Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#410163 Η νεοπλουτη καπιταλιστρια κορη του Γουϊλ Σμιθ, παιρνει τη δουλεια απο τους φτωχους βιοπαλαιστες ΔΥ καθαριοτητας των Αντιπαξων

https://www.instagram.com/p/BVkQqOuAe_w/?taken-at=1650093988629247

Ο δε ξεβρακωμενος δημαρχος ωρυεται

«Στους Παξούς και στους Αντίπαξους αθροιστικά πρέπει να υπάρχουν πάνω από 100 παραλίες μικρές και μεγάλες. Από όλες αυτές τις παραλίες, κατά σύμπτωση η δεσποινίδα Σμιθ, πήγε στην πιο απρόσιτη που υπάρχει, στη βορειοδυτική ακτή των Παξών, που έχει μέτωπο στην Αδριατική. Όπως ξέρετε οι παραλίες που είναι ανοιχτές στο πέλαγος μπορούν να γεμίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή σκουπίδια, αφού στην Αδριατική υπάρχουν νησίδες από σκουπίδια που επιπλέουν και μπορεί να παρασυρθούν ανά πάσα στιγμή από τον καιρό. Όμως επειδή έχω εικόνα πολύ πρόσφατη του νησιού καθώς εγώ κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα πηγαίνω στους Αντίπαξους με ένα ταχύπλοο που έχει ο δήμος για να μεταφέρουμε σκουπίδια από ένα λιμανάκι που έχει εκεί, και ελέγχουμε και τις ακτές. Από τον περίπλου του νησιού δεν έχουμε συγκεντρώσει ποτέ πάνω από 6-7 σακούλες. Πώς είναι δυνατόν η κοπέλα αυτή, από μία παραλία, την οποία από τις φωτογραφίες δεν μπορώ να προσδιορίσω το πού είναι ακόμη και εγώ που είμαι γέννημα θρέμμα πώς γίνεται να μάζεψε 22 σακούλες. Πού βρήκε 22 σακούλες; Είναι απίστευτα υπερβολικό αυτό το νούμερο».





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, εξω οι Αμερικανοι :lol:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#410236 Ο Σμιθ αναφέρει οτι μιλά για 3 παραλίες, ο δήμαρχος ούτε αυτό δε διάβασε ενώ επιμένει οτι δεν είδε ποτέ ξανά τόσες πολλές σακούλες (λες και ελέγχονται ανα πάσα στιγμή) , αντι να το χειριστεί επικοινωνιακά , κάνοντας τον επίτιμο δημότη και μέχρι να τον προσκαλέσει του χρόνου , σε καθαρές παραλίες αυτή τη φορά.
Φάση "κύριοι, μας έδωσε παράδειγμα και πρωτοβουλία, όταν ξαναέρθει να .... "
Άβαταρ μέλους
By mirage
#410301 Η Σμιθ.

< >
Άβαταρ μέλους
By manosky
#410315 http://www.paxi.gr/web/index.php/art/0/ ... CE%BD.html

Τι δουλειά έχουν οι Αμερκάνοι στη χώρα μας;
Κινέζους, Βενεζουελάνους, καναν Πούτιν τιμής ένεκεν, τέτοιους θέλουμε.

Καμιά συμβασούλα να παίξει, γιατί έτσι και πάνε ιδιώτες και ρέμπελοι να καθαρίζουν, τι θα κάνουμε εμείς;
Άβαταρ μέλους
By manosky
#410339 Ντόναλντ Τραμπ
«Σκεφτόμαστε κάτι μοναδικό, κάτι που βρίσκεται στα νότια σύνορα όπου έχει πολύ ήλιο και πολλή ζέστη. Σκεφτόμαστε να φτιάξουμε ένα τείχος από ηλιακούς συλλέκτες, ώστε να έχει παράγει ενέργεια και να αυτοχρηματοδοτήσει το κόστος του. Μ' αυτόν τον τρόπο, το Μεξικό θα χρειαστεί να πληρώσει πολύ λιγότερα χρήματα – κι αυτό είναι κάτι καλό, σωστά;».


Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By manosky
#410635 Ο δήμαρχος της Πάτρας, ο Πελετίδης, έχει μια καλή λύση για την ανεργία, που όχι απλώς δεν σκέφτηκαν οι άλλοι, αλλά δεν έχουν καν την ευθιξία να αναγνωρίσουν το πόσο λίγοι είναι τελικά.

Μια πορεία. Ναι. Μια πορεία. :superman:


https://www.patrasevents.gr/article/290 ... -autonoita


Τι μού θύμισε τώρα αυτό;

Άβαταρ μέλους
By bibendum
#410641 μπαινεις patrasevents.gr και κοιτας για πελετιδη ενω μερικα κλικ παραπερα παιζεις μπαλιτσα με τετοια

Εικόνα

Εικόνα

g εμπαινες;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#410660 Εμπνεύσεις απο Περισσο!!!!! Μια χαρά ποσοστά πετυχαίνει
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#410669 Στα σοβαρα τωρα ειναι απο τους καλυτερους δημαρχους που εχουν περασει τα τελευταια χρονια απο την πολη. Ειναι ο μοναδικος που εχει φτιαξει 4-5 παρκα στην πολη, εχει αξιοποιησει το δυτικο τμημα του παρακτιου τμηματος απο φαρο μεχρι νεο λιμανι, διατηρει την πολη καθαρη, χρησιμοποιει τα συνεργεια του δημου για να κανει δουλειες της πολης και δεν δινει εργολαβιες.

Θα μου πεις κανει 4 πραγματα και λες οτι ειναι καλος. Αφου οι προηγουμενοι δεν εκαναν τιποτα αυτα τα λιγα ειναι καλα. (Εκανε ο Φουρος τον πεζοδρομο αλλα μεχρι εκει)

Στα συν του νυν δημαρχου οτι ειναι πολυ καλος καρδιολογος και εχει βοηθησει πολυ κοσμο αμισθι.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#410678 Καλά εδώ ο μανόσκυ κάνει το χαζό και με μεγάλες προοπτικές.
Από τη μία ήταν με τις παρετηθείτσες, την πιο ηλίθια συγκέντρωση στον γαλαξία, από την άλλη τώρα τον πείραξε μια κινητοποίηση για την ανεργία και τοπικά θέματα. :roll:
(εδώ προσπερνάμε το επιτηδευμένο χαμήλωμα IQ για να εξισώσει μια κινητοποίηση με χορό της βροχής)
Αν δεν γίνονται τέτοια όμως μετά θα σηκώνει το δάκτυλο και θα διερωτάται "Πού είναι το 1,5 εκατομμύριο; Γιατί μουγκεύει επί Συριζα" κτλ. κτλ.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#410683
Anonymous Founder έγραψε:Γιατί δεν αρέσει στον manosky ο Πελετίδης; Επειδή κάνει πορείες;


Επειδή είναι βρωμοκομμούνι! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#410688 Συντασεται με αυτην την αποψη που διαβασα στα social media

"Πορεία κατά της ανεργίας έχει περίπου το ίδιο αποτέλεσμα με πορεία κατά του καύσωνα. Έξτρα πόντοι ηλιθιότητας αν γίνεται σε ημέρα καύσωνα."