Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#453367 Το,πήρε ο Ogier ´η το έχασε ο Neuville? :hmmm:

Μικρή σημασία αλλά κουβέντα να γίνεται.

Ο αχώνευτος για πολλούς Seb δεν ήταν φέτος ο «όλα τα σαρώνω» όπως τα αλλά χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#453385
blackpug106 έγραψε:Το,πήρε ο Ogier ´η το έχασε ο Neuville? :hmmm:

Μικρή σημασία αλλά κουβέντα να γίνεται.

Ο αχώνευτος για πολλούς Seb δεν ήταν φέτος ο «όλα τα σαρώνω» όπως τα αλλά χρόνια.


Φετος ηταν πολύ αργος,ειναι ο αργοτερος πρωταθλητης τα τελευταια 25 χρονια.
Παρολα αυτά το κερδισε και μπραβο του.
Ο στοχος επετεύχθη.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#453450 Ε, ναι φετος το πηρε ο οδηγος περισσοτερο απο ο,τι το αυτοκινητο...
Άβαταρ μέλους
By DAP
#453505 Τωρα ενα πια του μενει...Να νικησει και μια φορα στην Αργεντινη που ακομη δεν το εχει καταφερει.....Σε ολους τους αλλους αγωνες του WRC που εχει λαβει μερος εχει νικησει τουλαχιστον μια φορα......Και με διαφορετικα αυτοκινητα ,οχι σαν καποιον αλλον...... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Himalayan
#453726 ...ο οποίος κάποιος άλλος,μεταξύ άλλων,έχει κερδίσει στην Αργεντινή μόνο οχτώ (8) φορές!!! Χαχαχα..
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#453816 Δεν θα μπω στη διαδικασία μαλακισμένων αντιπαραθέσεων( στις οποίες έχω συμμετάσχει παλαιότερα :lipsealed: :lipsealed: )σχετικά με Λέμπ-Οζιέ.Θα πω όμως ότι ο μόνος αυτή τη στιγή με στόφα πρωταθλητή είναι ξεκάθαρα ο Οζιέ.Η έλλειψη αυτής της στόφας φάνηκε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ για τον Νεβίλ στη Φινλανδία,ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΤΕΡΜΑ,δε γίνεται να θες να λέγεσαι πρωταθλητής με τέτοια προσέγγιση.Ο Οζιέ δείχνει να καταφέρνει αυτό που παλιά καταφερνε ο κοντός.Να τους αγχώνει και μόνο που τον σκέφτονται.Μεγάλο πράγμα,θυμάμαι με τον Λεμπ σε αγώνες να είναι πίσω και με το που πίεζε όλοι τα έχαναν πανικοβάλονταν και τα έκαναν σκατά.Αυτό προυποθέτει self confidence και κάποιους τίτλους στην πλάτη και φυσικά αυτοκίνητο στα μέτρα σου,το τελευταίο δεν το είχε φέτος ο Οζιέ,πράγμα που κάνει το επιτευγμά του ΤΕΡΑΣΤΙΟ.Για μένα αν καταφέρει και πάρει 7 τίτλους θα είναι ισάξιος του Λοέμπ.Ακόμα και αν οι επόμενοι τίτλοι δεν έρθουν άνετα,γιατί οι αντίπαλοι θα έχουν ΤΟΠ αυτοκίνητα.Αυτά από μένα.
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#455997 Τέρμα για φέτος με νίκη Νεβίλ.Για του χρόνου τα λεφτά μου στο Νεβίλ αρκεί να μην κανει εμφανίσεις οπως της φινλανδίας,θέλω να πιστεύω ότι έμαθε από τις φετινές του βλακείες.Ο οζιέ δεν οδήγησε φέτος όπως τις άλλες χρονιές.Το αμάξι δεν μπορεσε να ο φέρει στα μέτρα του ενώ έχει κάνει τόσα χλμκαι τοσους αγώνες φέτος.Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι θα γίνει αυτό τουχρόνου.Δεν του ταιριάζει;δεν ξέρω.Ανοιγω νέο τόπικ για το 2018.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#456008 Ο μεγάλος χαμένος της φετινής χρονιάς είναι η Citroen σε κάθε επίπεδο.

Λάθη , λάθη ,λάθη ....
Τόσα λάθη , που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το επίπεδο πανικού εκεί μέσα .
Λάθος στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου
Λάθος στο ρόστερ
Λάθος στη διαχείριση του πρώτου οδηγού
Λάθος στο σχεδιασμό ρόστερ για του χρόνου ( χάσανε τον Μικελσεν, για χάριν του οποίου εξευτέλισαν τον πρώτο τους οδηγό για τον χωρίς κίνητρο πλέον Οζιέ)
Λάθος στην προσφορά προς τον Οζιέ (μάλλον τον χάνουν και αυτόν !! :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: ), με αποτέλεσμα να μένουν πάλι με τους περυσινούς, που δεν τους θέλουν...

Τι γίνεται ? :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#456018 Ο ματτόν τα έχει κάνει σκατά.Αν δείς βίντεο από χθες στο σέρβις που μιλάει ο ματτόν με τον μικ και μετά τον μικ να απαντάει σε δημοσιογράφο φαίνεται να έχει διαρραγεί εντελώς η μεταξύ τους σχέση.Το ξέρουμε εδω και καιρό ότι δεν τα πανε καλά αλλά πλέον θεωρώ ότι θα έχουν εντελώς τυπικές σχέσεις.Ούτε ο κεσνέλ ούτε ο ματτόν ήταν άξιοι διάδοχοι του Φρεκνέλ,πολύ λίγοι και οι δύο.
Άβαταρ μέλους
By theo13
#456113 Όντως την δεύτερη μέρα δεν άφησε -αν κατάλαβα καλά- τον Μικ να επανεκκινήσει και αυτός τα πήρε στο κρανίο.
Γενικά στη Citroen σκατά. Μόνο ο συμπαθής Breen έδειξε μια σταθερότητα αλλά δεν είναι οδηγός πρώτης γραμμής προς το παρόν. Ο Μικ με τα ψυχολογικά του ο Λεφέμπρ αν δεν ήταν Γάλλος ερφοστασιακό bucket θα έβλεπε μόνο στον ύπνο του


< >
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#456179 Δεν τον αφησε να συνεχισει το σαββατο ,ενω ακυρωθηκε η 14η ειδικη.θεωρουσε οτι η βλαβη στην 12η δεν ηταν μεγαλη και θα μπορουσε να βγαλαει τη 13η ειδικη και τις δυο μικρες υπρειδικες και θα ειχε την ευκαιρια για ενα καλο αποτελεσμα.ο ματτον δεν ηθελε να το ρισκαρει και υποτιθεται οτι ηθελε τον μικ σιγουρα την κυριακη για να μαζεψει χλμ.Αστοχη κινηση.Φρεκλεν που εισαι να δεις χαλια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#456340 μπορει να μην συμφωνω με τον Ματτον γενικα και τις πρακτικες του,αλλα στην συγκεκριμενη δεν θεωρω ότι εκανε λαθος.Μαλλον βγηκαν συσωρευμενες εντασεις από τον Μικ απέναντι του.

Κοιταχτε που εκατσαν τα γιδια.Απο το Αυστραλίας το σκ είναι. :dizzy:

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#456436
dimviii έγραψε:Μαλλον βγηκαν συσωρευμενες εντασεις από τον Μικ απέναντι του.


Tου τα είχε μαζεμένα,ναι και γω το πιστεύω.Κρίμα γιατί ο Μικ του χρόνου ξεκινάει με πολύ άγχος,περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο οδηγό και ξέρουμε ότι το άγχος δεν μπορεί να το διαχειριστεί και πολύ καλά.