Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#443560 Εμενα παρ οτι δεν μ αρεσουν τα suv, αυτο μου φαινεται πανεμορφο!
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#443612 Λοιπόν έχουμε κ λέμε. Η σύζυγος το οδηγεί καθημερινά κ εγώ περιστασιακά σε εκδρομές κλπ για περίπου δύο χρόνια το diesel. Extra είχε αυτόματο κιβώτιο, διζωνικό κλιματισμό κ συναγερμό.Για το diesel το κιβώτιο το αυτόματο είναι το κλειδί της απόλαυσης δεν το συζητάω. Σε σύγκριση με το dsg στο ibiza που έχουμε έχει την ίδια ποιότητα αλλαγών χωρίς να έχει ούτε μια φορά σημεία αστοχίας ή θόρυβο ή δισταγμό . Dsg 9 xρονια με αλλαγή mechatronic κ ιμάντα σε εγγύηση. Έχει την ευκολία του Κ τη χάρη του το αυτόματο.

Δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρω χωρίς διζωνικό αυτόματο κ ας έλεγαν οι πωλητές για τον ημιαυτόματο. Το διζωνικό δεν το είχα ανάγκη αλλά το αυτόματο κλίμα σε αυτοκίνητο τέτοιας αξία το θεωρώ Βασικό.

Συναγερμό βάλαμε αλλά μπορείς να βάλεις κ μετά.

Δεν έβγαινε το μπάσκετ για Xenon κ το θεωρώ τη μεγαλύτερη έλλειψη στο δικό μου. Έχω βάλει καλές άσπρες κ ξεχωρίζει από τα κίτρινα καντηλάκια. Ζηλευω τα Led φυσικά...

Τι έβαλα μετά.... Οθόνη 8 inch HD με Windows όπου βάζω ότι nav θέλω. Η μικρή δική του ήταν απαράδεκτη. Μετά από πολύ ψάξιμο έβαλα με κόστος αγοράς; 430€ που συνεργάζεται με όλο το μαμά μενού.. Μπορείς να είσαι μαμά μενού κ το γυρνάς στο άλλο. Οι οδηγίες πλοήγησης παίζουν από τα ηχεία του αυτοκινήτου με μείωση έντασης της μουσικής... Μπορείς να συνδέσεις tv κλπ κλπ, κανένα error στο canbus κ όλα είναι plug n play. Αν θέλεις καλό εγκαταστατη γιατί πέφτει πολύ ξηλωμα. Σύνδεση κ μια φτηνή κάμερα οπισθοπορείας κ είμαι κομπλέ.

Έχω βάλει αισθητήρες κ μπρος κ πίσω γιατί πίσω δεν βλέπει; τίποτα λέμε χωρίς ηλεκτρονική βοήθεια..

Περιμένω απορίες ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Nettos
#444444 vagman και cosneo σας μεταβιβάζω τις ευχαριστίες του αγοραστή. Του έστειλα και διάβασε αυτά που γράφτηκαν.

Οτι θα παίξει έκπτωση θα παίξει, νομίζω κοντά στα 4χιλ. Πάντως ο πωλητής ούτε προσπάθησε να μας πείσει για ετοιμοπαράδοτο (αν και έκανε την κλασική αναφορά) ούτε προσπάθησε να πείσει για έξτρα εξοπλισμό. Γενικά φαινόταν αδιάφορος και όχι γνώστης του αντικείμενου. Μου έκανε αρνητική εντύπωση. Ούτε test drive πρότεινε για να δούμε το αυτόματο, ο άνθρωπος το ζήτησε έπειτα απο δική μου παρότρυνση.

Στην ερώτηση του ενδιαφερόμενου για το ποια είναι η διαφορά μεταξύ του στάνταρ συστήματος κλιματισμού και του αυτόματου, η απάντηση που πήραμε ήταν ότι με το αυτόματο απλά μπορείς να επιλέξεις διαφορετική θερμοκρασία για οδηγό και συνοδηγό και ότι το αυτόματο σταματάει τελείως όταν φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία ενώ το άλλο πέφτει πολύ η ένταση του αλλά δεν σταματάει τελείως να βγάζει αέρα. (Η απάντηση δεν τον έπεισε να το προσθέσει)

Οι τιμές (οι φόροι βασικά) απο το μακρινό 2015 μάλλον έχουν ανέβει πολύ. Στο configurator το GLA 200 (δικίνητο, χειροκίνητο) με amg pack και Led βγαίνει περίπου 41χιλ.

Cosneo θα εκμεταλλευτώ την προθυμία σου και θα ήθελα να ρωτήσω τι διάμετρο έχουν οι ζάντες σας καθώς και εάν τα ελαστικά σας είναι runflat. Επίσης ανάρτηση έχετε κανονική, ή αυτή απο το πακέτο off road; Προσπαθούμε να καταλήξουμε σε συνδυασμό διαμέτρου ζάντας, ανάρτησης και ελαστικών. Ως τώρα κανένας μας δεν είχε εμπειρία απο runflat και δεν ξέρουμε κατα πόσο θα σκληραίνει το αυτοκίνητο ή θα επηρεάσει οδική συμπεριφορα. H amg ανάρτηση που χαμηλώνει 1,5cm μάλλον θα διαγραφεί (σε αναμονή του test drive). Τώρα στις ζάντες έχουμε ένα θέμα. Το σχέδιο που του αρέσει πολύ και σκάλωσε είναι 19 ίντσες (235/45/19).