Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dstou
#402929 Ροδάκια έχει πάμφθηνα στα μαγαζιά με σιδηρικά και βιομηχανικά είδη. Προυποθέτει να 'πιάνουν' τα χέρια σας για να τη μαστορέψετε εσείς.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#402954 Δεν ειναι εύκολο αυτό. Αν δεν ειναι τα δικά του δεν μπορείς να τα βάλεις κάθετα στα σημεία που ήδη έχει. Άσε που πρέπει να ειναι και στο ίδιο επίπεδο για να μην γέρνει μονόπαντα. Έχω μια έτσι και δεν έχω βρει κάτι να ταιριάζει
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#403004 Έχω καταλήξει προς τη σειρά segur Delsey. Οι Tumi είναι πολύ ακριβές, οι Rimowa είναι μάλλον για εφοπλιστές. Και εγώ είχα την άποψη πως οι samsonite ήταν κάπως καλύτερες από τος delsey, αλλά ειδα ότι οι τελευταίες σειρές της delsey βελτιώθηκαν. Θέλω να τις δω κ από κοντά βέβαια... για samsonite πρέπει να δώσω 250€ μ.ο. για βαλίτσα...


< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#403384 Παρήγγειλα 2 χειραποσκευές https://www.amazon.de/Delsey-Koffer-gra ... elsey&th=1 , μια σε μπλε για μένα κ μία σε κοκκινάκι για τη :inlove: και 2χ78άρες
https://www.amazon.de/Delsey-Koffer-gra ... elsey&th=1 , μία σε κόκκινο της φωτιάς για τη :inlove: πάλι και σε γκρι για εμένα για διχρωμία...

Κάτι λιγότερο από 500άρι πρέπει να έδωσα... Στην Tumi και στη Rimowa τόσο θα κόστιζε μόνο η μία χειραποσκευή... :lol: :lol:

Κ τώρα είχα καλές, delsey και samsonite αλλά με 2 ροδάκια και αυτό δυσκόλευε την κατάσταση όταν η :inlove: ταξιδεύει με τον μικρό μόνο της (τράβα με το ένα χέρι καρότσι, με το άλλο βαλίτσες)... από τις παλιές που τις λυπάμαι μάλλον 8α τις μοιράσω στην οικογένεια... :hmmm: Αν και για τις μεγαλύτερες ηλικίες μάλλον τα 4 ροδάκια είναι μονόδρομος...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#403423 Μεγειά και καλά ταξίδια.

Τι σπαστικό η κάθε εταιρεία να έχει δαφορετικές διαστάσεις επιτρεπόμενης χειραποσκευής.
Τυγχάνει να έχω διαφορετικές και από την πιο μικρή στην πιο μεγάλη η διαφορά είναι τεράστια.

Αυτόν τον Γαρμπή στη Γλυφάδα πού τον βρίσκει κανείς;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#403442 ευχαριστώ :)
σκεφτόμουν από καιρί να το κάνω αλλά λυπόμουν αυτές που έχω κ ακόμη κρατούν...

αλλά τον τελευταίο καιρό που η :inlove: ανεβοκατεβαίνει Ελλάδα με τον μικρό κ καρότσι κτλ μόνη, είναι δύσκολο για αυτήν 1 χειραποσκευή, 1 βαλίτσα, 1 καρότσι, μία τσάντα μωρού κ το δικό της σακίδιο πλάτης... με 4 ροδάκια ρολάρουν ευκολότερα...

πάντως μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση και οι american tourister, σε κάπως καλύτερη τιμή από delsey και φυσικά samsonite. τελικά κατέληξα σε segur...
Άβαταρ μέλους
By gakost
#403449
sknipper έγραψε:Αυτόν τον Γαρμπή στη Γλυφάδα πού τον βρίσκει κανείς;


http://www.garbis.com.gr/contact/

Δεν είναι ισόγειο ανεβαίνεις σκάλες στον 1ο, είναι λίγο παράξενο να το βρεις
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#404279 Έφτασαν οι πρώτες 2. Ο καιρός θα δείξει πόσος ανθεκτικές είναι. Πάντως φαίνονται καλές...
Εικόνα


< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#404307
gakost έγραψε:
sknipper έγραψε:Αυτόν τον Γαρμπή στη Γλυφάδα πού τον βρίσκει κανείς;


http://www.garbis.com.gr/contact/

Δεν είναι ισόγειο ανεβαίνεις σκάλες στον 1ο, είναι λίγο παράξενο να το βρεις



Ειναι λοξως απεναντι απο το Α' Αστυνομικο τμημα Γλυφαδας..
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#455575 Πού μπορώ να βρω live (για να δω και να δοκιμάσω) χειραποσκευές David Jones ? Είχα δει στον μέγα Σκλαβενίτη μία αρκετά στιβαρή αλλά ήταν ελαφρώς μεγαλύτερη από τα όρια της Ryan.
Έχω πάρει μία αντίστοιχη σε μεγάλη. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα σε πραγματικές καταστάσεις αλλά φαίνεται αρκετά στιβαρή, ειδικά το χερούλι.

Θέλω να πάρω και μία μικρή σκληρή με 4 ροδάκια (το ξέρω ότι χάνει χώρο, ότι πρέπει να είναι καλά τα ροδάκια για να μη δυσκολεύουν ή διαλυθούν κλπ). Μου φάνηκε καλό vfm η μάρκα. Στο spartoo βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία αλλά θέλω να τις δω κι από κοντά.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#465391 είχαμε ανοιξει τοπικ για βαλιτσες? ψαχνω και δεν το βρισκω,ή δεν θυμαμαι καλα?

τελος παντων,ειχα παει την επαγγελματικη τσαντα της δουλειας για επισκευή μεσα στην εγγυηση στην diplomat στην αντιπροσωπεια.
Η τσαντα,τυπου pilot με ροδακια, ειχε κοπει το ένα από τα δυο όλα και ολα,πριτσινι που κρατει το χερουλι που την σηκωνεις.
ειχαν αποκτησει πολύ τζογο τα ρουλμαν στις ροδες,με αποτέλεσμα να κανει απιστευτη φασαρια.
ειχε καβαλησει δοντι το χοντρο φερμουάρ στην μεγαλη θηκη.
ειχε χαλασει το πτυσσομενο χερουλι που την τραβας όταν την χρησιμοποιείς με τα ροδακια,δεν κατεβαινε κατω από τη μεση,με αποτέλεσμα να ταλαιπωριεμαι σε αεροπλάνα μιας και την επαιρνα μεσα στη καμπινα ,και δεν χωραγε στα ερμαρια.
η τσαντα είναι 1,5 χρονων.
ειχαν πει θα με επαιρναν τηλ,παπαργια πηραν τηλεφωνο.
Παω σημερα μιας και περναγα κοντα.
Μου τη φερνουν και δεν εχουν επισκευασει ουτε τα ροδακια,ουτε το χερουλι,ουτε το φερμουάρ.
Το μονο που ειχαν κανει ηταν να βαλουν ένα γαλβανιζε πριτσινι με ροδελα,οπως αυτά που θα βαζατε σε τσιγκο πανω από κοτετσι,αδιαφορωντας ότι το άλλο πριτσινι ηταν ειδικο,ηταν διαφορετικο,και ηταν μαυρο.
Το χερουλι ''είναι παραγγελια και θα αργησει μου ειπαν''

Όπως μου ελεγε τις μαλακιες του,τον κοιταγα τον ξανακοιταγα....ειπα να τον αρχισω στις παναγιες,αλλα λεω αστο δεν αξιζει,δεν θα βρεις ακρη,ουτως η αλλως όταν την πηγα,εριξε ολο το φταιξιμο πανω μου,οτι την παραφορτωνω,δεν την προσεχω,και ότι εγω τις εχω προξενησει ολες τις φθορες που ανεφερα.

Μαυρο λοιπον στην diplomat,και γιατι στον 1,5 χρονο σκορπισε σε 4 σημεια,οταν άλλες φθηνότερες εβγαζαν 5-7 χρονια με την ιδια ακριβως δουλεια και χρηση,και γιατι η αντιμετωπιση τους ηταν για κλωτσες.

εάν υπαρχει καταλληλοτερο τοπικο,ας μεταφερθεί.

edit mod. Done!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#465408 Έχω αγοράσει κι εγώ μια Diplomat, όχι βαλίτσα, τσάντα που στέκεται στο πλάι, τύπου messenger.
Είχε το ιδανικό μέγεθος για εμένα: χωρούσε το surface και είχε χώρο για όλα τα υπόλοιπα. Δεν είναι εύκολο να βρεις τσάντες με χώρο για 12" όπως το surface.
http://www.diplomat.gr/index.php/en/cas ... /327-pc312
Μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, το αυτοκόλλητο velcro στην μία μεριά έχει ξεκολλήσει και το ένα φερμουάρ κόπηκε (ευτυχώς έχει δεύτερο).
Γενικώς, λίγο ΓΤΠ η κατασκευή τους. :ninja:

Την επόμενη φορά ελπίζω η Samsonite να βγάλει κάτι για 12" αλλά σε κάθετη διάταξη και όχι οριζόντια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#465420 Γρηγορη εγω σημερα και την προηγουμενη φορα που πηγα να την αφήσω,καταλαβα ότι δεν φτιαχνουν τιποτα εδώ,ουτε εργαστηριο υπηρχε,ουτε σερβις ουτε τιπoτα.Γραφεια και στην αποθηκη κουτες αποκλειστικα από Κινα.
Ε όχι και 100+ ευρω για κινεζικη κακης ποιοτητας τσαντα pilot.