Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#441584 Έχω πάει συνεργείο με ένα γατί!!
Δε πιάνονταν με τίποτα, μάλιστα έκοβε βόλτες (ένας θεός ξέρει πως) από την μηχανή στον πίσω προφυλακτήρα που έχει μια μεγάλη εσοχή :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#441589
edmond έγραψε:Ω ναι.!
Πόσο κοντά είναι άραγε ο ιμάντας; :shifty:


Στην κοιλιά του ποντικού που κυνηγούσε η γάτα... :innocent: :lol: :lol:

Στη Νίτσα της υπογραφής μία φορά είχε φρακάρει ένα γατί ανάμεσα στην μπαταρία και στο καπό... Δυστυχώς δεν το πήρα χαμπάρι... :( Και το γατί έγινε ψητό... το πήρα χαμπάρι αρκετά αργότερα και έπρεπε να καθαρίσω... :vava:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#441600 Στο transporter που είχαμε, μια φορά χώθηκε ενα γατί στα ενδότερα του μπροστινού άξονα(μηχανή-κίνηση πίσω) και το πήγαμε μια ωραία βόλτα απο Ορχομενό στην Λειβαδιά.(Otso knows) Σε όλο το δρόμο νιαούριζε αλλά εμείς το λαμβάναμε σαν έναν περίεργο ήχο!!!

Στο Audi TT προηγούμενης γενιάς του εργοδότη μου με τον 1.8tsi, είχε χωθεί γατί απο κάτω στην ποδιά του κινητήρα. Το βάζει το πρωί μπρός και πετάχτηκαν οι...κιμάδες απο κάτω. Ευτυχώς δεν έκανε βαλβιδόσουπα. Ήρθε οδική, το φόρτωσε και έφυγε για συνεργείο(Leasing). Το γέλιο -όπως το πάρει κανείς- είναι όταν πήγα εγω να το παραλάβω. Μου εξηγούσε ο υπεύθηνος του συνεργείου για το πόση ώρα φάγανε για να καθαρίσουν τα...απομεινάρια και όοοοοτι είχε πεταχτεί σε όλο το χώρο κάτω απο το καπό :ninja: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#441687 Στο VW μας, είχε κάτσει γατάκι στο καπάκι της μηχανής. Το κατάλαβα ευτυχώς στα πρώτα μέτρα και σταμάτησα για να το βγάλω.
Ανοίγω καπό, του ρίχνω νερό, πέφτει κάτω από την μηχανή (χαρά εγώ ότι ξεμπλέξαμε γρήγορα) και επειδή φοβόταν ξαναμπαίνει στην μηχανή το σκασμένο και βρίσκει μια τρύπα στο δεξί φτερό και χώνεται εκεί μέσα...
Τελικά έφαγα 3 ώρες για να το βγάλω και τελικά το κατάφερα ξηλώνοντας τον πλαστικό θόλο γύρω από την ρόδα... :x
Άβαταρ μέλους
By markvag
#441975 Εκτός από το πίσω μέρος των αυτοκινήτων κρεμάνε πιπίλες και στα δέντρα πλέον... :dizzy:

Εικόνα

Σημερινή φωτογραφία...