Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#455746 Το ερώτημα είναι εσύ τι κάνεις σε αυτό το γκρουπ... :shifty: :innocent: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#456384 το θαυμα ειναι οτι δεν εχουμε περισσοτερους νεκρους και οτι ακομα σαν οντοτητα εθνικη εχουμε συνορα και Ελλαδα/κρατος οπως πριν απο 35χρονια.

αυτο ειναι το μονο θαυμα.

αποδειξη υπαρξης Θεου~~~>Ελλαδα κρατος ακομα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#458333 Την εποχή της μεγάλης φτώχειας τα οστεοφυλάκια της Εκκλησίας ανοίγουν το ένα μετά το άλλο, και τα ιερά λείψανα ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με το αζημίωτο, στην αναβίωση ενός ιδιότυπου θρησκευτικού Μεσαίωνα. Η ελπίδα που χαρίζουν αυτά τα κόκαλα στον πιστό που θα σπεύσει να προσκυνήσει –είναι εντυπωσιακή, διαβάζω, η προσέλευση εδώ και λίγες εβδομάδες για την Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου στη Νέα Ιωνία– μεταφράζεται σε εκατοντάδες, ακόμα και σε χιλιάδες ευρώ εσόδων για τα ταμεία των εκκλησιών που τα φιλοξενούν.

http://www.protagon.gr/apopseis/editori ... 4341519178
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#462132 Quiz: Βρείτε την χώρα. :help:
http://www.efsyn.gr/arthro/den-theloyn- ... onomismata
Γιατί όπως πιστεύουν «είναι αμαρτία» να κοιτάζεις την εικόνα μιας γυναίκας: στα έντυπά τους δεν επιτρέπονται τέτοιες αναπαραστάσεις και όταν αυτές περιλαμβάνονται σε αφίσες και ταμπλό σε δημόσιους χώρους, τις καταστρέφουν.

και

...πολλοί από τους ομοθρήσκους του έχουν πάψει να παίρνουν χρήματα από τα αυτόματα μηχανήματα και πηγαίνουν στα ταμεία των τραπεζών ζητώντας αναλήψεις σε παλαιά χαρτονομίσματα. Αλλά, όπως αναγνωρίζει, είναι μια προσωρινή λύση γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσουν.
:tomato:


Οι συγκεκριμένοι υπάνθρωποι πρέπει να είναι ό,τι πιο συντηρητικό, στρεβλό και απαράδεκτο υπάρχει. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By krom
#462140 Δύναμη η εφσυν, επίπεδο ΣΤΟΧΟΣ και βάλε, oύτε λινκ για αρχική πηγή, πλήρης διαστρέβλωση μιας γτπ έτσι κ αλλιώς είδησης, μπαίνουν τίποτα άσχετοι και διαβάζουν τέρατα.

Το αρχικό άρθρο λέει για έναν τρελό σε ένα χωριό, για χαρτονομίσματα των 50 και πουθενά δεν αναφέρει ότι απαγορεύεται να το κοιτάνε επειδή έχει γυναίκες.
https://forward.com/fast-forward/389041 ... rried-man/
http://www.christiantimes.com/article/i ... /73302.htm
https://www.google.gr/search?q=Rabbi+Be ... 4&dpr=1.25

Λίγη προσοχή με τις ''ειδήσεις''