Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By dimik
#411816 Είναι θέμα γούστου λοιπόν.... :lol:


Την πρώτη φώτο την γουστάρω τρελά, Ικαρία είπες ε? έχω κολλητό συμφοιτητή από εκεί και ποτέ δεν πήγα ο μλκαςτόσα χρόνια που με παρακαλούσε :slap:



Με τα Κυκλαδονήσια γενικά είμαι μαλωμένος, δεν τα γουστάρω με τίποτα, Σποράδες και ΒΑ Αιγαίο είμαι στο στοιχείο μου, Δωδεκάνησα και Επτάνησα δεν τα έχω γυρίσει η Κεφαλλονιά ήταν καλή και η Ρόδος βρώμαγε τουριστίλα.

Οι σαρδέλες είναι καταπληκτικό ψάρι, αν και οι γαριδομακαρονάδες και τα μαγιάτικα που έχω φάει σε ξεφτίλα τιμές στην Αλλόνησο δεν συγκρίνονται :eat:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#411822 H γαριδομακαρονάδα κατά 99% ήταν με κατεψυγμένη γαρίδα Ατλαντικού πάντως, εξού και η φθηνή τιμή. :lol:
Σποράδες και ΒΑ Αιγαίο, εγώ τα αποφεύγω με κάθε τρόπο. Πρώτα να εξαντλήσω Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και μετά βλέπουμε! Τα Επτάνησα θα σου αρέσουν αφού σου αρέσουν οι Σποράδες πάντως. Εγώ μόνον Λευκάδα πάω από εκεί, λόγω της ευκολίας και των φίλων.
:s_tongue
Είναι τι ψάχνει κανείς. Εγώ από πράσινο έχω χορτάσει στα παιδικά μου χρόνια, το βλέπω και μου φέρνει πως θα βρέξει όπου να 'ναι! Ε, εσύ ερχόμενος από Κύπρο, λογικό είναι να προτιμάς το πράσινο από το ξερό των Κυκλάδων. Αλλά είπαμε, πρέπει να κρίνουμε ένα νησί αντικειμενικά: κι εμένα δεν μου αρέσει η Σκιάθος (πράσινο, τουριστίλα, ελληνικούρα του κώλου, "Μύκονος των Σποράδων" κλπ κλπ), αλλά αν κάποιος ρωτήσει, θα του πω τι προσφέρει (ωραίες παραλίες, πολύ κόσμο, κωλαράκια περιωπής τους καυτούς μήνες, night life, κλπ κλπ).
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#411827 Me 7-8 μποφορ που πιανει το Αιγαιο πως να βγει το καικι;

skous , ΗF για δωστε περισσοτερες λεπτομειες. Λουτρα αξιζει να μεινεις κανεις;

Λογω δουλειωνγια 3-4 βραδια το βλεπουμε να μενουμε.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#411832 @ΗF

Καλά δεν ήταν και τζάμπα, 60€ το Kg έκανε και 30€ το κιλό το μαγιάτικο και τον είδαμε ζωντανό (υποτίθεται) τον αστακό, η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας ήταν μάνα γνωστού.

Θες να πεις δεν έχεις πάει Σαμοθράκη; :iconcool:

Χιος και Μυτιλήνη μου αρέσουν πολύ, στην 1η έχω πάει 15 μέρες με αυτοκίνητο και την γύρισα, στην άλλη έμεινα 2 χρόνια κι έχω φάει πολλά κιλά σαρδέλας και γαρίδας εδώ.
Εικόνα
στην Κουντουρουδιά :eat:



Η Λήμνος δεν λέει πολλά. Η Θάσος μου άρεσε. Δεν είναι θέμα Κύπρου, πάντα μου άρεσαν τα μέρη με πράσινο και βουνό και τα προτιμούσα.

π.χ ιδανική παραλία για μένα Μυτιλήνη

Εικόνα

ή Πήλιο

Εικόνα

άντε γειά είναι η συγκεκριμένη (Αγ. Σαράντα) τι να λέμε τώρα, σαν να κολυμπάς στο δάσος :inlove: :inlove: :inlove:




Από Σποράδες Σκόπελο και Αλλόνησο, Σκιάθο μόνο αν είσαι <30 ή γεροντοπαλίκαρο με αντοχές. :rtfm:

Σε κάθε περίπτωση όμως προτιμώ την ηπειρωτική Ελλάδα από τα νησιά, κυρίως γιατί μου αρέσει το rοadtrip, δεν μπορώ να πηγαίνω στο ίδιο μέρος πάνω από 2 μέρες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#411840 Ούτε Σαμοθράκη, ούτε Θάσο, ούτε στα μεγάλα του Αιγαίου (Σάμο, Μυτιλήνη, Λήμνο), μόνον Ικαρία (και πάλι μου έπεσε μεγάλη και πράσινη).
Σποράδες μόνον Σκιάθο.
Ιόνιο μόνον Κέρκυρα, Λευκάδα και Ζάκυνθο.
Από όλα τα παραπάνω, θα ήθελα να πάω Παξούς-Αντίπαξους και κάποια στιγμή Αλόνησο και Σκύρο, ίσως Σκόπελο, αλλά όχι με κάψα. Σίγουρα Θάσο και Σαμοθράκη θα μείνουν για το τέλος, δεν αξίζει το κουβάλημα εκεί πάνω. Είναι σαν να φύγω από την Αθήνα να πάω Χαλκιδική μέσα στον Αύγουστο, για κανένα λόγο.
Όλα αυτά λοιπόν τα αφήνω για αργότερα, αν έχω τίποτε κουτσούβελα και θέλω άνετη πρόσβαση σε παραλία, ξαπλώστρα, ομπρέλα, ταβέρνα. Μέχρι τότε, θα τα αποφεύγω, επιλέγοντας Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Από αυτά, εν τάχει έχω πάει:
Κύθνο, Σέριφο (χ2), Σίφνο (χ2), Μήλο, Ίο, Σαντορίνη (χ2), Πάρο (χ3), Αντίπαρο, Νάξο (χ2), Δονούσα, Κουφονήσια, Σχοινούσα, Αμοργό (χ2), Αστυπάλαια, Πάτμο, Λέρο, Ικαρία. Φέτος θα προσθέσω άλλα 4 νησάκια, και ελπίζω να προλάβω και του χρόνου μερικά ακόμη (με προτίμηση στα μικρότερα δυνατά! :lol: ).
Επίσης, όλα τα κοντινά σχεδόν τα έχω δει (Σαλαμίνα, Αίγινα, Αγκίστρι, Ύδρα, Σπέτσες, Πόρος αλλά σε αυτά τα δύο τελευταία δεν έχω μείνει πάνω στο νησί, αλλά σε σκάφος ή απέναντι).
Δεν έχω πάει Ρόδο, Κρήτη, Κω, επίσης. Την Κρήτη κακώς, αλλά και αυτήν την αφήνω για αργότερα, γιατί δεν γουστάρω μεγάλες μετακινήσεις στις διακοπές. Ξέρω πως έχει άπειρα πράγματα να κάνεις και να δεις.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#411842 Σαμοθράκη με παιδιά :lipsealed:

Καβάλα τον Ντούκο αγαπητέ και ξεχύσου όσο προλαβαίνεις, 2 βρακιά και την :inlove: πάρε μόνο, δεν θα σας χρειαστεί τίποτα άλλο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#411845 Όχι, Σαμοθράκη ούτε με παιδιά, ούτε χωρίς! :lol:
Υπάρχουν καμιά 10+ νησιά που θέλω να δω πριν μου μπουν ιδέες για Σαμοθράκη. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#411876
bibendum έγραψε:Me 7-8 μποφορ που πιανει το Αιγαιο πως να βγει το καικι;

skous , ΗF για δωστε περισσοτερες λεπτομειες. Λουτρα αξιζει να μεινεις κανεις;

Λογω δουλειωνγια 3-4 βραδια το βλεπουμε να μενουμε.

Μια χαρά είναι η διάρκεια, δεν θα βαρεθείτε. Εγώ Λουτρά δεν θα έμενα, πάντοτε επιλέγω να μένω στην Χώρα του νησιού αν αυτό είναι εφικτό. Δεν βρήκατε κάτι καλό;
Δείτε λίγο το Μεσσαριά αν σας κάνει, είναι στην είσοδο και έχει και εύκολο πάρκινγκ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#411878 Όλη η ζωή στο νησί είναι στην Χώρα. Άρα, μένεις χώρα και το πρωί πας με το αυτοκίνητο στις παραλίες. Ποιος ο λόγος να μείνεις στα Λουτρά;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#411879 7 χλμ ειναι ειναι θαρρω. οκ επιπλεον χλμ αλλα σε Χωρα δεν βρηκα κατι προς το παρον.

Αν εχετε να προτεινετε κατι οι υπολοιποι καλως να δεχτω την προταση σας
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#411883 Έριξα μια γρήγορη ματιά και πραγματικά έχει πέσει... περονόσπορος, ελάχιστα υπάρχουν! Και στην Σέριφο επίσης, και οι τιμές είναι τρελές! Πάνω από 75€ την βραδιά σχεδόν όλα!
:lipsealed: :help:
Θα έλεγα ξεκίνα τα τηλέφωνα και άσε το booking...

EDIT: Δες μήπως βρεις κάτι εδώ: Σέριφος μεν, γαμάτα δε. Πάρε τηλέφωνο όμως.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#411886 Ε Σεριφο κοιταξα και ειδα καμια 10αρια καταλυμματα και ηταν ολα πολυ ακριβα γι αυτο που προσφερουν και κοπηκαν...

Μιλαμε για Ιουλιο παντως που δεν ειναι τοσο φουλ, εχει επιλογες αλλα ολες ειτε ειναι πανακριβες ειτε εντελως αδιαφορες.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#411899
Giuseppe Busso έγραψε:διμικ Βατερά δεν είναι αυτή;
20 μέρες έκανα εκεί διακοπές το 2000.

ΘΑΛΑΣΣΑΡΑ :iconcool:



Μόλυβος :rtfm:
Απο τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας

Εικόνα