Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#439437 Το γνωρίζαμε και το περιμέναμε.
Ο χειρισμός αυτων των αγορών ειναι ακριβώς όπως των ενδοκοινοτικών αποκτήσεων οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα προσαρμογής.

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#439560 Σκρουτζομάγαζα τέλος;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#439602 http://www.kathimerini.gr/884801/articl ... tasthmatwn

Αν έχω κατάλαβει σωστά, είναι ο λόγος της αλλαγής (και η εξήγηση για τις χαμηλές τιμές στο σκρουτζ).
Άβαταρ μέλους
By xenos
#439614 Tα skroutzομάγαζα έχουν χαμηλές τιμές λόγω παραθύρου-ουσιαστικά κλοπής του φπα μέσω 3ων εταιριών-φαντάσματα. Τώρα πάνε να τους τα κόψουν αυτά και λογικό είναι. Δεν μας συμφέρει βέβαια ως καταναλωτές, αλλά αυτό είναι το σωστό.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#439625 Όχι τέλος στα σκρουτζομάγαζα, απλά τέλος στους απατεώνες που άνοιγαν ένα μαγαζάκι, κάναν εισαγωγές αβέρτα από εξωτερικό, βγαίναν πρώτοι στο skroutz και όταν ερχόταν η ώρα να αποδώσουν το ΦΠΑ, έκλειναν το μαγαζί και κρατούσαν το ΦΠΑ για τον εαυτό τους ;-)
Τα υπόλοιπα μαγαζιά τα οποία είναι σοβαρές και νόμιμες επιχειρήσεις προφανώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Το πρόβλημα με την έκδοση των τιμολογίων οφείλεται στο ότι δεν έχουν βγει ακόμη ακριβείς οδηγίες για το ποιος τελικά πληρώνει το ΦΠΑ και όχι θέμα μηχανογράφησης. Όπως φαίνεται, το πράγμα θα λειτουργήσει σύμφωνα με αυτά που ανέφερε ο Σταύρος νωρίτερα.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#439631
axel12p έγραψε:Το πρόβλημα με την έκδοση των τιμολογίων οφείλεται στο ότι δεν έχουν βγει ακόμη ακριβείς οδηγίες για το ποιος τελικά πληρώνει το ΦΠΑ και όχι θέμα μηχανογράφησης. Όπως φαίνεται, το πράγμα θα λειτουργήσει σύμφωνα με αυτά που ανέφερε ο Σταύρος νωρίτερα.


Βγήκε: ΠΟΛ.1150/2017, αναλυτική με παραδείγματα.
Τώρα είναι θέμα μηχανογραφικής προσαρμογής των καταστημάτων.
Άβαταρ μέλους
By djalma
#440008 Είχα παραγγείλει 100 μπαταρίες από κίνα μέσω ebay αρχές Αυγούστου. Το δέμα ήρθε σήμερα αλλά στο πακέτο ήταν 50 μπαταρίες μόνο. Το θέμα είναι ότι στο confirmation mail στο email μου αναφέρεται ότι εστάλησαν 100μπαταρίες, όπως και στο paypal το ίδιο. Όμως στο ebay στο purchase history μου εμφανίζει ότι πήρα 50 (!) μπαταρίες. Τι μου συμβουλεύετε;
Άβαταρ μέλους
By corsair
#440059
djalma έγραψε:Είχα παραγγείλει 100 μπαταρίες από κίνα μέσω ebay αρχές Αυγούστου. Το δέμα ήρθε σήμερα αλλά στο πακέτο ήταν 50 μπαταρίες μόνο. Το θέμα είναι ότι στο confirmation mail στο email μου αναφέρεται ότι εστάλησαν 100μπαταρίες, όπως και στο paypal το ίδιο. Όμως στο ebay στο purchase history μου εμφανίζει ότι πήρα 50 (!) μπαταρίες. Τι μου συμβουλεύετε;



video unboxing εκανες?
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#442729 Περιμένω παραγγελία που εστάλη με Royal mail priority ή πως λέγεται τέλος πάντων και από προχθές το πρωί λέει ότι πηγαίνει στη GLS Greece. Βάζοντας όμως τον κωδικό στη GLS ακόμη και τώρα μου βγάζει ότι ίσως δεν το έχουν παραλάβει ακόμα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#442996 Acs σιγουρα... οι χειροτεροι εβερ.
Άβαταρ μέλους
By g47
#443050 Εχουμε εικονα για ποσο καιρο παιζουν τα πουλακια τους στο τελωνειο?
Παραγγελια απο Κινα, εχει φθασει Ελλαδα 26 του προηγουμενου και ακομα καμια κινηση. Οχι να μου ερθει, δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος. Αλλα να κουνηθει εστω.
Εντωμεταξυ μαλλον θα μου ερθει με τελωνειακο καπελο, γιατι παροτι η αγορα μου ηταν κατω απο 22 ευρω, στην Ελλαδα πωλειται στα 30 (handsfree xiaomi) και ο τελωνης λογικα θα το αξιολογησει ως χρυσο. Και εννοειται θα κανω appeal και εννοειται θα παρει ακομα ενα/εναμιση μηνα.