Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#380290
axel12p έγραψε:Ότι και να πεις είναι λίγο...
Ένα από τα πολλά τραγικά σημεία της υπόθεσης ήταν ότι πριν από μερικούς μήνες ο 19χρονος, ο ένας από τους τέσσερις νέους που έχασαν τη ζωή τους, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε να οδηγεί ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γράφοντας: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα»…
Εικόνα
Σε δεύτερη ανάρτησή του, δε, είχε «ανεβάσει» μια κλήση της τροχαίας για παράβαση του Κ.Ο.Κ καθώς δεν είχε άδεια κυκλοφορίας και δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, βρίζοντας μάλιστα την Αστυνομία.
Εικόνα

Η επιβεβαίωση της θεωρίας εξέλιξης του Δαρβίνου.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#380291 Στούκα με volvo σε μάντρα 4 νεκροί 1 βαριά , απλά 99% κανείς δε φόραγε ζώνη ή τόσο μεγάλη ταχύτητα που δε θα είχε και σημασία...

Ξημερώματα πιθανά ξίδια και ουσίες , όλοι σε ηλικίες τα ξέρω όλα...

17χρονος οδηγός άρα χωρίς δίπλωμα ...

Αναρτήσεις στο face μαγκιά και έτσι να ούμε ...

Οικογένειες που ασκούσαν πλημμελή έλεγχο στα παιδιά τους αφού έπαιρναν αυτοκίνητα χωρίς δίπλωμα, κρυφά ή κάνοντας τα στραβά μάτια το ίδιο είναι...

Όλη η παρέα ήταν ένα δυστύχημα εν αναμονή , ευτυχώς την πλήρωσαν μόνο αυτοί ...

Μακάρι οι συνομήλικοί τους να παραδειγματιστούν και να κόψουν τις |λογοκρισία| ...

Οι αρχές δε μπορούν να είναι πάνω από κάθε έναν (βλάκα , μάγκα, χωρίς δίπλωμα , πιωμένο κλπ) αν και στην περίπτωση έναν τον είχαν τσακώσει !

Κάτι τέτοια βλέπω και δυστυχώς μας βλέπω να πηγαίνουμε κατευθείαν για αυτόνομα κατηγορίας 5 (χωρίς τιμόνι ,πεντάλ) (και πολύ σύντομα) με τη συγκατάθεση κοινωνίας , πολιτείας , ασφαλιστικών εταιριών και αυτοκινητοβιομηχανίας!
Άβαταρ μέλους
By theo13
#380296 http://www.naftemporiki.gr/story/1219146
"Κάτοικοι της περιοχής χαρακτηρίζουν τον δρόμο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα επικίνδυνο -παρότι είναι μία ευθεία- ενώ καταγγέλλουν την έλλειψη φωτισμού και διαγράμμισης του οδοστρώματος. Σημειώνουν ακόμη ότι συχνά τη νύχτα μαζεύονται οδηγοί στην περιοχή και πραγματοποιούν αυτοσχέδιες κόντρες."

Πως γίνεται πάντα να φταίει ο δρόμος ρε παιδιά;;


< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#380302 Γιατί ως γνωστόν, στην Ελλάδα φταίει πάντα ή η κακιά η ώρα ή κάποιος άλλος ή το κράτος αλλά ποτέ εμείς οι ίδιοι...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#380331 Μυαλό κουκούτσι...
Και οι κατοικοι τους φταίει ο δρόμος που δεν έχει φώτα και διαγραμμιση.... Μέσα σε τπτ χωράφια ξερωγω.
Αν είναι έτσι ο δρόμος ρυθμιζεις ανάλογα την ταχύτητα σου.. απλό είναι.
Μου θυμίζει σκηνικα απο χωριό συγγενών (θείους, ξαδέρφια κλπ) σε κάμπο δίπλα σε θάλασσα που σε ευθεία ~2χλμ χωρίς φώτα και διαγραμμισεις και σχετικα στενό και αναμεσα σε χωράφια (και πυκνή .βλάστηση) χτυπαγανε 200αρες τη νύχτα μετα τα ξυδια στα μπαράκια της παραλίας.....
Απο θαύμα επέζησαν όλοι....
Άβαταρ μέλους
By 224v
#380333 Στη βουλή κράτησαν ενός λεπτού σιγή για αυτό το δυστύχημα... Ειναι στα καλά τους?
Άβαταρ μέλους
By theo13
#380342
224v έγραψε:Στη βουλή κράτησαν ενός λεπτού σιγή για αυτό το δυστύχημα... Ειναι στα καλά τους?


Γιατί όχι;; Με ενός λεπτού σιγή ξεμπέρδεψαν. Τι ήθελες δηλαδή να πάρουν σοβαρές αποφάσεις και να κόψουν κώλους;;
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#380404
theo13 έγραψε:http://www.naftemporiki.gr/story/1219146
"Κάτοικοι της περιοχής χαρακτηρίζουν τον δρόμο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα επικίνδυνο -παρότι είναι μία ευθεία- ενώ καταγγέλλουν την έλλειψη φωτισμού και διαγράμμισης του οδοστρώματος. Σημειώνουν ακόμη ότι συχνά τη νύχτα μαζεύονται οδηγοί στην περιοχή και πραγματοποιούν αυτοσχέδιες κόντρες."

Πως γίνεται πάντα να φταίει ο δρόμος ρε παιδιά;;


< >


Πόσοι άραγε από αυτούς πήραν τηλ όταν γίνονταν οι κόντρες και πόσοι έκαναν καταγγελία εγγράφως για το δρόμο στο δήμο (παίρνεις και αποζημίωση εάν δε σου απαντήσουν εντός 15ημέρου) , κανένας !
Άβαταρ μέλους
By teddx
#380413 Oσο αφορα το δρόμο, εδώ δεν υπαρχουν καλοί και σωστοί δρόμοι θα υπαρχουν σε περιοχές που είναι στο πουθενά? Για να υπαρχει μια αισθηση της περιοχης η οδός Σμύρνης που εγινε το ατυχημα είναι μια οδος απο την επανω πλευρα του περιφερειακού. Τα βραδια ειναι μια σχεδον ερημικη περιοχη. Είναι μια πρωην αγροτική & βιοτεχνική οδός οπου με την επέκταση του σχεδίου πόλεως έγινε δηθεν αστική. Αριστερά και δεξια της οδού κατα το 50% είναι χωράφια καλλιεργήσιμα κιόλας, 45% βιοτεχνικοι και επαγγελματικοί χώροι, και 5% και πολύ λέω κατοικίες. Όταν σε ενα τέτοιο αστικό δήθεν δρόμο διέρχονται βαριά οχήματα πως είναι δυνατό ο δρόμος να είναι σε καλη κατάσταση? Για το ατύχημα φτάιει κυρίως η κακή κατασταση του μυαλού των παιδιών και κυριως των γονιών τους και όχι του δρομου. 17 χρονων παιδιά μαθητές πως γύριζαν στους δρόμους στις 3-4 τα ξημερώματα οπου τη επόμενη μέρα θα είχαν και σχολείο; Οι γονεις τους δεν ενδιαφέρονταν για το τι δουλεια είχαν να γυρίζουν εξω τέτοια ωρα??? Γιατι σιγουρα δεν θα ηταν η πρωτη φορα. Το επαιζαν απελευθερωμένοι γονεις; οπου δεν ήθελαν να καταπιέζουν τα παιδιά τους όπως ίσως εκαναν οι γονεις τους σε αυτους οπου δεν τους άφηναν να γυρίζουν αργά στο σπίτι?? Σίγουρα κάποιοι απο αυτους του γονεις θα ηταν και περιφανοι που το καμάρι τους απο τα 15 οδηγούσε ενω του γείτονά το χαζοπουλι ουτε πως παιρνει μπρος δεν θα ηξερε. Αφού ομως θέλουν να είναι τόσο απελευθερωμένοι γονεις ας τρέχουν τωρα να ανάβουν καντιλια στα μνήματα. Το ατύχημα δυστυχώς το προκάλεσαν οι ίδιοι οι γονεις με την αδιαφορία τους. Έχουμε ξεφυγει εντελώς, κάπου έχουν λασκαρει βιδες πολλών συνανθρώπων μας, μέσα σε 3 μηνες έχουμε τουλαχιστον τρια θανατηφορα ατυχήματα που προκλήθηκαν απο ανήλικους με αυτοκινητο και χωρίς δίπλωμα. Αναρωτιέμαι επίσης αυτοι οι γονεις των παιδιών που οδηγούσαν δεν τους ανησυχησαν καθόλου τα προηγούμενα ατυχήματα να θορυβηθουν λίγο και να σκεφτουν μη τυχον συμβεί και σε αυτους τους ίδιους?

< Smart ultra >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#380440 Έξυπνο σαν ιδέα, αλλά ενδεχομένως και επικίνδυνο, αφού μειώνει την ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Το speed limiter μπορεί να αποβεί μοιραίο όταν για να γλυτώσεις από μια δύσκολη κατάσταση χρειαστεί να σανιδώσεις το γκάζι αντί για το φρένο.
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#380471 Καθόλου επικίνδυνο αν θες επιτάχυνση πάνω από τα 120 χλμ για να αποφύγεις ατύχημα (ιδίως σε αστικό ιστό) κάποιο χοντρό λάθος έχεις κάνει , μακάρι όλα τα αυτοκίνητα να το είχαν + ειδοποίηση στους γονείς αν ο κανακάρης κάνει παραβάσεις (κόκκινα ,stop)!