Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#457323
Anonymous Founder έγραψε:Ποιος δεν έχει πτυχίο; Να το φροντίσουμε, τρόποι υπάρχουν.
Α, μας μην ξεχάσω να πω πως δεν τρέχει κάστανο όταν κάνουμε επίτιμο διδάκτορα τον Άνθιμο, αρκεί να μην κάνουμε την Περιστέρα.

Ρυθμισε σε παρακαλω ενα PhD για το μανοσκυ, εχει παθει ντελιριο που ολοι εχουν απο ενα κι αυτος ξεμεινε με το τετραέτες :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#457332
popolaros έγραψε:Έχει κάποιος άποψη για cmi level 7 , management certificate είναι.

Αξίζει;
Να σου πω την αλήθεια πρώτη φορά το βλέπω... Ούτε έχω δει να το ζητάνε κάπου. Κοίταξα το περιεχόμενο, κάτι σαν ενός ΜΒΑ είναι αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα. Την στιγμή που υπάρχουνε τόσοι με MBA , το νόημα έχει αυτό το certificate? Που και το ΜΒΑ δηλαδή πλέον, δεν ξέρω πόση αξία έχει
Δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς
Άβαταρ μέλους
By manosky
#457399 Αν βάλω στη σειρά τα ψέματα που λένε οι (πολύ) συγκαμένοι για εμένα, τα οποία τα φαντάζονται και μετά τα επαναλαμβάνουν γιατί είναι αδύνατον να φανταστούν ότι έχουν γίνει ρεζίλι των σκυλιών αμέτρητες φορές εδώ και χρόνια, θα χρειαζόμουν κορδέλα από εδώ ως το Πεκίνο.

Δεμπειράζει, δεμπειράζει. Όλα αυτά απλώς αναδεικνύουν το πρόβλημα, πράγμα που είναι σημαντικό βήμα για την αντιμετώπισή του. :innocent:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#457966 Τί να μας κάνει η bepanthol με την ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΣΟΥ ΗΛΙΕ ΜΟΥ. Τρίτου βαθμού εγκαύματα εχουμε πάθει :s_biggrin

Νομίζω έχουμε εδω μέσα αρκετούς ΑΠΘίτες, μου το έστειλε φίλος για προώθηση σε όσους δε θα ήθελα να δουν τον Ανθιμό στο ίδιο επιπεδο με την Νατάσα Παζαϊτη :s_airkiss

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΑΝΘΙΜΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΜΑΣ


H επιτιμοποίηση ενός προσώπου είναι κορυφαία ακαδημαϊκή στιγμή για κάθε Τμήμα και για κάθε Πανεπιστήμιο. Η απόδοση αυτής της τιμής μέσω της εκφώνησης της laudatio περιποιεί τιμή στο πρόσωπο αλλά ταυτοχρόνως ανεβάζει το κύρος του ιδρύματος. Επίτιμοι Διδάκτορες γίνονται διακεκριμένοι επιστήμονες αλλά και προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης που έχουν προσφέρει είτε στην επιστήμη τους είτε στο Πανεπιστήμιο. O κατάλογος των τιμηθέντων δηλώνει τον τρόπο που το ίδρυμα αντιλαμβάνεται και νοηματοδοτεί την επιστήμη, τις τέχνες, την πολιτική, εντέλει την κοινωνία.
Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην πρόταση επιτιμοποίησης του μητροπολίτη Ανθίμου διότι ο συγκεκριμένος μητροπολίτης χρησιμοποιεί τον εκκλησιαστικό άμβωνα ως πολιτικό βήμα και προβάλλει τις προσωπικές του απόψεις, συχνά διχαστικές και μισαλλόδοξες, που δε συνάδουν με το ρόλο και τη θέση του. Κατηγοριοποιεί, εξυβρίζει και στοχοποιεί ανθρώπους που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Γενικά, παρουσιάζει τη χριστιανική αγάπη ως αυτή να είναι επιλεκτική.
Επιπλέον, παρεμπόδισε, ευτυχώς ανεπιτυχώς, την ίδρυση Προγράμματος Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Ισλαμικών Σπουδών στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου μας.
Η αναγόρευση του Μητροπολίτη Άνθιμου σε επίτιμο διδάκτορα δίνει λάθος μηνύματα για το ακαδημαϊκό ήθος ολόκληρου του Πανεπιστημίου μας. Γι αυτό, καλούμε τις πρυτανικές αρχές, που εκπροσωπούν τόσο το ίδρυμα όσο και εμάς, όχι μόνο να μη συμμετέχουν στην εκδήλωση αλλά και να αποτρέψουν τον ευτελισμό της διάκρισης του επίτιμου διδάκτορα του Α.Π.Θ. με την απονομή του τίτλου στο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.


Καλούμε τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ, καθηγητές, φοιτητές, απόφοιτους, ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό που αντιτίθενται στην επιτιμοποίηση του μητροπολίτη Άνθιμου να προσυπογράψουν το παραπάνω ψήφισμα.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#458125 https://www.auth.gr/news/anouncements/24778

Ανακοίνωση

Η Πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι η προαναγγελθείσα τελετή απονομής του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας ΑΠΘ στον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, αναβάλλεται για λόγους καλύτερης οργάνωσης.



"για λόγους καλύτερης οργάνωσης"

Εικόνα

Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα (απεναντίας) αν αποφάσιζε η πρυτανεία να τιμήσει λχ. αυτόν:
https://el.wikipedia.org/wiki/Αρχιεπίσκοπος_Τιράνων_Αναστάσιος

Το Φεβρουάριο του 1973 είχε μεταβεί στην κατειλημμένη από φοιτητές που διαμαρτύρονταν εναντίον της δικτατορίας νομική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών μεταφέροντας τρόφιμα και για να εμψυχώσει τους έγκλειστους. Λίγους μήνες αργότερα έκανε διαμαρτυρία στην ΕΣΑ για τις συνθήκες κράτησης.

...την ώρα που κάποιοι άλλοι ήταν απασχολημένοι με το διάβασμα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#463934 Το σχολείο μας :inlove: :
http://www.kathimerini.gr/938289/galler ... oi-ma8htes


Και μακάρι να γίνει κάθε μέρα:
http://www.koutipandoras.gr/article/kao ... h-ton-mhna
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο που τα παιδιά από το δημοτικό ακόμα φορτώνονται με τόσο homework.
'Εξι ολόκληρες ώρες δε φτάνουν?
Νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι ένα βασικό στοιχείο μιας εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης. Όλοι η δουλειά στο σχολείο.
Ευτυχώς σε εμάς όσα παιδάκια κάθονται ολοήμερο που λένε ( μέχρι τις τρεις ή τις τέσσερις) τα βάζουν και κάνουν εκεί τα μαθήματά τους με την επίβλεψη και τη βοήθεια μιας δασκάλας.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#463939 Αυτό γίνεται σε όλα τα ολοήμερα.
Ωραίο το σχολείο σας. Νομίζω ότι η νέα γενιά κτιρίων είναι κάπως έτσι. Έχει ένα αντίστοιχο στον Καρέα για παράδειγμα.
Το πρόβλημα θα παραμείνει όμως στις περιοχές που δεν έχουν χώρο και είναι πολυπληθείς. Άντε φτιάξε σύγχρονο κτίριο που να καλύπτει τις ανάγκες στη Νέα Ιωνία ξέρω γω :(
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#463943
Asimov έγραψε:Ωραίο το σχολείο σας. Νομίζω ότι η νέα γενιά κτιρίων είναι κάπως έτσι. Έχει ένα αντίστοιχο στον Καρέα για παράδειγμα.
Το πρόβλημα θα παραμείνει όμως στις περιοχές που δεν έχουν χώρο και είναι πολυπληθείς. Άντε φτιάξε σύγχρονο κτίριο που να καλύπτει τις ανάγκες στη Νέα Ιωνία ξέρω γω :(

Θεμα χρηματων ειναι, οχι χωρων.
Χωροι ακομα και στην Ν Ιωνια υπαρχουν, οχι σαν τις ερημιες βεβαια :shifty: αλλα υπαρχουν. Τα Χρηματα για εκσυχρονισμο των εγκαταστασεων θα θελαμε.

Ωραιο το σχολειο σας Δημητρη (junior gt)! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#463948
Asimov έγραψε:Αυτό γίνεται σε όλα τα ολοήμερα.
Ωραίο το σχολείο σας. Νομίζω ότι η νέα γενιά κτιρίων είναι κάπως έτσι. Έχει ένα αντίστοιχο στον Καρέα για παράδειγμα.
Το πρόβλημα θα παραμείνει όμως στις περιοχές που δεν έχουν χώρο και είναι πολυπληθείς. Άντε φτιάξε σύγχρονο κτίριο που να καλύπτει τις ανάγκες στη Νέα Ιωνία ξέρω γω :(


Μην το λες. Σε πολλα σχολεια φιλων και γνωστων στο ολοημερο δεν κανουν τα μαθηματα τους. Ή τουλαχιστον δεν τα υποχρεωνουν και καθονται και ζωγραφιζουν η μιλανε η παιζουν.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#463958 Πέτυχα τις προάλλες γειτόνισσα να πηγαίνει στο σχολείο το μικρό της και μου λέει άσε είναι ασήκωτη η τσάντα. Τι διάολο τους βάζουν να κουβαλάνε ρε;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#463960 Γυρω στα 10-12 κιλα ζυγιζει του δικου μου και η τσαντα ειναι μια Polo πλατης, παναλαφρη δηλαδη :s_crazy :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#463961
junior gt έγραψε:Σε πολλα σχολεια φιλων και γνωστων στο ολοημερο δεν κανουν τα μαθηματα τους. Ή τουλαχιστον δεν τα υποχρεωνουν και καθονται και ζωγραφιζουν η μιλανε η παιζουν.

Να τους πεις να διαμαρτυρηθούν. Το πρόγραμμα το αναφέρει ρητά ότι η μία από τις ώρες είναι για τη σχολική μελέτη.
Και στο δικό μας σχολείο κάτι κωλοπαίδια έκαναν μανούρα και δεν άφηναν κάποιες μέρες δάσκαλο και μαθητές να κάνουν τη μελέτη στο ολοήμερο, αλλά το θέμα δεν το αφήσαμε έτσι.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#463964
junior gt έγραψε:Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο που τα παιδιά από το δημοτικό ακόμα φορτώνονται με τόσο homework.
'.

Ελα ντε.
Βλέπε Φινλανδία.
Η νέα τάση είναι καθόλου homework ακόμα και για μεγαλύτερα παιδιά.
Δυστυχώς ανεχομαστε ακόμα ενα απαρχαιωμένο εκπαιδευτικό σύστημα....


< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#463968
Dimitris_P έγραψε:Πέτυχα τις προάλλες γειτόνισσα να πηγαίνει στο σχολείο το μικρό της και μου λέει άσε είναι ασήκωτη η τσάντα. Τι διάολο τους βάζουν να κουβαλάνε ρε;
Τα ίδια έλεγε και η μάνα σου για σένα, αλλά μάλλον τα εχεις ξεχάσει.

< >