Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#456323
Anonymous Founder έγραψε:
Εικόνα



Προς τι η εκπληξη;;; :hmmm: Εξηγουμαι.

Εμενα με ξερεις ποσο ακριβοδικαιος και ισαποστασιτης ειμαι. :s_yes (Θυμασαι την χριστοπαναγια στον Τριφτη οταν εβαλε 285/40 R20 στο αβενσις. :s_hang )
Εδω δεν μπορω παρα να αναφωνησω SONY. Οι ανθρωποι ειναι ντιπ βρυα. Ενας σαμαρικος δεν εμεινε να τον παιρνουν στα σοβαρα εκει μεσα; :shifty: Να τους θυμησει τι εγινε το '15. Μονο πουσι δεν εταξε ο Σκουρλετης ενω η δουλεια ηταν τελειωμενη. Σαν να παιζει ο Ολυμπιακος με τη Γιουβε και να δινει ο ΟΠΑΠ χαντικαπ 5 γκολ στους μακαροναδες για το διπλο.Και φυσικα σπασανε τα μτσουδια :s_roses τους μετα απο λιγους μηνες.

Ετσι και τωρα. Αντι να καθονται να πινουν φραπε εκει στη συγγρου

Εικόνα

(meme of the year, ΤΕΛΟΣ)


εχουν βαλει το μυαλο τους να στυβει στις 1400 rpm του Siemens :shifty: μπας και φανουν οτι υπαρχουν. :s_sarcastic

Παρε εδω new entry στο Billboard Top 10 Βλαχο Τσαρτ:


Εικόνα

:s_laughat :s_laughat :s_laughat :s_laughat :s_laughat

ΤΙΝ ΤΟΥΤΟ ΡΕ ΜΛΚ;;;;;; :omg:

Φιλελεύθερος, μία βαθιά ταξική εφημερίδα

Θα είναι μια ταξική εφημερίδα! Θα είναι η εφημερίδα της μεσαίας τάξης και θα υποστηρίζει τα συμφέροντά της.

Η μεσαία τάξη δέχεται τα τελευταία χρόνια μία επίθεση διαρκείας. Η διάλυση της μεσαίας τάξης είναι μία συνταγή καταστροφής που οδηγεί τον λαό στην φτωχοποίηση και την πατρίδα σε κινδύνους. Οι δανειστές ενδιαφέρονται μόνο για τα λεφτά τους, ενώ η Αριστερά έβλεπε πάντα στο πρόσωπο του επιχειρηματία, του ελεύθερου επαγγελματία, του αγρότη, του επενδυτή, τον «εχθρό» που θα έπρεπε να εξαφανίσει.


:s_biggrin

Ρωτάνε πολλοί για ποιόν λόγο προχωράμε στην έκδοση εφημερίδας, από την στιγμή που το διαδίκτυο κερδίζει διαρκώς έδαφος. Η απάντηση είναι σχετικά απλή! Επειδή θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι. Οι ιστοσελίδες εξαρτώνται 100% από την διαφήμιση. Οι εφημερίδες από την στήριξη των αναγνωστών τους στο περίπτερο. Ο Φιλελεύθερος θα είναι στα περίπτερα στις 20 Νοεμβρίου. Θα επιβιώσουμε μόνο αν εσείς το επιλέξετε. Η προσπάθεια είναι δική μας, μιας ομάδας επαγγελματιών δημοσιογράφων. Η απόφαση, όμως, είναι δική σας. Εσείς θα αποφασίσετε αν θα υπάρχει μία φιλελεύθερη φωνή στον ελληνικό Τύπο ή όχι…


:s_shout :s_shout :s_shout

Και απο κοντα το αποτρολολο προβατο:

http://www.athensvoice.gr/media/403512_o-arkas-ston-fileleythero

:s_roses :s_airkiss :s_airkiss :s_airkiss :s_bye :s_bye :s_bye

Δλδ ισα που κλεινει ο Ζορζ first class μαζι με τα 15 κουτσουβελα που χει σπειρει ο ανωμαλος για να ερθουν να το ριξουν μεχρι τον αγκωνα Αχτσιογλου (αυτο στην Πολιτικη Οικονομια ονομαζεται fisting).
Δλδ νταξ, πανω που λες οτι εχουν καταλαβει τι |λογοκρισία| εκαναν και μετετρεψαν τα κομματοdog των φορα σε καρικατουρες :s_airkiss μπας και ξεπολιασουν :s_airkiss τους απεναντι, ερχεται ο Μπλακμαν πρωι πρωι στα περιπτερα να μας πουλησει καρπουΖΑ χειμωνιατικα. :s_shout

Βαθια ταξικη εφημεριδα λεει. Δλδ θα την κρυβουν παραμασχαλα κατω απο την Ελευθερη Ωρα πριν βγουν για το Zonar's;; :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#456330 Πάντως ο Φιλελεύθερος διαβάζει Liberation. :rtfm:
http://www.liberation.fr/
Εικόνα
Εικόνα

Μα τόσο γαμάτο τους φάνηκε και το αντέγραψαν; :svivhaha: :s_biggrin

Τιναφτοι ρε;;;;; :s_wacko

Πολύ πείνα έχει πέσει, και μιλάμε ούτε καν κλείσανε 3 χρόνια μακριά από την κουτάλα! :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By dimik
#456545
Ελπίδα λογικής χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο βραβευμένος με Νόμπελ Κύπριος οικονομολόγος Χριστόφορος Πισσαρίδης.

«Ο Μητσοτάκης φαίνεται να αποτελεί μια ελπίδα λογικής αλλά χρειάζονται κι άλλοι άνθρωποι να επαναφέρουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στην αντιπροσωπευτικότητα και την καλύτερη διαχείρισης της δημοκρατίας. Ποτέ δεν αρκεί μόνο ένας…», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πισσαρίδης.



Πηγή: Πισσαρίδης: Ο Μητσοτάκης φαίνεται να αποτελεί μια ελπίδα λογικής | iefimerida.gr


Δικός μου είναι αυτός :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#456548 Αμα σου λεω εγω οτι ειναι ντιπ βρυα στη Συγγρου μου κανουν κλησεις με αποκρυψη μετα και βαριανασαινουν μερικοι μερικοι. :roll:

Μα καλα, ειναι δυνατον σε περιοδο κρισης να πας να κανεις τετοιες σπαταλες ωρε Κυρ Γιακο; Λιγα χρωσταει το κομμα στις τραπεζες; Εχει απηυδησει ο Κικιλιας με τις εισπρακτικες. :s_hang

Και πας τωρα στον Κυπριο αδερφο για εξυπηρετηση; Τι περιμενες, τσαμπα; :s_sarcastic
Απο Κυπριο; :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

Ετοιμο τον ειχες μανα μου. Μεσα στα ποδια σου. :s_yes



(Το timestamp ακομα ε; Στο 1:26. Και τα λεμε κυρια 1 . ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΛΛΗΣΗ. :x )

Και μην πεταχτει κανεις και πει για biased και αλλες παπαριες καμαρωτες που γεμιζετε το cv σας. :shifty:
Ο ανθρωπος μιλαει απο θεση ευθυνης. :s_yes


Κυρ Γιακο ΞΥΠΝΑ.

:s_howdy :s_howdy :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#456552 Το ξέρεις φαντάζομαι ότι ο Ρουσό ήταν υπουργός με μόνο χαρτί από ΙΕΚ, ε; :lol:
Μετά πέτυχε :lol: στην κλήρωση του ΕΛ.ΠΟ. του ΕΑΠ (μαζί με πάμπολλους κλητήρες του ελλ. δημοσίου που με αυτό το πτυχίο έγιναν ΠΕ :shifty: ) και να σου τώρα και διδάκτορας Εδιμβούργου, να 'ναι καλά ο άνθρωπος :thumbsup:

Θα μου πεις δεν έγινε δα και διδάκτωρ Ιατρικής από νηπιαγωγός Φλωρίνης :shifty: , αλλά κάτι έκανε κι αυτός στο project αναβάθμιση :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#456634 Κλασσικός αριστερούλης που έχει αλλεργία στην αριστεία. Μη δεί άλλον άνθρωπο να προκόβει στη ζωή του, γιατί φυσικά ο ίδιος δεν κατάφερε τίποτα. :rtfm: :s_empathy

Το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας που σπούδασε ο Ρουσό δεν ξέρω αν είναι επιπέδου ΙΕΚ ή Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών. :hmmm: Αυτό το "παρακολούθηση Σεμιναρίων Δημοσιογραφίας στην «Oxford Academy»", είναι που λέμε στο άλλο θρεντ να γεμίζεις το σιβί σου με σαβούρα γιατί δεν έχεις κάτι πραγματικά αξιόλογο να αναφέρεις; :hmmm:

Το διδακτορικό του είναι πραγματικό πάντως: https://www.era.lib.ed.ac.uk/handle/1842/11706.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#456639
Zorz έγραψε:Το διδακτορικό του είναι πραγματικό πάντως: https://www.era.lib.ed.ac.uk/handle/1842/11706.


Identity disputes and politics at the end of the 17th century : the Archbishop Meletios Typaldos and his conflicting relations with the Greek Confraternity of Venice



Εικόνα


Υοu wanted the best, you got the best. :s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#456653 Πανεπιστήμιο Κύπρου κιόλας, όχι σε κανένα άπλυτο ελληνικό με τις αφίσες της ΚΝΕ στους τοίχους! :rtfm:
ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ο Ρουσό, όχι παίζουμε! :metalo:

Και ξέρετε πως πλέον όλοι οι γόνοι των καλών οικογενειών σπουδάζουν Κύπρο; Είδατε κανέναν γόνο καλής οικογενείας να σπουδάζει στο ΠΑΠΕΙ ή στην ΑΣΟΕΕ;
:s_shout
Για να μην μιλήσουμε για τα ελληνικά πολυτεχνεία, είναι γνωστά τριμπούρδελα. :s_hang

Είναι φανερό πως μιλάμε για άλλο επίπεδο και πως καθόλου τυχαίο δεν είναι που επέλεξαν μια προσωπικότητα σαν τον Ρουσό να διδάσκει εκεί. Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν το καλό από χιλιόμετρα! :s_music
Στο Βατοπέδι πήγαινε ο Ρουσό να φιλήσει το χέρι του manager μοναχού και αυτοί ΗΔΗ τον είχαν κάνει draft για την θέση!
Για να δείτε πως δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΕ τυχαία! Οι άνθρωποι είχαν σχέδιο δικό τους και γι' αυτό βγήκαν από τα μνημόνια (αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο, αλλά γιατί να μην το αναφέρουμε μία ακόμη φορά; Καλό είναι να το εμπεδώσετε επιτέλους όλοι οι άπλυτοι...).

:s_dance
Άβαταρ μέλους
By pik.
#456659 ευτυχως το ποσοστο Συριζα αυξανεται.

αρχιζω και ησυχαζω.
Ο κοσμος καταλαβαινει οτι ο Συριζα τον εσωσε και τον σωζει καθε μερα.

μακρια τα λαμογια της δεξιας σαν αρπαχτικα περιμενουν να πεσουν πανω στα καθαρα πλεονασματα που μονο η ΠΦΑ καταφερε.
Αντε ρε Αλεξη ακομα λιγο και θα περασεις παλι το 21% στις δημοσκοπησεις οποτε παιζεις μπαλιτσα μονος σου αγορι μου. :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#456663 Ο κόσμος δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο νομίζουν κάποιοι. Αυτή την στιγμή αρνείται να δώσει καθαρή εντολή ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ μεγάλα κόμματα. Αν αυτό μείνει μέχρι τέλους, θα δείχνει πως ο εν τέλει, κάτι μάθαμε απ' όλη αυτή την περιπέτεια και κυρίως δεν τρώνε όλοι κουτόχορτο.
Αν πάλι ψηφίσουν ΧΑ με τα δυο χέρια, θα δείξει πως όχι μόνο δεν έμαθαν κάτι, αλλά είναι και .... :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Θα ήταν εξαιρετικά θετικό αν τα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ήταν γύρω στο 10άρικο όπως τους αξίζει. Κοινώς, να τους ψηφίζουν μόνον οι αμετανόητοι. Έχουμε ακόμη δρόμο για εκεί. Απλώς είναι πολύ καλό που κανένα κόμμα δεν πλησιάζει το 30%.
Όπως και να 'χει, δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση η ΝΔ. Αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί αρκετά για το αντίθετο είναι η αλήθεια...
:s_dunno