Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#444362 5:30 έχω ήδη φύγει από το σπίτι και δεν είμαι ούτε ψαράς ούτε φούρναρης.
Από ύπνο αν συμπληρώσω 5 ώρες όταν είμαι πρωί το θεωρώ μια χαρά.
Συνήθως είμαι στις 4 με 4:30.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#444364
Deleted User 1 έγραψε:5.30 ξυπνάνε ή τα βρέφη ή οι γέροντες. Από κανονικές ηλικίες μόνο ψαράδες και φουρναραίοι είναι ξύπνιοι εκείνη την ώρα. Τι από τα δύο κάνεις? :shifty:


θα εκπλαγείς πόσο πολλοί ξυπνάνε εκείνη την ώρα νέε μου. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dstou
#444378 Bασικά άλλο λέει η επιστήμη :

Your body will be attuned to sunlight and you're not conscious of it because it reports to hypothalamus, not sight.


The real reason :iconcool:
Όσο φυσιολογικό είναι να ξυπνάει ένας αβορίγινας στην έρημο στις 6 τα χαράματα, άλλο τόσο είναι ένας Γροιλανδός στις 10.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#444388 Και εγώ στις έξι ξυπνάω!!
Πάω για τρέξιμο, μπανάκι και μετά για δουλειά.
Το προτιμώ από το να γυρνάω κουρασμένος το απόγευμα και να πρέπει να κάνω τότε γυμναστική.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#444399 Μια από τα ίδια κι εδώ. Ξύπνημα στις 6 2-3 φορές την εβδομάδα για γυμναστήριο, ντους, παιχνίδι με τον μπέμπη μέχρι να έρθει η νταντά (στις 9) και βούρ για δουλειά.

Αν μου το έλεγε κάποιος πριν 2 χρόνια ότι θα ξυπνάω στις 6, θα γελούσα σα χαζος. Είχα φτάσει στο σημείο να πηγαίνω στη δουλειά 10:15 το νωρίτερο. Τι άλλαξε; Ευθύνες στη δουλειά, μωρό στο σπίτι και ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο με €80 (άρα ΠΑΝΙΚΟΣ τις απογευματινές ώρες).

< Note >
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#444407 Μετά το σχολείο, δε θυμάμαι να ξύπνησα πολλές φορές πριν τις 08:00. Αλλά δε θυμάμαι να ξύπνησα και μετά τις 09:00, ούτε σε διακοπές. Κάποιες λίγες φορές που ξύπνησα μετά τις 10:00, θεωρούσα τη μέρα χαμένη.
Από την άλλη, "σφύριγμα" λήξης δεν υπάρχει. Μπορεί να με πάει 04:00, και σίγουρα μετά τις 02:00.

2 πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Το πρωινό μόλις ξυπνήσω, και το μεσημεριανό στις 13:00. Ότι και να γίνει, όση δουλειά και να υπάρχει, τρώω στις 13:00 καρφί. Και αν για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν έχει ετοιμάσει φαγητό κάποιος από την οικογένεια, τρώω κάτι από το εστιατόριο.
Γυμναστική, ξεκούραση(max 60min), ΑΝ και ΟΤΑΝ υπάρχει κάποια χαλαρότητα.
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#444424
kyr80 έγραψε:2 πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Το πρωινό μόλις ξυπνήσω, και το μεσημεριανό στις 13:00. Ότι και να γίνει, όση δουλειά και να υπάρχει, τρώω στις 13:00 καρφί. Και αν για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν έχει ετοιμάσει φαγητό κάποιος από την οικογένεια, τρώω κάτι από το εστιατόριο.
Γυμναστική, ξεκούραση(max 60min), ΑΝ και ΟΤΑΝ υπάρχει κάποια χαλαρότητα.


Φαγητό στις 13:00 και για μένα. Θυμάμαι την έκπληξη μάστορα που μας έβαφε το σπίτι όταν τον σταμάτησε η μάνα μου και στρώσαμε το τραπέζι ανάμεσα στα νάυλον και τις βούρτσες για να φάμε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#444448
dstou έγραψε:Bασικά άλλο λέει η επιστήμη :

Your body will be attuned to sunlight and you're not conscious of it because it reports to hypothalamus, not sight.


The real reason :iconcool:
Όσο φυσιολογικό είναι να ξυπνάει ένας αβορίγινας στην έρημο στις 6 τα χαράματα, άλλο τόσο είναι ένας Γροιλανδός στις 10.


Νομίζω είμαστε πιο κοντά στην Αγγλία (και ουχί Γροιλανδία) όπου έγινε η έρευνα, παρά στην Αυστραλία... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#444451 Δε μ αρέσει που κάποιοι θεωρούν το 9:00 πρωινό ξύπνημα...

Αν σηκωθώ μετά τις 8 η μέρα θεωρείται χαμένη.

Εργάσιμες 6:30 με 7 εγερτήριο, μια φέτα κέικ καφές και δρομο :superman:
Επιστροφή και μεσημεριανό από 4 το νωρίτερο έως 7 το αργότερο.

Μη εργάσιμες, αν μας πάρει αργά το προηγούμενο βράδυ μετά τις 8:30. Έτσι για να λέμε ότι κάτσαμε στο κρεβάτι παραπάνω,
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#444452 Τα τελευταία 7 χρόνια ξυπνώ στις 4:55 έως 5:15 αναλόγως αν θα ξεχάσω το πρώτο ξυπνητήρι.
5:15-5:35 βάζω μπρος το αμάξι. 6 παρά με 6 κ είμαι στη δουλειά.

Τέλος αναλόγως με τα ωράρια. Χθες κ σήμερα γ@μήθηκε ο Δίας. Μέχρι τις 5 χειρουργείο, μετά το χαρτομάνι. Τελείωσα χθες 20:15 κ σήμερα 19:45. Κ δούλεψα 30 λεπτά από το λάπτοπ στο σπίτι (συνδέεται με το νοσοκομείο).

Γενικά γ@μήσι τα 7 χρόνια. Έμαθα πολλά αλλά έχασα πολλά άλλα κ προσπαθώ να μην προσπεράσω πλέον στιγμές με την οικογένεια...

Ο στρατός ήταν παιχνιδάκι. Γενικά δεν πάω σπίτι αν δεν έχει ξεκαθαριστεί η κάθε μ@λακία.

Τα ΣΚ κ τις διακοπές ξυπνώ κατά τις 6-6:30. Βιολογικό ρολόι. Κάνω καφέ, σερφάρω, κάνω τις δουλειές μου με ησυχία κ μετά ξυπνά ο μικρός. Έχω πλύνει μπιμπερό κ τον περιμένω για γάλα! Γενικά αν μάθεις να ξυπνάς νωρίς κ να μην κοιμάσαι πολύ η μέρα είναι τεράστια.

Για τον λόγο των ωραρίων μου δε θέλω να δουλέψει η γυναίκα μου. Τουλάχιστον θα μπορέσει ο μικρός να έχει κάποιον γονιό δίπλα του προς το παρόν, να του μάθει ελληνικά, μυθολογία κτλ. Οι παππούδες μένουν 2.000 χλμ μακριά...

< >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#444457 Δυστυχώς πλέον και 9 παρά τέταρτο να βάλω ξυπνητήρι, 8:15 θα χω ξυπνήσει.
Όταν έχω να πάω το πρωί σε δικαστήρια, ξυπνάω 9 παρά τέταρτο. Αν πετύχω όλα τα ΜΜΜ σε μισή ώρα έχω φτάσει Ευελπίδων (πότε θα φτάσει το μετρό Κυψέλη, ή να μεταφερθούν και τα υπόλοιπα δικαστήρια στην Αλεξάνδρας να κατεβαίνουμε μετρό Αμπελόκηποι να γουσταρουμε :metalo: ).
Αν έχω να πάω απευθείας γραφείο ξυπνάω 8:20 και 9 και κάτι ειμαι ήδη Ομόνοια.
Η γραμματέας πιάνει δουλειά απ τις 8:00 και η άλλη απ τη mellon έρχεται όποτε θέλει, αρκεί να συμπληρώνει οκτάωρο. (Αυτό θ μ άρεσε και μένανε).
Όταν ξεκίνησα άσκηση μ χε κακοφανει απίστευτα που από τις 12 η ώρα π ξυπναγα, έπρεπε να είναι όρθιος απ τις 8:20... Πλέον όχι μόνο το χω συνηθίσει αλλά μ αρέσει κιόλας.
Συμφωνώ πάντως με τον Στέφαν ότι ανθρώπινη ώρα έναρξης εργασίας είναι απ τις 10 και μετά... Κι ας τελειώνω και πιο αργά... Πιο πολύ πλεον με ενοχλεί η σαπίλα τού κέντρου παρά το ωράριο.


Συμβαίνει και σε σας τα Σαββατοκύριακα να ξεραινεστε στον ύπνο και να ξυπνάτε με πονοκέφαλο?

< Note >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#444458 Δεν έκανες Στρατό εσύ Πέτρο μου. Ιατρός ήσουν. :lol:

Πάντως χαλαρώστε με αυτά τα τρελά ωράρια γιατί δεν θα σας βγούνε σε καλό και θα σας πάνε σηκωτούς με υπερκόπωση στο τέλος... :lipsealed:

Έχει τύχει να δουλέψω συνεχόμενα (εννοώ να μην έχω φύγει από το τόπο εργασίας, κοιμήθηκα ενδιάμεσα εντός προφανώς μερικές ωρίτσες) από Δευτέρα στις 07:00 ως την Τετάρτη στις 15:00 (Κανονικό ωράριο Δευτέρας και μετέπειτα ΑΥΔΜ ως το άλλο πρωί, κανονικό ωράριο Τρίτης και παραμένων ως Ίλχος Εβδομάδος για απογευματινή εκπαίδευση, ακολούθως Νυχτερινή Τρίτης, Έκτακτος Συναγερμός εκ Ταξχίας το βράδυ και κανονικό ωράριο Τετάρτης την επομένη) και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι κέρδισα επάξια το παράσημο της ανοικτής παλάμης και 2-3 απαλλαγές... :svivhaha: Και δεν μιλάω καν για ασκήσεις, αφήστε το αυτό... :lipsealed:

Όσοι ξυπνάνε στις 06:00 θα ήθελα να ήξερα τι απολαμβάνουν (εκτός από την ανατολή του ηλίου). :s_crazy Το έχω απορία επειδή το έκανα για πολλά χρόνια και ένα καλό δεν βρήκα. Γυρνούσα απλά σπίτι στις 15:00-16:00, κοιμόμουν και μετά έβγαζα βόλτα το κορίτσι μέχρι τα μεσάνυχτα γιατί για πιο αργά δεν σήκωνε όταν θα είχες να οδηγήσεις το άλλο πρωί 50-100 χλμ ως την δουλειά και πίσω. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#444463 Κοιτά, αυτήν τη στιγμή εδώ ειναι 5μισή, εχω φτιάξει τοκ καφέ μου, εχω βάλει μουσική ,τα παιδιά κοιμούνται πάνω και εγώ γράφω στο φόρουμ . Ειναι η μοναδική στιγμή της ημέρας που μπορώ να το κάνω αυτό μετοση ησυχία, και να ειμαι καί ξεκούραστος .

Μετά όπως γράφει και ο Πέτρος εχεις όλην τη μέρα εμπρός, άλλες φορές θα κάτσω να διαβάσω κανα δυο ώρες, η θα αρχίσω τη δουλεια απο νωρίς και πας στο γραφείο χωρίς άγχος γιατι εχεις βγάλει ήδη αρκετά.

Εγώ πάντως και στις διακοπές εχω χρόνια να ξυπνήσω μετά τις 7, όσο και να θέλω δε γίνεται .
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#444465 Αυτό θα μπορούσε να γίνει θέμα.

Και εγώ δηλώνω πρωινή τύπισσα, είτε έχω δουλειά που λιγο πολύ ξυπνάω μονος 06.25 - 06.30, είτε απογευματινός που γίνεται 06.45 πάλι από μονος μου. Και όταν δεν έχω δουλειά το ίδιο. Πιο αργά μόνο να ξυπνήσω μόνο έκτακτα ή άρρωστος.

Πρωινό ποτέ, πάντα τουλάχ. 3 ώρες μετά την αφύπνιση, και παντα στανταράκι το δίδυμο καφές κ & WC για το "χοντρό" :lol:

Στα νορμάλ κοιμάμαι κάπου 12 και αν μπορώ βάζω κ μια ώρα ύπνο το μεσημέρι.