Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#408084 Mπράβο dimik, και στα δικά μας ελπίζω. :thumbsup:

manosky έγραψε:https://www.vice.com/gr/article/ti-simainei-na-eisai-peiraiotissa

Ισχύει κατά 90% και για Πειραιώτες. :inlove:

Για περαιώτικη μαγκιά μας λέει, αλλά γράφει για κάτι πασαλιμάνια και προφήτες ηλίες (σοβαρά τώρα, ΚΑΣΤΕΛΛΑ*; το ψυχικό του νότου; :lol: ). Eγώ ήθελα να ακούσω αναφορές για αμφιάλη, για κορυδαλλό, για τα σωστά λημέρια της πόλης (της ομάδας) της καρδιάς μας.

Σαν κατακάθι του ΠαΠει, έχω ζήσει τον Πειραιά και τον έχω αγαπήσει. Και πραγματικά οι μαρίνες και κάποια ψαγμένα μέρη ρίχνουν στα αυτιά σε όόόμορφες θεσσαλονίκες, ρομαντικές πόλεις με βοθρίλα από τον θερμαϊκό. :shifty: Το πιο εύστοχο σχόλιο πάντως ήταν το περί στενών, το έχω ξαναγράψει νομίζω: γαμώστενα με κλίσεις περί της σχολής όπου παρκάρουν οι νομοτελειακά άπειροι (χωρίς πείρα) φοιτητούληδες. Αμέτρητες αναμνήσεις, αμέτρητες γρατζουνιές σε όλες τις γωνίες του αυτοκινήτου μου.

:s_cry

*Ανετοάνετα έπιανα, εάν είχα τα γκαφρά βέβαια, ένα σπίτι στην Καστέλλα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#408093
diplomat έγραψε:Ανετοάνετα έπιανα, εάν είχα τα γκαφρά βέβαια, ένα σπίτι στην Καστέλλα. :inlove:

Θα βλέπεις όμως προς το ΣΕΦ. :roll:

Θεωρώ λίγο αδόκιμο όμως ότι Πειραιάς είναι Νίκαια, Κορυδαλλός, Δραπετσώνα, Κερατσίνι κλπ. Ναι μεν είναι κάτι σαν σημείο αναφοράς αλλά μέχρι εκεί.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#408115
21 quadra έγραψε:
manosky έγραψε:https://www.vice.com/gr/article/ti-simainei-na-eisai-peiraiotissa

Ισχύει κατά 90% και για Πειραιώτες. :inlove:


Aυτό...

Να απορείς πως μπορούν να ζουν σαν τα ποντίκια χωρίς να βλέπουν θάλασσα οι Αθηναίοι.

Γιατι στον Πειραια βλεπουν θαλασσα;
Μονο οσοι κατοικουν μπροστα ,οι υπολοιποι ειναι σαν τα ποντικια.
Τελωσπαντων,ενα αρθρακι που ξεχειλιζει η χαζοπερηφανεια ειναι.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#408159
diplomat έγραψε:ρίχνουν στα αυτιά σε όόόμορφες θεσσαλονίκες, ρομαντικές πόλεις με βοθρίλα από τον θερμαϊκό.


Νομίζω ότι η δήθεν πανέμομορφη Θεσσαλονίκη και λοιπές τέτοιες παπαριές βγήκαν είτε (α) από βλαχάκια που είδαν μεγάλη πόλη πρώτη φορά στη ζωή τους, ή (β) από Αθηναίους που έρχονταν εδώ και πηδούσαν με τα λεφτά ή την αθηναϊκή αύρα τους (μη γελάτε, οι δικές μας χαζογκόμενες ψαρώνουν με κάτι τέτοια).

Ο Πειραιάς είναι όντως όμορφος, αλλά πολλές ομορφιές έχει όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας, από το Σύνταγμα και τον Εθνικό Κήπο, μέχρι τα δασώδη Β. Προάστια και τα παραλιακά Ν. Προάστια. Για τους Πειραιώτες όμως δεν έχω καλή άποψη και ας μην θυμώσουν οι φορουμικοί, δεν μιλάω προφανώς για αυτούς.


italakias έγραψε:Τελωσπαντων,ενα αρθρακι που ξεχειλιζει η χαζοπερηφανεια ειναι.


Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#409391 Δε μου αρέσει που μέσα στο άγχος και το τρέξιμο να φυγω απο τη δουλεια και να προλάβω να πάω στο πανεπιστήμιο που έκανε το research proposal presentation ένας phd συμμαθητής , ξέχασα την κάρτα μου μέσα στο ΑΤΜ στο σταθμό του ubahn έξω απο τη δουλεια οταν αγόρασα εισιτήριο .

Δε αρέσει που δεν έκανε Register στο μυαλό μου οτι την έχασα καν έως που.....

Μαρεσει που μου έστειλε email συνάδελφος οτι τη βρήκε και τη μάζεψε θα μου τη δώσει αυριο στη δουλεια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#409404 Εμ και συ.. κανουμε και ενα clear cache οταν σχολαμε ... :s_wink

Τουλαχιστον το Σ/Κ τρεξε ενα CCLeaner στο μυαλο σου. :s_wink :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#409420 Μου άρεσε ο 3ωρος απογευματινός ύπνος, για μιαμιση ώρα ξεκίνησα και εξελίχθηκε σε 3ωρακι και κάτι παραπάνω :inlove:
Ώρα για Survivor :shifty:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#409979 Μου αρεσε εχθες το βραδυ που πηγα στο Θεατρο βραχων στον Βυρωνα και ειδα τους Αγαμους Θυτες!!! ηταν μια καταπληκτικη παρασταση κριμα που οπως ελεγαν δεν θα την επαναλαβουν...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#409990 Δεν μου αρέσει αυτή η είδηση, από το πρωϊ έχω χάσει τη γή κάτω από τα πόδια μου, ο Άκης ήταν χρόνια μέλος του Renaultclub και δραστήριο μέλος, θα μας λείψει το γέλιο του και η καλή καρδιά του, ένας αδόκητος χωρίς λόγο θάνατος, καλό παράδεισο Άκη παλικάρι μου, την Κυριακή που μας πέρασε ήταν σαν την καλή χαρά στην διήμερη εκρομή του κλάμπ στην Γραβιά, είχε και χαιρόταν ένα μαύρο Clio 3 RS, ελπίζω να τους τρελάνει εκεί επάνω στα στροφιλίκια και να προσέχεις τον μικρό Αλέξανδρο από εκεί ψηλά.

http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/a ... likopterou

http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/i ... boulgareli
Άβαταρ μέλους
By skous
#410020 Τραγικό, ημουν δίπλα (τους έβλεπα όπως οδηγούσα) και για καλή μου τύχη έστριψα στον δρόμο μου 1 λεπτό πριν την συντριβή. Μετά απο 3 λεπτά ήμουν εξοχικο και δεν είχαμε ρεύμα και νομίζαμε ότι (όπως γινεται στην περιοχή), κάποιο πουλί είχε πέσει στα καλώδια :(
Rip


< >
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
#410175
21 quadra έγραψε:Δεν μου αρέσει αυτή η είδηση, από το πρωϊ έχω χάσει τη γή κάτω από τα πόδια μου, ο Άκης ήταν χρόνια μέλος του Renaultclub και δραστήριο μέλος, θα μας λείψει το γέλιο του και η καλή καρδιά του, ένας αδόκητος χωρίς λόγο θάνατος, καλό παράδεισο Άκη παλικάρι μου, την Κυριακή που μας πέρασε ήταν σαν την καλή χαρά στην διήμερη εκρομή του κλάμπ στην Γραβιά, είχε και χαιρόταν ένα μαύρο Clio 3 RS, ελπίζω να τους τρελάνει εκεί επάνω στα στροφιλίκια και να προσέχεις τον μικρό Αλέξανδρο από εκεί ψηλά.

http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/a ... likopterou

http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/i ... boulgareli

Τελικά τους διαλέγει ο πουστης ο χάρος. ...

.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#411391 Xτές το απόγευμα στον Μαραθώνα είπαμε το τελευταίο αντίο στον γελαστό Άκη, καλό κατευόδιο παλικάρι μου,Αχ! αυτή η μάνα μας έσκισε την καρδιά, ούφ, ας πάρει η ζωή πάλι τον δρόμο της.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#411399 :(
Στα ίδια νέα δεν μ'αρέσει που τις προάλλες από την έντονη ζέστη μάλλον δεν άντεξε η μάνα μιας γνωστής που είχε αναπνευστικά κι έφυγε :(

Θέλω να ελπίζω ότι το 3ήμερο δεν θα διαβεί κανείς τον Αχέροντα λόγω του καύσωνα.. (μτφ.)

Δεν μ'αρέσει που χάλασε το κλιματιστικό εν όψει καύσωνα :lipsealed: :dizzy: