάτι άμπαλοι εντεταλμένοι τύπου Κουτρουμπής και τώρα τις τρώνε και κάνουν τα κοτόπουλα. Ακόμα και ο τραμπουκισμός με τρόπο χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#457530 Εγώ από μέσα δεν μπορούσα να δώ λεπτομέρειες, ούτε το έχω δει από την τηλεόραση. Όμως είμαι σίγουρος ότι δεν έγινε τίποτα από τη στιγμή που βλέπω τον αμυντικό να μη διαμαρτύρεται και στη συνέχεια να κοιτάζει με απορία το διαιτητή τι έχει δώσει. Σε αυτές τις φάσεις πάντα υπάρχει επαφή, πάντα κάποιος ακουμπάει τον άλλον αλλά όπως έλεγε και ο Μπαρούφας δυναμόμετρο δεν έχει ο διαιτητής.
Το θετικό για το Μανόλο όπως έχω ξαναπεί είναι ότι καταλαβαίνει αμέσως τα λάθη του και είναι από τους λίγους προπονητές που είναι ακομπεξάριστος και αντιδρά σωστά άμεσα.
Επίσης οι αλλαγές του πάντα είναι επιτυχημένες. Αυτό δείχνει ότι και το παιχνίδι μέσα στο παιχνίδι το διαβάζει καλά και τους παίκτες του γνωρίζει (το θέμα το έχουμε πριν το παιχνίδι).
Επίσης δεν έχει καταφέρει να φτιάξει και να εφαρμόσει ένα σωστό πλάνο για τα στημένα αμυντικά και επιθετικά.
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 24 Νοέμ 2017, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#457534 Αν δεις το replay ενώ αρχικά σηκώνεται στα ίσια ο Αραούχος, εκεί που τελειώνει το άλμα και βλέπει ότι πάει να χάσει η μπάλα, βάζει χέρια στην πλάτη του άλλου και κερδίζει κάτι δέκατα στον αέρα που στην ουσία του δίνουν όλο το πλεονέκτημα.

Τέσπα ας έβαζε το δοκάρι μετά ο μλκ να τελειώνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε γείρει το γήπεδο ούτως ή άλλως. Ήταν θέμα χρόνου να το γυρίσουμε.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#457610 Σε άλλα νέα...
μια ζωή ψεύτης και κλέφτης:
http://www.efsyn.gr/arthro/theamatiki-e ... ofi-180deg

Ή αλλιώς:
Στη γραμμή της Λ7 και ο πρόεδρος...Ή μήπως αντίστροφα.? :hmmm: :rtfm:
No politica, o Ολυμπιακός πάνω απ'όλα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#458126

Γιατί είναι αλλιώς να είσαι Ολυμπιακός.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#458493 Αν θέλει κανείς 2 εισιτήρια για σήμερα να στείλει ΠΜ. Εγώ έχω αγοράσει για μένα και περισσεύουν της δουλειάς (τα οποία είναι επίσης πληρωμένα για να πάνε τα χρήματα στους πλημμυροπαθείς).