Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#411860 Δηλαδή, ό,τι λέει ο Πάγκαλος είναι σωστό; :hmmm:
Αυτοί που πιστεύουν αυτά που λέει ο κος Μητσοτάκης, είναι μορφωμένοι και έχουν πολιτική παιδεία;
Αυτοί που δεν πιστεύουν κανέναν από τους δύο, τι είναι; Αμόρφωτοι ή μορφωμένοι;
:s_dance
Άβαταρ μέλους
By g8777
#411865 Εγω θα ρωτησω κατι τον αγαπητο συντιφοζο pik:
Εστω οτι συνεβαινε το ανηκουστο και ηθελα να τρολλαρω. Πες οτι σου ποσταρα αυτες τις δηλωσεις χωρις να αναφερω τον Allgood αλλα σου εγραφα "Μιχαλολιακος".
Θα το καταλαβαινε κανενας;
Άβαταρ μέλους
By pik.
#411905
Anonymous Founder έγραψε:Δηλαδή, ό,τι λέει ο Πάγκαλος είναι σωστό; :hmmm:
Αυτοί που πιστεύουν αυτά που λέει ο κος Μητσοτάκης, είναι μορφωμένοι και έχουν πολιτική παιδεία;
Αυτοί που δεν πιστεύουν κανέναν από τους δύο, τι είναι; Αμόρφωτοι ή μορφωμένοι;
:s_dance

παμε παλι στα ελληνικα.


Αυτο που ειπε ο Παγκαλος ηταν ολοσωστο.

προφανως δεν συμφωνω σε ο,τι λεει .
Ομως το συγκεκριμενο που ειπε δεν ηταν σωστο;
g8777 έγραψε:Εγω θα ρωτησω κατι τον αγαπητο συντιφοζο pik:
Εστω οτι συνεβαινε το ανηκουστο και ηθελα να τρολλαρω. Πες οτι σου ποσταρα αυτες τις δηλωσεις χωρις να αναφερω τον Allgood αλλα σου εγραφα "Μιχαλολιακος".
Θα το καταλαβαινε κανενας;

οχι.
ομως αδικο θα ειχε;

δηλαδη δεν μας ενδιαφερει να ακουμε την αληθεια αλλα ποιος την λεει; :lol: και αναλογα κρινουμε;
αυτο μου κάνει λιγο ρατσιστικο να το πω; :whistlink:
εξαλλου ποιος έχει σημερα το αλαθητο;


μια χαρα τα ειπε ο AllGood :s_yes
Άβαταρ μέλους
By g8777
#411907 O Pancake θα μπορουσε να το ΛΗΞΙΣ μεχρι εκει που ελεγε για την αργομισθια της Φωφως λογω πεντιγκρι (Οχι σκατο Σερλοκ, εδω αυτα τα κανει και τριτοταρτο στελεχος, σιγα την ανακαλυψη της πυριτιδας). Αλλα επειδη ειναι αυτος που ειναι, προχωρησε σε ακρως μισογυνιστικες εκφρασεις. Αποτελεσμα; Να βγει εστω και για λιγο η Φωφωκα απο τον λακκο της ανυπαρξιας ως θυμα σεξισμου (=η κερκοπορτα για τα 15 λεπτα της). Κανονικα πρεπει να γινει σαλτο στο βαγονι απο ολες τις υπολοιπες τσουπρες των κομματων, μπας και αραιωσει λιγο η χρυσοσκονη απο τις βατες της Φωφης.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#411910 ο πάγκαλος λέει 2-3 πολύ σωστά και 200 |λογοκρισία|, το ίδιο κάνει και η χρυσή αυγή και το κκε και ο μπουμπούκος και ο πορτοσαλτε και ο βερύκιος κτλ...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#411912
pik. έγραψε:
Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον Πάνο Καμμένο, την Κυβέρνηση, αλλά και την Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε μέσω συνέντευξης του στον «Βήμα FM» ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος είπε μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να φύγει αμέσως το αληταριό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», υποστήριξε πως «όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί», ενώ έκανε λόγο για ψυχοπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών.

Εν συνεχεία επιτέθηκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον «γελοίο τύπο», ενώ θυμήθηκε και τον Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την επιβολή capital controls, σχολιάζοντας: «Είναι ο γελοιωδέστερος υπουργός που πέρασε ποτέ, γελούσε ο κόσμος όλος…».

Ανέφερε πως θα ψηφίσει ΝΔ και ότι αυτή πρέπει το συντομότερο να κυβερνήσει.

Επίσης, ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε στην κ. Γεννηματά λέγοντας ότι «δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απασχολεί τον Ελληνικό Λαό, η εργασία, ή η αποκατάσταση της κυρίας Φώφης».

«Αυτή, μια ζωή απασχολούνταν, ουσιαστικά πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται, σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου και σε Τράπεζες, όχι διότι είχε ικανότητες, αλλά επειδή ήταν η κόρη του Γιώργου Γεννηματά», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει».


:thumbsup:

Ας τις πάρουμε λοιπόν μία μία...
-"Το αληταριό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ".
Αυτός δεν είναι σοβαρός τρόπος έκφρασης από πρώην υπουργό και δημόσιο πρόσωπο. Ούτε τα προσχήματα. Φάουλ και λάθος λοιπόν.
-"Όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί"
Όχι πως αποκλείεται (θα στοιχημάτιζα ακριβώς για το αντίθετο! :lol: ) να υπάρχουν και βλάκες ανάμεσά τους, αλλά το "όλοι" είναι καταφανώς λάθος. Και προφανώς ο κος Πάγκαλος όταν ήταν και ο ίδιος υπουργός, είχε σίγουρα βλάκες συναδέλφους. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα, ουκ ων έστι αριθμός.
Προφανώς λοιπόν, δεν είναι όλοι οι υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης βλάκες, άλλο αν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτούς (η απάντηση είναι επίσης σαφής, ΔΕΝ είμαστε). Αλλά δεν είναι προφανώς αληθής η πρόταση του κου. Πάγκαλου.
-"Ψυχοπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών μελών"
Προφανώς ο κος Πάγκαλος ούτε ψυχίατρος είναι, άρα δεν μπορεί να κρίνει κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι μπορούμε να μιλήσουμε για ανικανότητα και μη ικανοποίηση από τους υπουργούς, αλλά για ψυχοπάθεια, μάλλον πρόκειται περί ενός παγκάλειου λεκτικού βερμπαλισμού, και τίποτε παραπάνω. Άρα ούτε σε αυτό έχει δίκιο. Και θα έλεγα πως ένας άνθρωπος που εκφράζεται έτσι, μάλλον έχει ο ίδιος θέματα ψυχολογικά, όχι οι υπόλοιποι.
-"Πάνος Καμμένος --> γελοίος τύπος"
Εντάξει, η αλήθεια είναι πως ο Πανούλης με τις φανφάρες και τα στρατιωτάκια του έχει δώσει δικαιώματα για κάτι τέτοια, αλλά και πάλι ο χαρακτηρισμός είναι απαράδεκτος και δεν επιτρέπεται να λέγεται δημόσια και πόσο μάλλον να συγχαίρουμε αυτόν που το είπε. Να θυμίσω επίσης πως ο Πάγκαλος μια χαρά συνεργάστηκε με τον πολιτικό ογκόλιθο που λέγεται Γιώργος Καρατζαφέρης (είναι και μάλιστα φίλοι, όπως έχει πει με δική του δήλωση)
Επομένως, όχι, δεν έχει δίκιο, ακόμη και για τον Πανούλη. Ο οποίος Πανούλης, έχει τις ευθύνες του βέβαια (ειδικά για τα ερωτικά σκιρτήματα με την Εκκλησία και τον Ιερώνυμο), για τις κορώνες και τις ανοησίες του, αλλά όπως ήδη είπα, δεν επιτρέπεται δημόσιο πρόσωπο να μιλάει έτσι.
-Βαρουφάκης: "Είναι ο γελοιωδέστερος υπουργός που πέρασε ποτέ, γελούσε ο κόσμος όλος…"
Εδώ αυτό είναι καταφανές ψέμα. Σίγουρα οι συνάδελφοί του δεν ήθελαν να τον βλέπουν ή να τον ακούν, αλλά ο κόσμος όλος κάθε άλλο. Ακόμη και σήμερα γίνεται χαμός εκτός Ελλάδος όταν παρουσιάζεται ο Βαρουφάκης, τα βιβλία του κάνουν ντόρο και πουλάνε πάρα πολύ καλά, ενώ του δίνουν βήμα σε πολύ σοβαρά συνέδρια και εκπομπές. Μπορεί στην Ελλάδα να μην τον γουστάρει ο πολύς κόσμος για διάφορους λόγους (που δεν είναι του παρόντος), αλλά η δήλωση Πάγκαλου είναι απολύτως ανακριβής. Και για τα cc ο Βαρουφάκης δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος, είναι φυσικά συνυπεύθυνος. Έχει ευθύνη προφανώς για τους χειρισμούς του, αλλά όχι όπως την επικοινωνεί ο κος. Πάγκαλος. Άρα και εδώ δεν έχει δίκιο ο τελευταίος.
-Γεννηματά: "δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απασχολεί τον Ελληνικό Λαό, η εργασία, ή η αποκατάσταση της κυρίας Φώφης. Αυτή, μια ζωή απασχολούνταν, ουσιαστικά πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται, σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου και σε Τράπεζες, όχι διότι είχε ικανότητες, αλλά επειδή ήταν η κόρη του Γιώργου Γεννηματά, αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει".
Εδώ πάλι ρίχνει τα βέλη του στην Γεννηματά (που πραγματικά δεν πρόκειται και για μια σοβαρή ποσότητα, έχει δίκιο στο κομμάτι πως κάνει πολιτική καριέρα επειδή φέρει το κατάλληλο επίθετο. Εδώ βέβαια θα μπορούσε να πει κάποιος πως και ο Κ. Καραμανλής junior , o ΓΑΠ, και τελευταία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον ίδιο τρόπο κάνουν καριέρα.
Για την κα. Γεννηματά όμως ο κος Πάγκαλος θεωρεί πως κάνει μόνον για καθαρίστρια -τράβα να πλύνεις κάνα πιάτο μωρή-, ενώ τον κο. Μητσοτάκη θα τον ψηφίσει κιόλας. Επομένως, για δύο αντίστοιχες περιπτώσεις νεποτισμού, ο κος Πάγκαλος επιφυλλάσσει εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση. Μην ξεχνάμε πως ο κος Μητσοτάκης σε τράπεζες δούλευε κι αυτός, χάρη στο επίθετό του και όχι στις ικανότητές του (δεν πέρασε ποτέ από κάποια σοβαρή επιλογή για να μπει εκεί, ένα τηλέφωνο πήρε ο μπαμπάς του, ό,τι συνέβη και με την κα. Γεννηματά δηλαδή...).

Τέτοιου είδους επιθέσεις -ακόμη κι αν μας ηχούν ωραία στ' αυτιά μας γιατί στηρίζουν την προσωπική μας άποψη και θέση- είναι απαράδεκτες και δεν θα έπρεπε να τις παίρνουμε σοβαρά, αν θέλουμε να αποκτήσουμε κάποια στιγμή μια σοβαρή πολιτική σκηνή. Προφανώς και απέχουμε πάρα πολύ από κάτι τέτοιο, κυρίως γιατί έχουμε κυβερνήσεις ανδρείκελα που βρίσκονται εκεί για να εκβιάζονται και να υπογράφουν και όχι για να κυβερνούν πραγματικά. Φωνές σαν του Πάγκαλου, κάνουν το πράγμα ακόμη χειρότερο. Γιατί αν αντικαταστήσεις το όνομα "Γεννηματά" με το "Μητσοτάκης", φτάνεις στα ίδια. Μάλλον όχι στα ίδια, γιατί ο Πάγκαλος απέναντι στην Γεννηματά έβγαλε και τον μισογυνισμό του : γυναίκα --> να πάει να κάνει καμιά δουλειά στο σπίτι. :ninja:

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#411913 ^
Αυτή είναι και η μαγκιά Πάγκαλου εδώ και χρόνια , σεντόοοοονια ολόκληρα

Τον Καμμένο για τα μεσαία δάχτυλα , twitter(ο γιός μου το πήρε) , κλπα τον εγκαλέσανε ή ακόμα ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#411930
diplomat έγραψε:Εκτός από αυτό όμως, το χειρότερο είναι η αμετροέπεια και οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί ο άνω κύριος.
Δεν μπορώ να θυμηθώ ΚΑΜΙΑ περίπτωση σοβαρού ανθρώπου που εκστομεί τέτοια πράγματα με τέτοια συχνότητα και τόσο αδιάκριτα.


Ακριβώς.. Και επιπλέον είναι και το θέμα του ποιος είναι αυτός που εκστομίζει αυτούς τους χαρακτηρισμούς... ένας παπάρας μια ζωή σε κόμμα και μια ζωή να βγάζει τα σκατά που δημιούργησαν τον βόθρο που ζούμε σήμερα.

Εμετικός το λιγότερο.



pik. έγραψε:
Οπως λεει και ο Παγκαλος ειναι ενα αληταριο που το πιστεψε ο κοσμος γιατι προφανως ο κοσμος ειναι αμορφωτος χωρις πολιτικη παιδεια.


Ενώ όταν (Ο ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ) έβγαζε τον Πάγκαλο και τις άλλες μεγαλοκουράδες που μας κυβερνούσαν τόσες δεκαετίες ήταν μορφωμένος και με άφθονη πολιτική παιδεία, έτσι;;; :roll:


Για να προλάβω, η αηδία και η απίστευτη έλλειψη κάθε ίχνους ηθικής από τους προηγούμενους, ούτε αθωώνει, ούτε δικαιώνει τις τωρινές κουράδες. Είναι τελείως άσχετη. Απλά είναι το λιγότερο εμετικό (παλαιότερα ήταν αστείο, με τη συχνότητα που επαναλαμβάνεται έχει καταντήσει εμετικό) να βγαίνει ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους του παλαιού καθεστώτος (που δημιούργησε τον βόθρο που έχουμε σήμερα στις δεκαετίες που κυβερνούσε, αυτός και οι φίλοι του στα δύο κόμματα) και να μας κουνάει το δάχτυλο. :s_mad


pik. έγραψε:Ομως το συγκεκριμενο που ειπε δεν ηταν σωστο;


Όχι. Και επιπλέον δεν έχει το ηθικό ανάστημα ο συγκεκριμένος |λογοκρισία| να κουνάει το δάχτυλο. Το ξαναλέω, αλλά αυτό είναι που μου τη βιδώνει περισσότερο απ' όλα στον συγκεκριμένο. Οι υπόλοιπες κουράδες έχουν τουλάχιστον το ελάχιστο μυαλό να κρύβονται στις τρύπες τους και να μην κάνουν τον καμπόσο. Ο συγκεκριμένος ούτε καν αυτό δεν μπορεί να σκεφτεί...

Για την ουσία των όσων είπε, συμφωνώ πάνω κάτω με τον HiFi.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#412069
Anonymous Founder έγραψε:-"Πάνος Καμμένος --> γελοίος τύπος"
Εντάξει, η αλήθεια είναι πως ο Πανούλης με τις φανφάρες και τα στρατιωτάκια του έχει δώσει δικαιώματα για κάτι τέτοια, αλλά και πάλι ο χαρακτηρισμός είναι απαράδεκτος και δεν επιτρέπεται να λέγεται δημόσια και πόσο μάλλον να συγχαίρουμε αυτόν που το είπε. .......
δεν μας ενδιαφερει η αληθεια...
δεν μας ενδιαφερει οτι ο κ.Καμμενος μαλλον παει για φυλακη μια και ειναι απιστευτα μπλεγμενος.
Μας ενδιαφερει η πολιτικη κορεκτιλα...μαλιστα :roll:
απο ποτε μας ενδιαφερει αυτο;
απο τον Παπασταυρου και μετα;
Μας ενδιαφερει η πολιτικη κορεκτιλα ενω ατομα εκτελουσαν προσωπικοτητες;
Εικόνα
και μετα;
http://www.kontranews.gr/POLITIKE/29008 ... apastayroy

οχι ,καποια πραγματα πρεπει να λεγονται με το ονομα τους,ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.
Anonymous Founder έγραψε: Μην ξεχνάμε πως ο κος Μητσοτάκης σε τράπεζες δούλευε κι αυτός, χάρη στο επίθετό του και όχι στις ικανότητές του (δεν πέρασε ποτέ από κάποια σοβαρή επιλογή για να μπει εκεί, ένα τηλέφωνο πήρε ο μπαμπάς του, ό,τι συνέβη και με την κα. Γεννηματά δηλαδή...).


θα σε στεναχωρησω αλλα αν δεις ποια ατομα πανε να δουλεψουν εδω
http://www.mckinsey.com
τι δυναμη έχουν ποσα χρηματα και τι γνωριμιες,τοτε μαλλον θα καταλαβεις οτι ο κ.Μητσοτακης εκει ηταν ο φτωχος συγγενης οποτε για να τον κρατησουν προφανως θα εκανε δουλεια.
Σε αυτες τις εταιριες ΔΕΝ ΣΕ κρατανε αν δεν δουλευεις.
Τωρα αν παλι κάνουμε εικασιες υποθεσεις με τον γνωστο εξυπνακιστικο νεοελληνικο ρηχο και επιπολαιο τροπο σκεψης τοτε be my guest.
ο καθενας κρινει αναλογα με τις γνωσεις του,δεν το κατακρινω αυτο,καταλαβαινω την αγνοια.Δεν εισαι υποχρεωμενος να γνωριζεις. :)
markvag έγραψε:Ενώ όταν (Ο ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ) έβγαζε τον Πάγκαλο και τις άλλες μεγαλοκουράδες που μας κυβερνούσαν τόσες δεκαετίες ήταν μορφωμένος και με άφθονη πολιτική παιδεία, έτσι;;; :roll:

και πάλι όχι αλλά επαιζε μπαλιτσα με το συστημα.
Εφτιαξαν σπιτια,4 ο καθενας.
σπουδασαν παιδια σε Αγγλιες Ιταλιες Γερμανιες.
Πηραν BMW AUDI
γαμηθηκαν στα ταξιδια,και ο καθε τσομπανος ειδε το Λονδινο και το Παρισι.
απλα δεν καταλαβαινω τι θελουν τωρα;
πολυ καλα τα εχει πει ο Θεοδωρος.



markvag έγραψε:Όχι. Και επιπλέον δεν έχει το ηθικό ανάστημα ο συγκεκριμένος |λογοκρισία| να κουνάει το δάχτυλο.
λιγο ρατσιστικο αυτο.
εως φασιστικο...
QsisVTS έγραψε:ο πάγκαλος λέει 2-3 πολύ σωστά και 200 |λογοκρισία|, το ίδιο κάνει και η χρυσή αυγή και το κκε και ο μπουμπούκος και ο πορτοσαλτε και ο βερύκιος κτλ...

κατα περιεργο τροπο κανεις Συριζαιος μεσα στην προταση σου...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#412081 Στην αρχή είπα να απαντήσω για το πόσο με την αξία του πήρε ο Κούλης τη δουλειά σαν σύμβουλος (με μηδέν εμπειρία σύμβουλος;;; :s_rofl :s_rofl τι θα συμβουλέψει;;;; :s_rofl :s_rofl ) και το πόσο φασιστικό (δεν) είναι να μην δίνεις στην κουράδα τον Πάγκαλο το δικαίωμα να σου κουνάει το δάχτυλο, αλλά δεν βαριέσαι... τζάμπα τα Bits θα πάνε... :roll:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#412095
markvag έγραψε:Στην αρχή είπα να απαντήσω για το πόσο με την αξία του πήρε ο Κούλης τη δουλειά σαν σύμβουλος (με μηδέν εμπειρία σύμβουλος;;; :s_rofl :s_rofl τι θα συμβουλέψει;;;; :s_rofl :s_rofl ) και το πόσο φασιστικό (δεν) είναι να μην δίνεις στην κουράδα τον Πάγκαλο το δικαίωμα να σου κουνάει το δάχτυλο, αλλά δεν βαριέσαι... τζάμπα τα Bits θα πάνε... :roll:

οταν καποιος δεν έχει τι να πει προφανως δεν λεει τιποτα.

ετσι ομως μαλλον παραδεχεσαι οτι ο αγαπητος σου Τheodore εχει δικιο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#412100
italakias έγραψε:Συριζα δεν θελετε γιατι σας πουλησε,ΝΔ δεν γουσταρετε,το Πασοκ ειναι βρωμικο,τι μενει αραγε;
Μαρκο θα πεις κατι;

σαν τις γριες σκουζουν και γκρινιαζουν αλλα καμμια προταση καμμια επιλογη...

λογικο...οταν έχεις επιλεξει παλιά τους τρελλους έχεις φαει τετεια.νιλα ...που το μονο που σου μενει ειναι η γκρινια.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#412102 Και γιαυτο δεν μπορει να γινει πολιτικη συζητηση .
Ρωταω τον Μαρκο πιο κομμα πιστευει οτι αξιζει και θα μου απαντησει ,κανενα.
Η ευκολα απαντηση. :shifty:
Ε τοτε ρε φιλε τι πιανεις κουβεντα στα πολιτικα,αραξε εκει ασχολεισου με κατι αλλο..
Ελεος αμαλαχειναουμε.