Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By manosky
#410819 Πλην των συμβασιούχων, ας πούμε.
Και των οικογενειών τους.
Και αυτών που είναι της ίδιας λογικής και στους οποίους ο κάθε Πελετίδης δίνει λογαριασμό αγωνιστικών πεπραγμένων.

Οπότε, όταν ένας δήμαρχος διορίζει αγωνιστές και συνοδοιπόρους και είναι κακού κόμματος, ο ίδιος είναι απαεώνας πολιτικάντης Καλοχαιρέτας και οι διορισμένοι κομματόσκυλα.
Όταν το κάνει ένας Πελετίδης (και ρίχνει καπάκι μια πορεία), αγωνιά για τους άνεργους.

Οκέι.

ΥΓ:
http://politika-gr.blogspot.gr/2017/06/ ... t_940.html

Ο Διονύσης Χατζηδάκης, δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, είχε ασκήσει έφεση κατά απόφασης που "δικαίωνε" συμβασιούχους και τελικά σήμερα ΔΕΝ αναπνέουν οι ΔΗΜΟΤΕΣ του αγωνιστικό τύφο και σαπίλα.

Για εκείνη του την επιλογή, είχε στοχοποιηθεί από κάτι αριστερούς τύπου Πελετίδη, που απαιτούσαν να αποσύρει ο Δήμος τα ένδικα μέσα.

Τέλος.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#410859
manosky έγραψε:Παρακάτω τώρα ένας κακός δήμαρχος, που δεν ενδιαφέρεται για την ανεργία whatever και δεν είναι μάγκας σε αρκετά θέματα:
Ο Μπουτάρης ανέθεσε την αποκομιδή σκουπιδιών σε ιδιώτες

Κακός δήμαρχος, που δεν κάνει μάλιστα πορείες (για την αντιμετώπιση των Κλίνγκονς και τις τσούχτρες του Κορινθιακού whatever). :s_howdy


Πάλι αδιάβαστος manosky, πάλι; :(

Εικόνα

Μήπως να γραφτείς σε κανένα σεμινάριο ΕΟΜΜΕΧ για το Γκούγκλ;
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#410864 Μπράβο και στον δήμαρχο του Φαλήρου που κρατάει την πόλη του καθαρή, μπράβο και στον Πελετίδη αν καταφέρνει να βελτιώνει την πόλη του.

Θα ήταν ευχής έργον αν οι δήμοι είχαν την ευελιξια να καθορίζουν οι ίδιοι την πολιτική τους ως προς τα απορρίματα. Να κανονίζουν αυτόνομα (ή σε συνεργασία με άλλους δήμους) το πόσους πρέπει να προσλάβουν, αν χρειάζονται εποχικό προσωπικό, αν θέλουν να τα δώσουν σε ιδιώτες ή οτιδήποτε τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#410878 Δλδ καθε φορα που οι σκουπιδιαριδες απαιτουν προσληψεις στο δημοσιο,θα πρεπει τον ελληνα πολιτη να τον τρωεει η βρωμα.
Εγω που δεν απαιτησα ποτε προσληψη,μηπως ειμαι μαλακας;
Ε mirage ;
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#410925 "If Grenfell Residents Move Into My Flats, I'll Move Out"

"My service charge bill - and it's a low one this year - is £15,500. I would feel really resentful if someone got the same thing for free.
I feel sorry for those people but my husband and I work very hard to be able to afford this.
And for someone to get it for free, I would move."


Το λες και υπέρτατη σκατοψυχία... :vava: :help:
Άβαταρ μέλους
By manosky
#410933
Zorz έγραψε:
manosky έγραψε:Παρακάτω τώρα ένας κακός δήμαρχος, που δεν ενδιαφέρεται για την ανεργία whatever και δεν είναι μάγκας σε αρκετά θέματα:
Ο Μπουτάρης ανέθεσε την αποκομιδή σκουπιδιών σε ιδιώτες

Κακός δήμαρχος, που δεν κάνει μάλιστα πορείες (για την αντιμετώπιση των Κλίνγκονς και τις τσούχτρες του Κορινθιακού whatever). :s_howdy


Πάλι αδιάβαστος manosky, πάλι; :(

Εικόνα

Μήπως να γραφτείς σε κανένα σεμινάριο ΕΟΜΜΕΧ για το Γκούγκλ;

Άχου βρε ζορζούλη, πόσο προβλέψιμος είσαι;

manosky έγραψε:Πορεία θα κάνεις όταν έχεις ένα αίτημα.
Από μια αλλαγή πολιτικής ως του κώλου τον χαβά (πράιντ κι έτς).

Όταν κάνεις πορεία γιατί....πρέπει να σταματήσει η ανεργία, λες και οι άλλοι γουστάρουν τη συνέχισή της :s_crazy , απλώς παίρνεις λάικ.


Πότε θα σταματήσεις να τρέχεις ξωπίσω μου, γράφοντας ένα κάρο ανοησίες; ΟΚ, είναι βαρετό πια να ξοδεύω δευτερόλεπτα για την πάρτη σου.

Το μοναδικό που σού αναγνωρίζω, είναι ότι δεν είσαι kopsoheris.
Κανονικό φαν μπόι του 2014 έμεινες. Μπράβο κούκλε, αλλά κάνε πιο 'κει. Έχει αρκετά παιδάκια να σαχλαμαρίσεις. :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#410938
Zorz έγραψε:"If Grenfell Residents Move Into My Flats, I'll Move Out"

"My service charge bill - and it's a low one this year - is £15,500. I would feel really resentful if someone got the same thing for free.
I feel sorry for those people but my husband and I work very hard to be able to afford this.
And for someone to get it for free, I would move."


Το λες και υπέρτατη σκατοψυχία... :vava: :help:


Για αυτούς βγήκε αυτό το θέρετρο:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#410969 Η όλη ιστορία με τους συμβασιούχους έχει πολύ ψωμί και πολλές παραμέτρους. Αλγεινή εντύπωση μου έκανε τις προάλλες το σχόλιο ενός εκπροσώπου στο σύντροφο μπογιό, για μπόλικους λόγους (πουχού, "και τί να κάνουμε; να δουλέψωμε στον ιδιωτικό τομέα;", ή "ασέπ; μα, θα χάσουμε τα μόριά μας" ΚΟΡΟΙΔΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΡΕ :s_sarcastic ) αλλά βάζω λίγο ξυδάκι και πάω παρακάτω. Το βασικό προβληματάκι στην όλη εξίσωση είναι ότι ουσιαστικά ψάχνονται οι εργαζόμενοι με ένα παραθυράκι patented by pakis, aka ΠτΔ, με μαζικές μονιμοποιήσεις προσωπικού. :s_hang Το ζήτημα είναι ότι η τότε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ κίνηση εκμεταλλεύτηκε κάποια ελαστικά πλαίσια της νομοθεσίας (του σωτήριου έτους 2001 νομίζω) για τα ακριβώς επόμενα χρόνια, γεγονός που πλέον δεν ισχύει, άρα το δεδικασμένο παίρνει ποδαράκι άμεσα και εύκολα. :s_yes EDIT, πώς το ξέχασα, οι συμβασιούχοι επίσης ψήνουν πολύ και την ευρωπαϊκή γραμμή που δηλώνει ότι από ένα σημείο ανανεώσεων και μετά, ο εργαζόμενος πρέπει να περνάει σε αορίστου χρόνου. Ξέρετε, η ΚΑΚΙΑ Ευρώπη και η ΚΑΚΙΣΤΟΙ κσένοι, αυτοί μας δίνουν λύση. :s_laughat

Αυτό όμως που προσωπικά δεν μου άρεσε είναι ότι στην ίδια εκπομπή του συντρόφου μπογιό, παρατέθηκαν τα οικονομικά νούμερα που κόστισαν/αξίωσαν ιδιωτικές εταιρίες καθαρισμού σε δήμους οι οποίοι είχαν μισθώσει στο παρελθόν τις υπηρεσίες τους, είτε συνεπικουρικά με τους δικούς τους, είτε σόλο. Τα νούμερα ήταν χοντρικά τρεις με τέσσερις φορές ακριβότερα από τα μισθολογικά κόστη των δημοσίων εργαζομένων :vava: , άντε άμα βάλουμε και άλλες πιστώσεις πέραν των μισθολογικών που δεν αναφέρθηκε ο σύντροφος μπογιό (που συνήθως δίνει σωστά νούμερα), να πω ότι είναι δύο φορές ακριβότερος ο ιδιώτης. Νo μπουένο... συμπέρασμα; ΄Οπως και να 'χει, τα δημοτικά τέλη* θα πάρουν την ανιούσα. :whistlink:

*ακόμα και αν δεν έχουμε την ακριβή λύση ιδιωτικών συνεργείων, το υπες της φασιστερής κυβέρνησης έχει ήδη αναφέρει ότι ο κανόνας των 4-1 (αποχωρήσεις-προσλήψεις) δεν "σπάει" με νομιμοποιήσεις στον συγκεκριμένο τομέα, καθότι θα καλυφθεί ανταποδοτικά από τα, guess what, δημοτικά τέλη. :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#410975 Το θέμα είναι πολιτικής αλητείας που επί πολλά χρόνια εκεί που υπάρχουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και το προσωπικό έπρεπε να είναι μόνιμο τους έχουν εγκλωβισμένους με τις συμβάσεις για να τους εκμεταλλεύονται οι εκάστοτε πολιτικάντηδες που ψάχνονται για ψηφαλάκια, και στους δήμους επί 30 χρόνια γίνεται ένα πάρτι με τα χρήματα του δήμου και πάει λέγοντας, αρρωστημένες καταστάσεις που αρρώστησαν ολόκληρη την κοινωνία η οποία είναι πολύ επιρρεπής στην ξάπλα και στο τσάμπα χρήμα / μεροκάματο, η σαπίλα έχει ομογενοποιηθεί κάθετα και οριζόντια και μόνο σαν τους γόρδιους δεσμούς λύνονται τα πολλά και μεγάλα θέματα που ταλανίζουν τη χώρα, το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν Μεγαλέξανδροι.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#410976 οι δήμοι ήταν ανέκαθεν μέρη όπου έμπαινε και η κουτσή μαρία να ξύνεται
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#410979 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά είναι ζητήματα της κεντρικής κυβέρνησης. Γιατί να μην είναι θέμα του εκάστοτε δήμου;
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#410989
Hellenic tifosi έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά είναι ζητήματα της κεντρικής κυβέρνησης. Γιατί να μην είναι θέμα του εκάστοτε δήμου;


Γιατί και οι δήμοι είναι όμηροι της κεντρικής κυβέρνησης τους οποίους χειραγωγεί κατά το δοκούν.
Η τοπική αυτοδιοίκηση για να είναι ανεξάρτητη πρέπει και να έχει τα δικά της έσοδα όχι μόνο αυτά που έχει σήμερα αλλά και τον δικό της ΦΠΑ από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα όρια τους κλπ έσοδα που τώρα πηγαίνουν στην κεντρική κυβέρνηση και αν είσαι δήμαρχος του κόμματος έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, αν είσαι αντίπαλος μαύρο φίδι που σε έφαγε.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#410993
Τραγωδία: Κάηκαν ζωντανοί για λίγο πετρέλαιο -150 νεκροί στο Πακιστάν [εικόνες & βίντεο]

Ασύλληπτη τραγωδία στο Πακιστάν, όταν βυτιοφόρο που μετέφερε πετρέλαιο εξερράγη σκορπίζοντας τον θάνατο.

Η τραγωδία λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν σκεφτεί κανείς ότι ανάμεσα στους πάνω από 150 νεκρούς είναι γυναίκες και μικρά παιδιά, που έσπευσαν στο σημείο για να πάρουν λίγο πετρέλαιο που χυνόταν από το βυτιοφόρο!

Το δυστύχημα συνέβη στην πόλη Μπαχαγουαλπούρ, στο ανατολικό Πακιστάν, κοντά στα σύνορα με την Ινδία, και το βυτιοφόρο πήγαινε από το Καράτσι στη Λαχώρη μεταφέροντας 25.000 λίτρα πετρελαίου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το βυτιοφόρο πιθανότατα να έπαθε λάστιχο, που είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπεί και το φορτίο του να αρχίσει να χύνεται στον δρόμο.

Την ώρα που η φωτιά εξαπλωνόταν, πολλοί από αυτούς που έχασαν τη ζωή τους κρατούσαν μπιτόνια γεμάτα πετρέλαιο. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, σύννεφα μαύρου καπνού κατέκλυσαν την ατμόσφαιρα και ο δρόμος ήταν γεμάτος από καμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Όταν στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, 30 λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει η φωτιά, όλα είχαν γίνει στάχτη, σοροί κείτονταν απανθρακωμένες στον δρόνο και οι τραυματισμένοι ούρλιαζαν απεγνωσμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μουεζίνης σε τοπικό τζαμί ενημέρωσε μεγαλοφώνως τους χωρικούς για το ότι υπήρχε διαρροή πετρελαίου στο βυτιοφόρο, και εκείνοι με τη σειρά τους άρχισαν να τρέχουν προς το σημείο με μπιτόνια ανά χείρας, είπε ένας εκπρόσωπος της τοπικής Αρχής του Μπαχαγουαλπούρ.

Μάλιστα, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι άνδρες του προσπάθησαν να κρατήσουν τον κόσμο μακριά από το σημείο, ωστόσο το πλήθος ήταν τόσο μεγάλο που δεν τα κατάφεραν. Έτσι κι αλλιώς, όπως συμπλήρωσε, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει εκείνη τη στιγμή το μέγεθος της καταστροφής.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές του Πακιστάν, η κίνηση των πολιτών να σπεύσουν για λίγο -τσάμπα- πετρέλαιο μπορεί να εξηγηθεί από τη χρόνια ενεργειακή κρίση που ταλανίζει τη χώρα, με πολύ συχνές διακοπές ρεύματος.

Τοπικοί αξιωματούχοι ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών σε 153, με πολλούς ακόμα να έχουν τραυματιστεί. «Περίπου 40 σοροί δεν είναι δυνατόν να αναγνωριστούν λόγω των καθολικών εγκαυμάτων», είπε ο Baqir Hussain, μέλος της ομάδας διάσωσης που μετέβη στο σημείο του δυστυχήματος.

Ο αριθμός των νεκρών είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί τις επόμενες ώρες, καθώς 50 άτομα νοσηλεύονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

ΠΗΓΗ
Άβαταρ μέλους
By elvet
#411025 Ο μουεζίνης τους ειδοποίησε για το δώρο του Αλλάχ, λογικά θα έφτασαν εκεί με τα τσιγάρα αναμένα και τα μηχανάκια μέχρι το βυτιοφόρο...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#411026 ανάβει το πετρέλαιο με τσιγάρο; :hmmm: