Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#380384
Nikos! έγραψε:
Εγώ διαστρεβλώνω την αλήθεια? :lol:

Η δήλωσή σου ήταν ότι έχει γίνει χοντρό θέμα με τα διαφορικά σε mustang...αλλά ξέχασες να γράψεις και τη συνέχεια. Conveniently. :shifty:

Πες μου λίγο κάτι. Mustang με track pack (για χρήση πίστας δηλαδή), ανεβάζει θερμοκρασία? Στη χρήση δρόμου, κανείς δεν έχει γράψει μέχρι τώρα σε τι ταχύτητες, τι θερμοκρασίες και για πόση ώρα. Γνωρίζεις να μας πεις?

Αλλά εντάξει, εγώ διαστρεβλώνω την αλήθεια. :shifty:


δεν διαστρεβλώνεις την αληθεια,απλα λες σαχλαμάρες για πολλοστη φορα.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#380402 Απο αυτα που διαβασα πιο πριν, αλλα και απο το Link στο jalopnik, εμενα τουλαχιστον μου δοθηκε η εντυπωση οτι η Ford χειριστηκε λαθος το ολο θεμα επικοινωνιακα -και οχι μονο- στα των δυνατοτητων του GT350, πυροβολωντας ουσιαστικα τα ποδια της.

Θεωρω οτι ηταν λαθος, απο την μια να διαφημιζει το συγκεκριμενο μοντελο, ως "world-class performance vehicle, designed to tackle the planet’s most challenging roads – an all-day track car that’s also street legal"
στο δελτιο τυπου της, https://media.ford.com/content/fordmedi ... stang.html , και απο την αλλη το...ζουμι της υποθεσης που αφορα τον ΑΝΑΓΚΑΙΟ εξοπλισμο (track pack για την ψυξη κιβωτιου-διαφορικου) για ενα τετοιο αυτοκινητο, να παρεχεται ως...εναλλακτικο extra, συμφωνα τουλαχιστον με την δημοσιευση/σχολια απο το jalopnik.

Φαινεται να το ξεκαθαρισαν-επικοινωνησαν καλυτερα, για τα MΥ2017, κατα τα λεγομενα καποιου σχολιου, μετα το αρθρο, αλλα μαλλον η ζημια -σε ορισμενους ηδη κατοχους, αλλα και σε διαφορα σχετικα fora- εχει ηδη γινει...

"Ford made customers choose between the tech package and track pack on the 2016 models, you couldn’t choose both. I believe they corrected that starting with 2017 models."

Επι του θεματος, στο Focus θα εχει μεγαλο ενδιαφερον, η ανταποκριση της εταιριας στα σπασμενα -φουλ αλουμινενια νομιζω- μπλοκ κινηρα, αλλα και καποια τυχον επισημη ανακοινωση-ανακληση(?)

Θυμιζω σαν παραδειγμα, οτι και η πρωτη παρτιδα Ευρωπαικων εκδοσεων του Nissan GTR R35, ειχε βγαλει καμποσα σπασμενα μοτερ, σε αυτοκινητα εντος εγγυησης με λιγα συνηθως χλμ στο οδομετρο.
Η συγκεκριμενη εταιρια παντως ανελαβε επισημως και εξ' ολοκληρου την ευθυνη αντικαταστασης πακετου μοτερ-κιβωτιο, αφου προηγουμενως βρηκε, ανελυσε και επεξηγησε ξεκαθαρα τον λογο που καποια απο τα Ευρωπαικα -και μονο- αυτοκινητα βρεθηκαν με κολημμενο κινητηρα...

Μακαρι και η Ford να ξεκαθαρισει συντομα το θεμα με το μοτερ και φυσικα να τα αντικαταστησει με πληρη ευθυνη για αυτα τα περιστατικα...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#380405 Καλά, είχε κάνει κι η Ντάτσουν τις κουτσουκέλες της. Θυμάσαι τα σπασμένα κιβώτια των GTR που έβλεπαν μέσω λογισμικού αν είχες κάνει χρήση του launch control και τότε δε σε κάλυπταν στην εγγύηση;
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#380408
Dimsabas έγραψε:Καλά, είχε κάνει κι η Ντάτσουν τις κουτσουκέλες της. Θυμάσαι τα σπασμένα κιβώτια των GTR που έβλεπαν μέσω λογισμικού αν είχες κάνει χρήση του launch control και τότε δε σε κάλυπταν στην εγγύηση;


Ναι, χρειαστηκε περιπου ενας χρονος, ωστε πλεον να μην υπαρχει ο προηγουμενος περιορισμος, στα launch control, αν θυμαμαι καλα, εγινε ενας συνδυασμος με καποια ακομα πιο αυξημενης αντοχης κινουμενα μερα στο κιβωτιο (ή λιγο πιο ενισχυμενο δισκο για λιγο περισσοτερο πατιναρισμα σε κατασταση launch?) και λιγο λιγοτερο επιθετικο launch control... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#386156 Μάλλον δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#402074 Σταματάει η παραγωγή όμως.

Έρχεται και το Megane τώρα όμως. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#418217 Του ΚΚ ειναι ΤΜ και των 4Τ πρφανως.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#418219
mirage έγραψε:Του ΚΚ ειναι ΤΜ και των 4Τ πρφανως.

< >


4τροχοι νομιζω δεν του ανηκει πια ο τιτλος
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#418220
mirage έγραψε:Του ΚΚ ειναι ΤΜ και των 4Τ πρφανως.

< >

Σωστό.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#418222
Nikos! έγραψε:Το Π.Ο. δεν είναι TM του 4tf?

Anyway...

https://www.4drivers.gr/single-post/-kavvathas-focus-rs

< >


ωχ ωχ ωχ

''Tότε οι 911, μ' όλο αυτό το βάρος πίσω και χωρίς το βάθος εξέλιξης που έχουν σήμερα, απλώς δεν οδηγούνταν. Ή έπρεπε να 'σουν ο Mass για να πηγαίνεις flat-out ή την ξεχνούσες. Το λέω για τον εαυτό μου που τα ΄χω δει όλα, που δεν κάνω τον έξυπνο, δεν θα μπορούσα.'' Τον αφήνω να κάνει αβίαστο mind scanning στο παρελθόν.

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#418227 Κικιζα, elaborate.

(δε το έχω διαβάσει ακόμα)

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#418231 Αιντε πάλι με τον Πραγματικό Οδηγό. :s_hang

Ώρες ώρες κάθομαι και σκέφτομαι, άραγε να έχει συνειδητοποιήσει ο ΚΚ ότι αυτο το tagline του προκάλεσε περισσότερη ζημιά από το να μην το ανέφερε ποτέ καθόλου;

:s_hang
Άβαταρ μέλους
By JBT
#418266 Εικόνα

:s_crazy