Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#456242 Charles Manson, US cult leader and convicted murderer, dies

Το αρχέτυπο του serial killer (από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού) , ένα μπασταρδο αποπαιδι των 60's, μέρος της αμερικανικής ποπ κουλτούρας και (φυσιολογικά) καταναλωτικό προϊόν περνάει στα ιστορικά κιταπια αυτής της χώρας.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#456246
gianik έγραψε:
QsisVTS έγραψε:αυτοί να είσαι βέβαιος ότι παίζουν διπλή μπαλίτσα με κεα και μέρισμα

ο χαμηλόμισθος φιλοξενούμενος στο σπίτι της μαμάς του θα πάρει @@ :iconcool:


συνήθως έχουν 2 ταυτότητες (γνήσιες)...
μία με '' αγνώστου πατρός'' και μία με το κανονικό το πατρώνυμο... :iconcool:

και μεταναστόνια παίζουν με διπλές προσωπικότητες..
Άβαταρ μέλους
By 224v
#456312
Y.V έγραψε:http://www.enikos.gr/society/546205/o-ektimitis-klopimaion-tis-elas-ekleve-tin-astynomia

:slap:


Αυτον τον ρολο ακριβως πως τον ειχε παρει?? ειχε γινει διαγωνισμος?? και πως τον διαλεξαν?? εβαλαν αγγελια ωστε να ενδιαφερθουν καποιοι και απο αυτους να διαλεξουν με καποια κριτηρια?? Τι ρωταω βεβαια αλλα ετσι για να μαθαινουμε οσο μεγαλωνουμε??
Άβαταρ μέλους
By gianik
#456315 Υπάρχει σχετικός κατάλογος στην εισαγγελία..σαν τους διερμηνεις
Άβαταρ μέλους
By 224v
#456316
gianik έγραψε:Υπάρχει σχετικός κατάλογος στην εισαγγελία..σαν τους διερμηνεις


Α!!! ομορφα αλλα π.χ., ετσι σκαει καποιος στην εισαγγελια και λεει ειμαι διαθεσιμος, ξερω αυτο και αυτο και εκεινη το αποδεχεται και τον βαζει στον καταλογο?? λιγο χυμα το βλεπω....
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#456320 Υποθετω ότι για να καταρτιστει η καθε λιστα θα πρεπει να πληρουνται καποια κριτηρια απο αυτους που εγγραφονται στη λιστα ως ειδικοι εμπειρογνωμονες.
Αποδεδειγμενη και πολυετης γνωση του αντικειμενου, λευκο ποινικο μητρωο κλπ κλπ.
Καπου διαβασα οτι ειχε γνωστο κοσμηματοπωλειο... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#456324 Τον χτύπησαν Βρετανοί Νατοϊκοί στρατιώτες στα Χανιά,
http://www.enikos.gr/society/546065/ti- ... tiotes-vid

θυμήθηκα την δική μου περίπτωση το 1968, καλοκαίρι βράδυ περίπου 21.00 ερχόμουνα με τη μηχανάκι μου από Γλυφάδα προς Πειραιά, κάπου στην Γλυφάδα μου βραχυκύκλωσε το μπουζί και έσβυσε η μηχανή, για να τελειώνω γρήγορα δεν έβγαλα το κράνος και έσκυψα να βγάλω το μπουζί, όπως ήμουν σκυμμένος και με το κράνος δεν άκουσα φωνές αλλά ένιωσα στο πρόσωπο ένα δυνατό χτύπημα και άλλο ένα στην κορυφή του κεφαλιού μου και εκεί σκοτείνιασαν όλα και λιποθύμησα.

Ένας Αμερικανός ναύτης του 6ου στόλου τα είχε πιεί σε ένα μπάρ έκανε τσαμπουκά και έβγαλε στιλέττο και τον πήραν κυνήγι, είδε μπροστά του τη μηχανή ( εμένα δηλαδή ) και θέλησε να την κλέψει για να γλυτώσει από αυτούς που τον κυνηγούσαν και με κλώτσησε στο πρόσωπο και με το στιλέτο που κρατούσε με χτύπησε στην κορυφή του κεφαλιού όπως ήμουν σκυμμένος, που ευτυχώς φορούσα το κράνος και δεν έπαθα τίποτα εκεί, αλλά η κλωτσιά στο πρόσωπο από το άρβιλο μου έσπασε μύτη και διάφραγμα. έπαθα διάσειση και διάφορες εκχυμώσεις.

Αυτόν τον έπιασαν βέβαια και εμένα με πήγαν στο ρυθμιστικό τότε, σήμερα Γ.Γεννηματάς και με μπάλωσαν, την άλλη μέρα υπήρχε το αυτόφωρο αλλά παρόλη την εταιροδικία που υπήρχε με την Χούντα και τις ΗΠΑ και με την παρουσία ατόμων από την Αμερικανική πρεσβεία και την στρατιωτική τους αστυνομία ο πρόεδρος του έριξε ένα πρόστιμο για επικίνδυνη σωματική βλάβη 3.000 δολλάρια τα οποία εισέπραξα πάραυτα και αναχώρησα για το Ιπποκράτειο όπου έμεινα 1 εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#456335
MONMAN έγραψε:Σημερινά δηλ σχεδόν 30000 $!!!
Μπράβο στον πρόεδρο!


Με είχε αναλάβει και μάλιστα χωρίς αμοιβή κάποιος δικηγόρος Παπαϊωάνου που με είδε στο νοσοκομείο τυχαία και ενοχλήθηκε ο άνθρωπος από την νοοτροπία των καουμπόϋδων, ήταν μεγολοστέλεχος ή πρόεδρος του Δ.Σ.Αθηνών, δεν θυμάμαι καλά μετά από τόσα χρόνια, ήμουνα και πιτσιρικάς, το πράγμα όμως είχε και συνέχεια αφού κάθε τόσο με έπιαναν τρελλοί πονοκέφαλοι και ήμουνα σαν ζόμπι, ήθελα να ξαναμπαρκάρω γιατί μου τηλεφωνούσαν συνέχεια από την εταιρία και δεν μπορούσα, μέχρι που μια ημέρα σε μια δοκιμαστική βόλτα σε αυτοσχέδια χωμάτινη πίστα στον Υμηττό που ξεκαβλώναμε με της μηχανές όλη η παρέα, πήρα την πίστα ανάποδα και είδα ένα πολύ ωραίο πήδημα σε ένα ανάχωμα αλλά από κάτω ήταν ένα μεγάλο άνοιγμα από παλιό καμίνι από εγκαταλειμένο τουβλάδικο που δεν φαινόταν όταν έκανες την πίστα με την κανονική φορά, και όπως ήμουν στο αέρα βρέθηκα στο κενό.

Το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να ξεκαβαλήσω από τη μηχανή και καθώς πήγαινα καρφί με το πρόσωπο επάνω σε μια πέτρα πρόλαβα και έσκυψα ενστικτωδώς στρίβοντας το κεφάλι και χτύπησα με το κράνος από την αντίθετη πλευρά που με είχε βρεί η κλωτσιά του ναύτη, έπαθα θλάση αυχένα και με κατέβασαν στα χέρια μέχρι την άσφαλτο και με ταξί στο ρυθμιστικό, η έκπληξη ήρθε όταν σταμάτησαν οι πονοκέφαλοι αφού όπως μου είπαν οι γιατροί με το δεύτερο χτύπημα ακριβώς αντίθετα από το πρώτο ξαναήρθε ο εγκέφαλος :lol: στη θέση του από την στιγμιαία μετατόπιση του πρώτου χτυπήματος, γιατρός δεν είμαι αλλά ίσως να ήταν και έτσι, απέραντη τύχη και τότε και αρκετές φορές μετά σε θάλασσα και στεριά, φαίνεται ότι το καντύλι μου έχει ακόμα αρκετό λάδι.

Τι μου θύμησε τώρα μια είδηση ε ?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#456346 :lol:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#456355 :hmmm:

Για αυτο λεει η θρησκεια αν τη φας στο ενα μαγουλο, γυρνα και το άλλο! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ CΟΦΙΑ... :rtfm: