Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#410540 Η Easyjet πετάει για Gatwick. Από εκεί έχει τρένο 24 ώρες για Victoria ή ακόμα καλύτερα μπορείς να κατέβεις Clapham Junction και να πάρετε ανταπόκριση από εκεί για Guildford (είναι στη γραμμή από Waterloo).

Ακόμα και αν νοικιάσεις αμάξι, είναι πολύ πιο βολικά από LGW παρά από το STN που είναι από την αντιδιαμετρική πλευρά του Λονδίνου. Τσέκαρε τιμές για να δεις αν έχει μεγάλη διάφορα.

Μεγάλο ρόλο παίζει και το τι ώρα είναι οι πτήσεις σας. Δες ξέρω αν τα γραφεία ενοικοιαζόμενων είναι ανοιχτά στο STN 24/7. :help: Επίσης υποθέτω ότι στο Guildford έχετε μέρος για παρκάρισμα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#410542 busse τσεκαρε και terravision για τιμες. πας liverpool street η victoria και απο εκει δες τι βολευει.

γενικα αγγλια και ενοικιαζομενο αυτοκινητο/σταθμευση σε πολη ειναι σπαζοκεφαλια στο μυαλο μου.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#411374 Από Stansted καλύτερα τραίνο για Liverpool Street. Βέβαια αν σε βγάζει το λεωφορείο Waterloo τότε βολεύει για Guidford.
Από Luton λεωφορείο. Από Gartwick τραίνο κι από Heathrow μετρό (η τραίνο).
Οι τιμές μπορεί να είναι σημαντικά μειωμένες αν το ψάξεις λίγο και βρεις πακέτα για πχ 2 άτομα, με επιστροφή και τα κλείσεις νωρίς, πάνω από μήνα πριν.
Σαφώς και θα βόλευε Heathrow ή Gatwick.

Έχεις οδηγήσει με ανάποδο τιμόνι σε ανάποδη χώρα; Και απλά θα πας αεροδρόμιο-σπίτι-αεροδρόμιο ή θες και αλλού, θα το κινείς δηλαδή; Και που θα το παρκάρεις (βασικότατο);
Ξέρεις που θα πας και πόση ώρα θα κάνεις; Εχει σημασία και τι ώρα θα είναι γιατί αν βρεθείς σε ώρα αιχμής Παρασκευής σε δρόμο με κίνηση θα μαρτυρήσεις αν δεν ξέρεις εναλλακτικές.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#430177 Άμα ξέρει κανείς κανα μαγαζί με καλό ιδιαίτερο φαγητό γύρω απο το Tower Bridge για πείτε κάτι μιας και θα είμαι όλη την εβδομάδα για δουλεια.
Παρασκευή απόγευμα ελεύθερο , όποτε καμία πρόταση για κανα καλό αξιοθέατο καλοδεχούμενη
Άβαταρ μέλους
By gianik
#430220 Tas (τουρκικο).. :eat:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#430382
KiloMeater έγραψε:καμία πρόταση για κανα καλό αξιοθέατο καλοδεχούμενη


British Museum, Museum of Natural History, Science Museum, London Transport Museum, Imprerial War Museum και αν βρεθείς προς Dorset, το Tank Museum. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#430447
KiloMeater έγραψε:Παρασκευή απόγευμα ελεύθερο , όποτε καμία πρόταση για κανα καλό αξιοθέατο καλοδεχούμενη


Πες μας όμως και τι ενδιαφέροντα έχεις, γιατί βλέπεις ο άλλος σε έστειλε ήδη Dorset να δεις τα ΤΘ. :lol: (Αν θέλεις πάντως ΠΒ, έχει μουσείο στο Woolwich και η RAF στο Hendon, και τα 2 μέσα στον Μ25).

Τι τραβάει η όρεξη σου λοιπόν, μουσεία; τέχνη; μοντέρνα τέχνη; καράβια; αρχιτεκτονική; στριπτιζούδες;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#430465 Στο Dordet ζούσα ρε Ζορζακο! Bournemouth έκανα το μεταπτυχιακό μου! :roll:

Έχουν ένα από τα ελάχιστα εν λειτουργεία Tiger!!! :roll:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#430816
skous έγραψε:Gauchos


< >
Ωραία μπριζόλα .... Ωραίο φαγητό, αλλά το μέρος λίγο ξενέρα για τα μέτρα μου
Καλό τιπ πάντως, Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#431608 Την κάρτα για το μέτρο (oyster) δεν τη χρησιμοποίησα καθόλου ,μόνο οταν ήρθα απο το αεροδρόμιο όπου και την εξέδωσα. Πάω και έρχομαι κάθε μέρα με τα πόδια (κανα 20-25 λεπτό ) να βλέπω και κανα μέρος .
Οταν φυγω να τη γυρίσω η μπορω την κρατήσω για next time? Λήγει; δε ξέρω ποτέ θα ξανάρθω, μπορεί να ειναι 1 η και 2 χρόνια .
Άβαταρ μέλους
By mirage
#431610 Μπορεις να την κρατήσεις, μπορεις και να την επιστρέψεις . Δε ληγει ποτε.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#439331 Ψάχνοντας για ξενοδοχείο για τα Χριστούγεννα βλέπω ότι είχαν προταθεί σε προηγούμενες σελίδες τα travelodge και premier inn. Επειδή το ταξίδι θα γίνει προς και από Stansted, βλέπω ότι πιο πολύ συμφέρει και από θέμα τιμής αλλά και πρόσβασης το Travelodge Liverpool Street αφού πάει το greater anglia service από Stansted
https://www.travelodge.co.uk/hotels/44/ ... reet-hotel

Βέβαια βλέπω στο tfl ότι υπάρχει planned closure

TFL RAIL: Saturday 23 December 2017 until Monday 1 January 2018, no service between Liverpool Street and Shenfield.

Use Central line connections between Liverpool Street and Stratford / Newbury ParkReplacement buses operateService A: Stratford City (for the Cental line) - Forest Gate (Romford Road) - Manor Park (Romford Road) - Ilford - Seven Kings - Goodmayes - Chadwell Heath (Wagney Road) - RomfordService B: Newbury Park (For Central line) - Chadwell Heath (Wagney Road) - Romford - Gidea Park - Harold Wood - Brentwood - Shenfield


Αν και δε νομίζω να επηρεάσει αυτό στις μετακινήσεις γιατί α) από-προς το αεροδρόμιο θα γίνει με coach β) δε νομίζω να χρησιμοποιήσω κάποια από τις επόμενες στάσεις

Any other suggestions ? :)