Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g47
#412042 Περιγραφετε ολα οσα φοβαμαι οτι θα στραβωσουν, γιαυτο και ο ενδοιασμος μου. Θελώ να βγει κατι καλο, οχι να υπαρχει και εκει στεναχωρια.
Το θεμα ειναι οτι θα υπαρξει (περισσοτερη) στενοχωρια λογω απουσιας η λογω της καταστασης αν γινει πριν?...κανεις δε ξερει.
Λογικα αν κανω τη κινηση θα το κανω σε μορφη διερευνησης και οχι με επισημοτητες κλπ, να δειξω οτι υπαρχει ως επιλογη και να την αφησω να το δει απο εκει και περα.


gianik έγραψε:
@g47
ευχομαι να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά της αγαπημένης σου.. :s_yes


Νασαι καλα. Με ολη αυτη τη παρεα με ειχες δει στο ΟΑΚΑ τοτε. :)

NickTG έγραψε:Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις αλλά πάντα θα με στεναχωρεί που δεν θα είναι στο γάμο μου ο πατέρας μου αλλά και που δεν είχα ούτε καν αυτό το μικρό περιθώριο.


Λυπαμαι. Καταλαβαινω τι λες.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#412044 Όπως και να εχει, η στεναχώρια δυστυχώς είναι δεδομένη: αν ο μπαμπάς προλάβει το γάμο, η όλη τελετή θα έχει την επιπλέον συναισθηματική φόρτιση της μελλοντικής απώλειας. Βέβαια, ο μπαμπάς θα προλάβει να τη δει νυφουλα... Από την άλλη, αν ο γαμος μετατεθει στο μέλλον, θα αιωρείται η απουσία του μπαμπά όσα χρόνια και να περασουν: "που'σαι μπαμπακα μου να με δεις να με καμαρωσεις νυφουλα".

Πράξε όπως νιώθεις και προσπάθησε να συμπαρασταθεις ουσιαστικά. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος εδώ. Αφού θα το περάσετε μαζί, η σχέση θα ενδυναμωθεί ...

Υ.Γ. Ακόμα και σε ενδεχόμενη βάπτιση , αν ακουστεί το όνομα του παππού, θα γίνει ένας χαμουλης.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#412084 Ουφ... άσχημα πράγματα g47... :(

Πολύ ωραία η σκέψη σου πάντως και μπράβο. Κι εγώ θα έλεγα να το προτείνεις στην κοπέλα, βέβαια, εσύ την ξέρεις καλύτερα και πιστεύω πως μπορείς να ψυχολογήσεις καλύτερα το πως θα αντιδράσει...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#412112 Ιδανική στιγμή για τον γάμο δεν υπάρχει ποτέ, πάντα θα υπάρχουν προβλήματα, μικρά ή μεγάλα. Στην περίπτωση σας βέβαια δυστυχώς το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο. Για αυτό και θα συμφωνήσω με την άποψη του Δημήτρη, να μην προχωρήσεις σε βεβιασμένες κινήσεις.
Το καλύτερο για εμένα θα ήταν μόλις ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα (όσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό βέβαια) να κάνεις μια συζήτηση με την κοπέλα σου και να αποφασίσει αυτή τι προτιμάει. Αυτήν θα επηρρεάσει κυρίως η απώλεια του πατέρα (αν και εύχομαι ολόψυχα να αλλάξουν τα πράγματα) και αυτή μάλλον πρέπει να αποφασίσει τι θα ήταν καλύτερο για αυτή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης και την οικογένεια της και κατά ποσο θα έχουν οι άνθρωποι διάθεση για γάμους κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#412137
g47 έγραψε:Γνωμες?
Αυτα. :(


Τον Φεβρουάριο του 2009 ο πατέρας της συζύγου διαγνώστηκε με καρκίνο. Είχαμε αποφασίσει από το 2008 ότι ο γάμος θα γίνει το 2009. Είχαμε σκεφτεί για καλοκαίρι.

Τα πράγματα, μετά τα άσχημα νέα, άλλαξαν και τελικά αποφασίσαμε να επισπεύσουμε το γάμο όσο ο πατέρας θα μπορεί ακόμα να είναι σε θέση για να τη πάει στην εκκλησία.

Αποφασίσαμε επίσης τον γάμο να τον κάνουμε μεσημέρι.

Κι έτσι τη Πρωτομαγιά το μεσημέρι παντρευτήκαμε και ο πατέρας της τη περπάτησε στην εκκλησία. Ήταν αυτό που ήθελε, τόσο ο πατέρας της όσο η σύζυγος. Τον γάμο μας ακόμα και τώρα μας τον αναφέρουν ως τον καλύτερο που έχουν πάει, τόσο για την ώρα που παντρευτήκαμε (είχαμε μπροστά μας μια απίστευτα μαγευτική βραδιά και το φως βοήθησε φοβερά στις φωτογραφίες), την ημέρα, τη παρέα και τη τοποθεσία (στη θάλασσα).

Τον Οκτώβριο, ο πατέρας της δυστυχώς μας άφησε.

Θα σου πρότεινα να σκεφτείς τα παραπάνω και να αφήσεις τη γυναίκα σου να αποφασίσει, κρατώντας πάντα στο μυαλό σου πόσο σημαντική είναι αυτή η ημέρα για τον δεσμό πατέρα-κόρης. :)
Άβαταρ μέλους
By fokion
#412255 Συμφωνοντας με τους προλαλησαντες κρατά στο νου σου ότι όπως περνούν οι μέρες ο Πατέρας ενδέχεται να είναι ένα ζωή αλλά αδυνατόν να έρθει στο γάμο.

Αυτό ήταν το πιο δύσκολο για όλους μας. Ναι ήταν ο Πατέρας μου στο γάμο μου...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#412258 Η απουσία του μετά από 3και χρονια που σκοπευεται να παντρεύτητε είναι πιστεύω πιο διαχείρισημη . Σε εμάς ήταν στην βάφτιση του εγγονού του που πήρε το όνομά του 1 χρόνο μετά
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#412946 Παρτε εδω σπιταρωνες γατακια, δειτε σαλονια, δειτε στολιδια, δειτε δεκαπεντακιλο ΣΙΒΑΣ ΡΗΓΚΑΝ. :iconcool:

Άβαταρ μέλους
By trident1971
#412988 Επιπλεον, εχω διαπιστωει οτι ειναι σαν τις ταινιες τυπου "Top Secret", αμα το ξαναδεις βλεπεις και λεπτομερειες που εχασες στην πρωτη προβολη. :rtfm:
Συνισταται μεγαλη οθονη, FullHD και συχνο pause για φουλ απολαυση :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#413001 Αμάν ρε Θοδωρή, πολύ προς όλο Άνω Λιόσια, Αγ.Βαρβάρα και Μενίδι κυκλοφορείς τελευταία, μας έβγαλες τα μάτια με τόσο καρακατσουλιό, γενικά παίζουν πολλές υπερπαραγωγές.

https://www.youtube.com/watch?v=Ptiu8sc54iQ
Άβαταρ μέλους
By Serf
#413016
trident1971 έγραψε:Παρτε εδω σπιταρωνες γατακια, δειτε σαλονια, δειτε στολιδια, δειτε δεκαπεντακιλο ΣΙΒΑΣ ΡΗΓΚΑΝ. :iconcool:


Ένα άλλο παράλληλο σύμπαν όπου όλα διαφέρουν: η γη είναι επίπεδη, τέτοια σπίτια θεωρούνται καλόγουστα, κτλ :dizzy:

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#413032
21 quadra έγραψε:Αμάν ρε Θοδωρή, πολύ προς όλο Άνω Λιόσια, Αγ.Βαρβάρα και Μενίδι κυκλοφορείς τελευταία, μας έβγαλες τα μάτια με τόσο καρακατσουλιό, γενικά παίζουν πολλές υπερπαραγωγές.

https://www.youtube.com/watch?v=Ptiu8sc54iQ

Ανακοίνωση του ποσού που έκανε κάποιος δώρο στο ζευγάρι πρώτη φορά βλέπω... απλά δεν υπάρχουν οι καταστάσεις...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#413276 Eπειδή το γαμήσαμε που το γαμήσαμε το τοπικ, και είμαστε και πετρολχεδς



:s_shout :s_shout :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#413285
rx8_drifter έγραψε:Eπειδή το γαμήσαμε που το γαμήσαμε το τοπικ, και είμαστε και πετρολχεδς



:s_shout :s_shout :s_crazy

Εν τω μεταξύ αυτό το βίντεο ταιριάζει σε ένα γαμοτοπικό, πάντως κανείς δεν φοράει ζώνη :svivhaha: :svivhaha: