Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#409019 Δεν έδωσα σωστό brief.

Αφορά φίλη που πήγε σε αντιπροσωπεία και της έβγαλαν κουστουμάκι Zegna.

Οπότε ρωτάω για μάστορα εκτός δικτύου (και τιμών) αντιπροσωπείας.

Τώρα είδα ότι ο Ψωφίμης είναι εξουσιοδοτημένος.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#456661 Καλησπερα στον καπιταλισμο και τις χρηματοροες!
Για να βρω την κατηγορια των σουζουκιων ... εφτασα 2η σελιδα... πηρατε ολοι πιμβε και μερτσεντε!! :lol:

Ψαχνω ρεζερβα για Suzuki Baleno '16 ... οχι full size προφανως.
Ξερουμε κανεναν στη Θεσ/νικη που να μη ζηταει οσα του λειπουν για συνταξη;
Οι ζαντες που φοραει, ειναι 6Jx16 ET45 με 4 μπουλονια

(Γρυλο ψαλιδωτο και σταυρο βρισκω, αλλα για ζαντα εχω φαει τον τοπο!)
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#456679 Άστο... στα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι απ' τα πιο δυσεύρετα ανταλλακτικά. Αν βρήκες από κάπου και είναι φθηνότερο από αντιπροσωπεία, απλά σκύβεις το κεφάλι και το παίρνεις.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#460691 Θέλω να βάλω after market cruise control στο sx4. Σε σελίδες εξωτερικού είδα πως γίνεται. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#460848 Τι έχεις δει; Αναλόγως το αυτοκίνητο, μπορεί να είναι πολύ εύκολο ή πολύ δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#463289 Είδα αυτό το kit http://www.thecruisecontrolstore.com/25 ... ntrol-kit/

Σε πρώτη φάση μάλλον πρέπει να επισκευθώ αντιπροσωπεία και ακολούθως ηλεκτρολόγο. Αν γίνεται καλώς αν όχι θα συνεχίζουμε να πατάμε το πεντάλ στα μεγάλα ταξίδια.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#463297 Υπήρχε πουθενά ως έξτρα; Ξεκίνα από αυτό πριν δεις τα aftermarket kit.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#463300 Θα ρωτήσω αντιπροσωπεία αλλά δεν νομίζω να υπήρχε σε αυτά που εισάγονταν Ελλάδα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#463301 Έστω και εξωτερικό!
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#463302 Αμερική σίγουρα αλλά εκεί εισαγόταν με δίλιτρο κινητήρα.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#463309 Είχα βάλει το 2004 στο χαμαιτυπείο το Ρόβερ 75 που είχα τότες, μάρκα Audiovox. Μου έβγαλε το λάδι στην τοποθέτηση, εξαιτίας του διπλού τοιχώματος που υπάρχει ανάμεσα στην καμπίνα και στη μηχανή, και στο να βρω σήμα εισόδου να του δώσω. Τελικά τα κατάφερα, έφαγα μισή μέρα σχεδόν προετοιμασία και 1 μέρα να το βάλω, νταξ' πήγαινα με το πάσο μου κιόλας. Μπορούσα βέβααι να είχα πάει σε ένα ηλεκτρολογείο, σιγά, πόσα θα μου έπαιρνε? Πάντως έγινε τέλεια δουλειά και δούλευε καλά, με έσωσε.
Βλέποντάς το, και κατόπιν προτροπής μου την ίδια περίοδο ένας γνωστός επιχείρησε να βάλει εργοστασιακό cc σε ένα Πεζώ και το ανέθεσε στην αντιπροσωπεία. Τελικά έμπλεξε γιατί η πλακέτα του εργοστασίου για το αυτοκίνητο με cc ήταν διαφορετική από αυτά χωρίς και τελικά απαιτήθηκαν μερικές παρεμβάσεις και αλλαγές για να το βάλει. Χρειάστηκε να μεσολαβήσω στην κεντρική αντιπροσωπεία όπου τύχαινε ο τεχνικός διευθυντής να είναι συμφοιτητής και παλιός φίλος για να μην τον γδάρουν ζωντανό.
Υπάρχουν περιπτώσεις αυτοκινήτων που μπαίνει μέσα σε μισή ώρα (συνήθως στα πιο πρόσφατα), και άλλες όπου θέλει και κάποιες έξτρα αλλαγές.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#519735 Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, η τιμή του Jimny θα κυμαίνεται κοντά στα 17.000 ευρώ, ποσό που θα δικαιολογείται από τον εξοπλισμό με τον οποίο θα εφοδιάζεται.
Ωστόσο, εκτός από την τιμή ενδιαφέρον έχει ο χρόνος παράδοσης που θα έχει στην Το σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί ακόμα και... βύσμα για να πάρεις γρήγορα το νέο JimnyΕλλάδα. Και αυτό διότι λόγω της παγκόσμιας ζήτησης η παραγωγή δεν θα μπορεί να καλύψει άμεσα τις ανάγκες του κοινού.

Στη χώρα μας η εισαγωγική εταιρεία έχει καταφέρει ήδη να εξασφαλίσει 200 αυτοκίνητα μέχρι το τέλος του χρόνου, τα οποία θεωρείται δεδομένο πως θα πουληθούν σε λιγότερο από έναν μήνα από τη στιγμή που το Jimny κάνει την εμφάνισή του στις αντιπροσωπείες.

Αυτό θα συμβεί αμέσως μετά το καλοκαίρι, που σημαίνει πως η διαθεσιμότητα θα είναι μόλις 50 αυτοκίνητα τον μήνα...

http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... -8a-er8oun
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#519739
dimviii έγραψε:Στη χώρα μας η εισαγωγική εταιρεία έχει καταφέρει ήδη να εξασφαλίσει 200 αυτοκίνητα μέχρι το τέλος του χρόνου

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
Διακόσια;
Διακόσιους μόνο, ξέρω εγώ που είναι έτοιμοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη και το κασέρι στη τσέπη για να πυροβολήσουν μόλις ανοίξουν οι παραγγελίες.