Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#455899 Garland
κατα την προσφιλη σου συνηθεια προσπαθεις να μεταφερεις το θεμα οπου σε βολευει, να θολωσεις τα νερα κλπ.. Αυτα παλληκαρι μου κανε τα σε καποιο αλλον.

Τα γεγονοτα και το θεμα συζητησης εδω ειναι συγκεκριμενα:
Η κυρια ειναι αδιαμφισβητητα κατα της αστυνομιας και υπερ της απανταχου μπαχαλοσυνης. Το σκεπαζει με ωραιο τροπο (οπως προσπαθεις κι εσυ ανεπιτυχως), μιλωντας περι αυταρχισμου και αυθαιρεσιας, αλλα το ζουμι ειναι αυτο. Οπου σταθει και οπου βρεθει, φασιστες τους ανεβαζει, φασιστες τους κατεβαζει, και εξυμνει τον Ρωμανο και τη Βιλλα Αμαλιας.Μεροκαματο βγαζει, μην το ξεχναμε.

Προς επιρρωσιν, δες και ακομα ενα βιντεο τα πρωτα δευτερολεπτα και η γκριματσα αρκουν για το "μηκος κυματος" κατα της αστυνομιας που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ.




Πηδα αμα θες και στην "Υποθεση εργασιας Νο3" στο 4.40 περιπου, οπου προφητικα περιγραφει τι της συνεβει, μονο που αντι για "ΜΑΤατζηδες χωρις διακριτικα" στη θεση τους ηταν τα συντροφια της. Irony??? :hmmm:
Κατσε να κανει καμμια μηνυση και να βρει απεναντι της την Κουρτοβικ. Τρελλο σηριαλ. Πως τα φερνει η ζωη.

Σαφως μπορει και να κανει και να λεει οτι της κατεβει, no problem, αυτο ομως δεν σημαινει οτι αυτα που λεει ειναι και περισπουδαστες αληθειες.

Το γεγονος που συζητηται εδω ομως ειναι το οτι κοντεψε να πεθανει (ας ελπισουμε να τη γλιτωσει εστω με ενα ποδι) γιατι της την αναψαν (pun intended) τα συντροφια* που ανερυθριαστα υπερασπιζεται, ενω αυτοι που θεωρει αγραμματους φασιστες (και τους οποιους την ωρα του ατυχηματος βρισκοταν εκει για να ελεγξει μπας και κακομεταχειριζονται τα συντροφια*) υπερασπιστηκαν τη ζωη της και τη σωματικη της ακεραιοτητα. Οι δε συντροφοι εχουν λουφαξει και δεν βγαζουν μιλιά.
*Μιλαμε για τα συντροφια που ριχνουν ναυτικη φωτοβολιδα σε ανθρωπους. Εγκληματιες δηλαδη.

Μερικοι το λενε κάρμα, μερικοι τραγικη ειρωνια, σαν να φαει μερικες ο Κασιδιαρης απο ταγματα της ΧΑ. Μη μου πεις οτι δεν θα σολιαζοταν κατι τετοιο. Για αυτο και περιμενω με περιεργεια τις δηλωσεις της οταν συνελθει.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#455907
Dodger έγραψε:
Red Garland έγραψε:Θα μου πεις όμως εδώ με ευκολία αποκαλούσατε ανήλικο κορίτσι κομματόσκυλο και βύσμα που θέλει να βολευεί σε θέσεις


Πότε ειπώθηκε κάτι τέτοιο;

Ειπώθηκε από manosky, trident ως απάντηση σε μια τηλεοπτική τοποθέτηση ενός κοριτσιού για τις πανελλήνιες.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#455911
gianik έγραψε:
Red Garland έγραψε:Αυτά περί απολυτηρίου καλό είναι που τα είπε, βλέπεις ο κάθε υπουργός Δημ Τάξης κατά την υπεράσπιση των σωμάτων ασφαλείας όταν τρώνε ανήλικα ή σαπίζουν στο ξύλο Κύπριους φοιτητές-ζαρντινιέρες ή βαράνε με γκλοπιές από πίσω στο κεφάλι σε φωτορεπόρτερ μέρα μεσημέρι, μόνο κατόχους διδακτορικών δεν τους έχουν βγάλει.


:dizzy:

δλδ ρε garland ύμαρτον.....
τι σχέση έχει τώρα η ζαρντινιέρα????
Η προσπάθεια σας να βγάλετε αν όχι όλο το σώμα , τους περισσότερους όμως φασίστες και χαζούς δεν ειναι κ πολύ τιμητική...
Το ότι εσύ (δεν μιλάω προσωπικά εννοείται...) μπήκες σε ένα ΑΕΙ με 15 δεν σε κάνει πιο έξυπνο και πιο δημοκράτη από κάποιον που μπήκε σε σχολή ισότιμη με ΑΕΙ και μάλιστα με υψηλότερο βαθμό :iconcool: .....
Γνωρίζεις πόσο θέλει να γράψεις στις πανελλήνιες για να μπεις στην Σχολή Αστυφυλάκων? (δεν σου λέω καν για Αξιωματικών..)
Έχετε στο μυαλό σας (πάλι δεν μιλάω προσωπικά) ότι ο σύγχρονος αστυνομικός ειναι κάτι σαν τον Ηλία του 16ου...
Και ναι η εν λόγω έλεγε παπαριές καμαρωτές όταν έλεγε ότι οι ειδικοί φρουροί μπαίνουν με μόρια από το δίπλωμα οδήγησης , όταν οι πιο πολλοί από αυτούς ειναι απόφοιτοι ΑΕΙ (ΤΕΦΑΑ , Θεολογικής , κ.λ.π) . Το ότι πολύ ειναι ειδικοδυναμιτες ή βατραχάνθρωποι ή αλεξιπτωτιστες δεν καταλαβαίνω γιατί τους τσουβαλιάζουμε και τους χαρακτηρίζουμε όλους έτσι...Και επίσης δεν κατάλαβα γιατί ειναι κακό να έχεις τελειώσει ειδικές δυνάμεις .. Ειναι καλύτερο να βγαίνεις Ι5 σαν πολλούς από αυτούς που υποστηρίζει η εν λόγω κυρία?
προφανώς και υπάρχουν κάποιοι με ακραίες ή αν θες κιόλας ρατσιστικές απόψεις.. Δεν ειναι όλοι όμως , δεν ειναι καν το μεγαλύτερο ποσοστό , ειναι μια μικρή μειοψηφία.
Δεν πιστεύω ότι ο Trident και ο Manosky ειναι τόσο σκατόψυχοι ώστε να χαίρονται με τον τόσο σοβαρό τραυματισμό ενός συνανθρώπου μας ( :thumbsdown: ) , ίσως θέλουν να δείξουν την ειρωνεία της τύχης να την πατάς από αυτούς που υποστηρίζεις και να σε βοηθούν αυτοί που κατηγορείς ως φασίστες...


Για τον δολοφόνο που πέταξε την φωτοβολίδα τι έχουμε να πούμε?
Ειναι δημοκράτης? ειναι φασίστας? ειναι ακροαριστερός? ειναι παρακρατικός? :hmmm:
Για τους άλλους τους συντρόφους τους που 5 ώρες πετούσαν μολότωφ , αυτοί είναι φασίστες ή όχι??? :hmmm:

Αν διάβαζες όλη την πρόταση θα καταλάβαινες τι σχέση έχει η αναφορά της ζαρντινιέρας.

Στα άλλα τώρα, εγώ δεν μείωσα το σύνολο του σώματος όπως ισχυρίζεσαι. Ούτε βέβαια ανέφερα ενώ γνωρίζω ότι όταν δεν τα πας καλά στη σχολή εμμέσως πλην σαφώς πας στα ΥΑΤ. Απλά είναι λιγο αστείο, να λέει ο εκάστοτε υπουργός για μορφωμένα νιάτα των ΜΑΤ και άτυχες στιγμές. Ιστορίες πολλές για το τι συμπεριφορά αντιμετωπίζουν φωτορεπόρτερ στο δρόμο. Για να μην πιάσουμε το πρόβλημα του πόσοι είναι κατάλληλοι να φέρουν όπλο. Παράγραφος τελεία.
Το θέμα που έθιξε αρχικά η εν λόγω κυρία ήταν η ιδεολογία , όχι το μορφωτικό επίπεδο, για να παει o trident να κάνει το τόλουπ λογικής ότι την βοήθησαν οι φασίστες.

Η τραγική ειρωνεία είναι οι so called δημοκράτες να μην βλέπουν το πρόβλημα που ανέδειξε με το παράδειγμα στην τάξη η εν λόγω, ήτοι το τι συμβαίνει μέσα στο ελ σώμα, αλλά το ότι την βοήθησαν αστυνομικοί. Γιατί για κάποια άτομα το να την "πούν" στον ιδεολογικό τους αντίπαλο είναι πιο ψηλά στις προτεραιότητές τους από άλλες αξίες που τά χα βαφτίζονται προασπιστές.
Σόρρυ κιόλας, αλλά το γεγονός ότι σελίδες fb από ΧΑ έχουν κόψει και ράψει τέτοια video θα πρέπει να προβληματίζει λίγο για το που βρέθηκαν να πατάνε ιδεολογικά.

Δεν υπερασπίστηκα την πράξη, για μένα εξίσου καταδικαστέες είναι οι μολότωφ, φωτοβολίδες των φρικιών όπως επίσης και οι κρότου λάμψης μέσα σε πλήθος και επιθέσεις για να ξεκαβλώσουν αμφότεροι.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#455916
trident1971 έγραψε:Garland
κατα την προσφιλη σου συνηθεια προσπαθεις να μεταφερεις το θεμα οπου σε βολευει, να θολωσεις τα νερα κλπ.. Αυτα παλληκαρι μου κανε τα σε καποιο αλλον.

Επειδή έχω φάει 1 βράδυ περί συζήτησης για ΜΑΤ στο παρελθόν μαζί σου, και επειδή βολικά δεν κάνεις ούτε τον κόπο να απαντήσεις σε αυτά που σου γράφει ο άλλος, δεν θα κάνω το ίδιο λάθος.
Γνωστές οι απόψεις σου και αναμενόμενο τόσο το περιεχόμενο όσο και ο τρόπος σου. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#455924
Red Garland έγραψε:
trident1971 έγραψε:Garland
κατα την προσφιλη σου συνηθεια προσπαθεις να μεταφερεις το θεμα οπου σε βολευει, να θολωσεις τα νερα κλπ.. Αυτα παλληκαρι μου κανε τα σε καποιο αλλον.

Επειδή έχω φάει 1 βράδυ περί συζήτησης για ΜΑΤ στο παρελθόν μαζί σου, και επειδή βολικά δεν κάνεις ούτε τον κόπο να απαντήσεις σε αυτά που σου γράφει ο άλλος, δεν θα κάνω το ίδιο λάθος.
Γνωστές οι απόψεις σου και αναμενόμενο τόσο το περιεχόμενο όσο και ο τρόπος σου. :s_bye


Αν θες να σου απαντουν, θα πρεπει πρωτα να εχεις το common courtesy να μενεις στο θεμα, αλλιως να γυρισουμε την κουβεντα σε συνταγες επειδη αποφασισες οτι θελεις να συζητησεις για ντολμαδακια ενω μιλαμε για αεροπλανα, και μετα οταν τα ντολμαδακια σου δεν τρωγονται, να παμε σε οικοδομικες εργασιες.
Δυστυχως (ευτυχως) ομως, τωρα πια δεν εχω τον ιδιο χρονο με παλιοτερα.

Συνεχιζοντας την προσπαθεια αποπροσανατολισμου, αναφερεις περι αποψεων περιεχομενου και τροπου. Το ιδιο θα μπορουσα να κανω και εγω, αλλα αναφερω μονο τον αποπροσανατολισμο που προσπαθεις. Στο καλο λοιπον και να μας γραφεις. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#455925 Εγώ στο θέμα είμαι, επί υπαρκτών video απαντάω και όχι video που τα ψαρεύω μετά κτλ. κτλ.
Επειδή εσύ ισχυρίζεσαι το αντίθετο δεν θα κάτσουμε όλοι προσοχή. Το αντιλαμβάνεσαι θαρρώ.

Κανέναν αποπροσανατολισμό, όπως θεωρείς γνωστές τις απόψεις της κυρίας έτσι είναι γνωστές και οι δικές σου απόψεις επί του θέματος όπως επίσης και οι δικές μου.
Όταν αποφεύγεις καταγανώς να απαντήσεις σε πράγματα ουσίας επί των αρχικών θεμάτων και ποστάρεις μονομπλόκ μόνο σε πτυχές που θες εσύ να δώσεις απάντηση, δε θα σε κυνηγάω.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#455930
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#455931 Όποιος παίζει με μαχαίρια, κροτίδες, μολότοφ, κουμπούρια κλπ είναι εν δυνάμει δολοφόνος και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Είτε είναι χουλιγκάνος, είτε είναι 'αγανακτισμένος', είτε πολεμάει το σαθρό σύστημα.
Ακόμα και αν είναι μπάτσος και κάνει υπέρβαση εξουσίας και της βίας που του 'επιτρέπεται' να κάνει.

Επειδή όμως ζούμε στο Κατσαπλιαδιστάν, οι χουλιγκάνοι μαχαιρώνουν, οι 'αγανακτισμένοι' σπάνε, αυτοί που πολεμούν το σαθρό σύστημα καίνε και οι μπάτσοι σπάνε κεφάλια χωρίς λόγο --> ανενόχλητοι.

Το τραγικό περιστατικό με τη δημοσιογράφο απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι οι κροτίδες, μολότοφ, σφαίρες και λοιπά πολεμοφόδια δεν μπορούν να στοχεύσουν με ανίχνευση ιδεολογίας.
Αυτό είναι καλό να το θυμόμαστε γιατί όλοι αυτοί που πιστεύουν πχ ότι ο Ρωμανός είναι ένα παιδάκι 'αγανακτισμένο' που ήθελε να τα βάλει με το σύστημα έπαιζε με όπλα τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν 'φίλιες απώλειες' (lol patrol) και να σκοτώσουν κάποιο φίλο ή συγγενή τους.

Ακόμα και η 17Ν που ήταν πολύ πιο οργανωμένη/εκπαιδευμένη έναν Ακτσαρλιάν τον έφαγε λάχανο.
Φανταστείτε τα καυλωμένα πιτσιρίκια των Ερυθρών Ταξιαρχιών Νέας Ερυθραίας...

Ομοίως οι μολότοφ, κροτίδες κλπ των οποίων η χρήση έχει καταντήσει τόσο φυσιολογική όσο το να πέφτουν ροχάλες σε γήπεδο.

Για τους έχοντες ασθενή μνήμη και νομίζουν ότι προ ΣΥΡΙΖΑ όλα ήταν άψογα, να θυμίσω ότι επί υπουργίας Πρεζιντέντε Πάκι και επί πρωθυπουργίας Κοκορετσάρχη κάηκε η Αθήνα επειδή υπήρχε εντολή η αστυνομία να κάνει τουμπέκα.

ΥΓ: Διαβάζω κάτι σχόλια περί 'σκατοψυχιάς'.
Μήπως έγραψε κάποιος σήμερα ότι "ζητείται για πρόσληψη δημοσιογράφος"; :hmmm: :hmmm:

Αυτό είναι το benchmark σκατοψυχιάς παίδες που πρέπει να έχουμε κατά νου.
:)
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#455935
manosky έγραψε:Απλώς αναρωτιέμαι τι θα λέγανε οι αλληλέγγυοι αν είχε τραυματιστεί κάποιος "απλός" πολίτης. Κάποιος τιποτένιος δηλαδή, κάποιος "κυρ Παντελής".
Αν και ξέρω "αχου μωρέ, |λογοκρισία| κάνανε, αλλά πού πήγαινε κι αυτός δίπλα στους μπάτσους, δεν έβλεπε τι γίνεται. Άλλη φορά προσεκτικότερα ρε παπάρες, ντροπή σας δηλαδή, ο στόχος είναι το καρύδι του μπάτσου και οι "φασίστες", μην εκθέτετε την επανάστα".


ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ

https://athens.indymedia.org/post/1580233/

Ολα τα εχει ο μπαξες. :rtfm:
Απο προτροπες για "καλυτερη εκπαιδευση στη ριψη φωτοβολιδας", :help: μεχρι "καλα να παθει εκει που στεκοταν" :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#455941 Τουλάχιστον αυτοί trident τα βάζουν με το σαθρό σύστημα.
Ενώ τα χρυσαύγουλα είναι σκέτο χρυσαύγουλα.

ΥΓ: Εξαιρετικά ενδιαφέροντα σχόλια για κάποιο ψυχίατρο.
Είμαι 100% σίγουρος ότι σε κάποιο άλλο site του αντίπερα μαγαζιού θα γίνεται segmentation στους ξένους, ποιοι πρέπει να σβερκώνονται, σε ποιους να γίνεται εξαίρεση κλπ
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#455979 Νταξει, ορισμένα σχόλια είναι εντελώς για ψυχίατρο :( Κρίμα, χίλια κρίμα για την κοπέλα.

Όσο για την αστυνομία, θα έλεγα ότι το ζήτημα δεν είναι το τι πιστεύουν οι αστυνομικοί, αλλά το τι ΚΑΝΟΥΝ.
Άβαταρ μέλους
By Elias
#455984
EDDIE_147 έγραψε:Τουλάχιστον αυτοί trident τα βάζουν με το σαθρό σύστημα.
Ενώ τα χρυσαύγουλα είναι σκέτο χρυσαύγουλα.

ΥΓ: Εξαιρετικά ενδιαφέροντα σχόλια για κάποιο ψυχίατρο.
Είμαι 100% σίγουρος ότι σε κάποιο άλλο site του αντίπερα μαγαζιού θα γίνεται segmentation στους ξένους, ποιοι πρέπει να σβερκώνονται, σε ποιους να γίνεται εξαίρεση κλπ

Συγνωμη που θα σε στεναχωρισω αλλα για τους συγκεκριμενους το οποιοδηποτε συστημα θεωρειται σαθρο.Και ασχετα εαν πολλοι απο δαυτους βιωνουν και επιβιωνουν μεσα στο ιδιο συστημα βλεπε δημοσιο κτλ.Ολους αυτους τους απλυτους δεν τους ενδιαφερει η χωρα και γενικοτερα το dna τους ειναι κατι σαν γυφτορομα που κανει πλιατσικο αδιαφοροντας.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#456057
EDDIE_147 έγραψε:Τουλάχιστον αυτοί trident τα βάζουν με το σαθρό σύστημα.
Ενώ τα χρυσαύγουλα είναι σκέτο χρυσαύγουλα.

ΥΓ: Εξαιρετικά ενδιαφέροντα σχόλια για κάποιο ψυχίατρο.
Είμαι 100% σίγουρος ότι σε κάποιο άλλο site του αντίπερα μαγαζιού θα γίνεται segmentation στους ξένους, ποιοι πρέπει να σβερκώνονται, σε ποιους να γίνεται εξαίρεση κλπ


Ετσι λενε οι μπαχαλακηδες, οτι τα βαζουν με το σαθρο συστημα. Who gives a fuck πως το δικαιολογουν στον εαυτο τους?
Οταν πετας φωτοβολιδα για να πετυχεις κοσμο που κανει τη δουλεια του, εισαι φονιας.

Ασε που πολλοι το "χτυπανε απο μεσα το συστημα" οντας διορισμενοι. :iconcool: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
#456068
gianik έγραψε: Δεν πιστεύω ότι ο Trident και ο Manosky ειναι τόσο σκατόψυχοι ώστε να χαίρονται με τον τόσο σοβαρό τραυματισμό ενός συνανθρώπου μας ( :thumbsdown: ) , ίσως θέλουν να δείξουν την ειρωνεία της τύχης να την πατάς από αυτούς που υποστηρίζεις και να σε βοηθούν αυτοί που κατηγορείς ως φασίστες...


Το σχολιο του @μανοσκυ https://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=9&t=46&start=11235#p455565 [τριζουν , απο χαρα , τα κοκαλα του Γκεμπελς οταν συμπεραινει το τι θα εκανε "αν είχε φάει στο καρύδι φωτοβολίδα καμιά γριά ή κανένας οικογενειάρχης " , και μαλιστα προφανως, αυτη που εφαγε την φωτοβολιδα]
και του @τριδεντ https://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=9&t=46&start=11250#p455700
ζεχνουν σκατοψυχια.

Ο δευτερος ειναι και γκαου καθως γραφει (αναφερομενος σε καποια που ειναι στην εντατικη σε κρισιμη κατασταση)

trident1971 έγραψε:
Elias έγραψε:Και τι πρεπει να γινει τωρα, να την κοροιδευει ολο το διαδικτυο; :slap:


Ετσι ειναι η ζωη. Οταν λεω εγω μαλακιες με κοροιδευουν οι γνωστοι μου. Οταν βγαινεις δημοσια και λες μαλακιες περισπουδαστες με ακαδημαϊκη καλυψη και μετα την πατας, θα σε κοροϊδευουν ολοι.


Εχουν την ιδια συλλογιστκη με καποια απο τα σχολια στο https://athens.indymedia.org/post/1580233/. Απλα ειναι απο την αλλη πλευρα.


gianik έγραψε:Για τον δολοφόνο που πέταξε την φωτοβολίδα τι έχουμε να πούμε?
Ειναι δημοκράτης? ειναι φασίστας? ειναι ακροαριστερός? ειναι παρακρατικός? :hmmm:


Ειναι εν δυναμει δολοφονος και μαλακας .
Τελευταία επεξεργασία από αεροζολ και 19 Νοέμ 2017, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By manosky
#456074
...Η Αναστασία Τσουκαλά, φέρεται ως υπάλληλος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Επίσης όμως και ως υπεράσπιση του Ρωμανού και της Βίλας Αμαλίας. Αντιφασίστρια που έχει καταγγείλει φασιστικές καταβολές στα σώματα ασφαλείας. Επίσης έχει καταγγείλει για ρατσισμό και ξενοφοβία την ηγεσία της (γ)ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης λέγεται ότι η Αναστασία Τσουκαλά, βρισκόταν στην περιοχή για την αλληλλεγγύη και προστασία των συλληφθέντων
...


Αυτό από το link των ψυχάκηδων παραπάνω.

Που επιβεβαιώνει αυτό που έγραψα από την αρχή.

Edit, mod