Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#380240 όχι μέσα στο σχολείο φυσικά και δε συμφωνώ, συγγνώμη κατάλαβα λάθος
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#380273 Σε ένα από τα χωριά που πηγαίνω, έρχεται να γράψει φάρμακα και ένας συνταξιούχος δάσκαλος γύρω στα 90 αλλά καλοστεκουμενος ο οποίος ήταν δάσκαλος στο ιδιο χωριό. Ε όποτε οι επόμενοι ασθενείς είναι γύρω στα 60-65 το πρώτο που λένε μόλις μπαίνουν είναι "Γιατρέ ξέρεις τι ξύλο μας έριχνε ο δάσκαλος?", φαντάσου πόσο τους έχει σημαδέψει που το θυμούνται ακόμη ,50 και χρόνια μετά. Το ξύλο δεν έκανε κανέναν ποτέ να γίνει καλύτερος άνθρωπος, η εμφυσηση του σεβασμού και η αγωγή από γονείς και εκπαιδευτικούς μας κάνουν.Ο πατέρας μου δεν σήκωσε ποτέ χέρι σε κανένα από τα παιδιά του, ούτε μας έβρισε ποτέ, αλλά όλοι μας δεν του χαλάμε χατήρι, και πάντα όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι που διαφωνεί , το κουβεντιάζουμε και βρίσκουμε άκρη.Η μάνα μου μας έριχνε και καμία στα πισινά , όταν έφτανε στο αμήν, αλλά γενικά και αυτή την πειθώ χρησιμοποιούσε αλλά την ακούμε λιγότερο η αλήθεια είναι. Δυστυχώς είναι πολύ εύκολο οι γονείς να χάσουν την μπάλα και μαζί τον έλεγχο των παιδιών, το ζω καθημερινά με μια γειτόνισσα που καθημερινά βγαίνει από τα ρούχα της, στέλνει τα παιδιά στο διάολο, τους δηλώνει ότι τα βαρέθηκε, το ήμαρτον και το έλεος πάει σε άλλο τόπο και τα καημένα είναι 2,5 και 4 ετών, δεν θέλω καν να φανταστώ τθ θα γίνει οταν μεγαλώσουν κι άλλο,ελπίζω να μην τα δέρνει κιόλας
Άβαταρ μέλους
By manosky
#380284 Στάνταρ θα τα δέρνει.

Υπάρχει σοβαρό θέμα, το οποίο συνήθως πνίγεται γιατί "μάνα είναι μόνο μία" και "δεν ανακατευόμαστε στα οικογενειακά του άλλου/της άλλης".

Πχ
http://www.lifo.gr/articles/health-fitn ... cles/87738
Άβαταρ μέλους
By markvag
#380352
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#388410 Κλείνω 3 χρόνια σε λίγο εδώ στη Βιεννη. Κανονικά μόλις έρχεσαι πρεπει να κανείς register στο δήμο, αλλά εγώ δεν το έκανα γιατι για μενα δεν ηταν υποχρεωτικό, έχουμε κάποια εξαίρεση. Πρακτικά για δυο χρόνια+ ήμουνα αόρατος για τις αρχές . Πήρα απόφαση και γράφτηκα πριν κανα δίμηνο. Μου ήρθαν συστημένες επιστολές σήμερα απο την περιφέρεια, γιατι δε βρίσκουν τα παιδιά μου γραμμένα στο σχολείο και να στείλω εξηγήσεις η να πάω να τα γράψω άμεσα. :-)
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#393650 Αυτό που δεν λέει είναι πως οι πανελλήνιες (γενικές, πανελλαδικές κτλ) θα ονομαστούν κάπως αλλιώς και θα γίνονται πλέον για δύο χρόνια αντί για ένα. Επίσης, αυτό που δεν λέει είναι πως η μείωση μαθημάτων γίνεται για εξοικονόμηση προσωπικού. Ακόμη, αν διαβάσεις παλαιότερα κείμενα, θα δεις ότι μιλάμε για ελεύθερη πρόσβαση σε ορισμένες Σχολές (εκεί όπου κανείς δεν θέλει να πάει), ενώ οι εξετάσεις θα υπάρχουν για τις άλλες. Τα θέματα αποκλείεται να είναι ενδοσχολικά, ενώ οι βαθμοί σχολείου θα μετράνε ελάχιστα.

Σύντομα: παίρνει το σύστημα του Αρσένη, αλλά μειώνει τα μαθήματα, άρα και τις αντιδράσεις, ενώ γλιτώνει προσωπικό. Συνδέει άμεσα εξετάσεις με απολυτήριο, άρα κάνει τον κόσμο να νομίζει ότι δεν είναι όπως παλιά κάτι το ανεξάρτητο και φοβερό. Γενικά, όπως όλοι οι απατεώνες πολιτικοί, που θέλουν να χαϊδεύουν τα αυτιά του χαζού πόπολου, δουλεύει τον κόσμο, ενώ πραγματικά δεν θα αλλάξει τίποτε.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#400000 Πού θα πάει αυτό το πράγμα με τους αιώνιους φοιτητές, θα μου πείτε; :protest: :protest:
Πήρε λέει ο άλλος πτυχίο μετά από 13 χρόνια, τιμής ένεκεν κιόλας! :thumbsdown:
Αν είναι δυνατόν! Ο άχρηστος! Αν δεν μπορείς να πάρεις το πτυχίο στην ώρα σου, να μην το πάρεις ποτέ! Μόνον ένας χαζός δεν θα τα κατάφερνε... Του το δώσαν κιόλας τιμής ένεκεν, γιατί; Αντί να τον πετάξουν κλωτσηδόν... :omg:

:s_crazy
Ευτυχώς, κάτι τέτοια στα σοβαρά πανεπιστήμια του εξωτερικού, ΔΕΝ συμβαίνουν. Εκεί αν δεν πάρεις το πτυχίο σου εγκαίρως, σε πετάνε έξω! Και δεν κάνουν εκπτώσεις, αμ' πως!
:s_dance :s_gamer


http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500146213

Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#400002 εντάξει ρε φίλε άμα φτάσεις σε αυτό το επίπεδο να το χέσεις το πτυχίο :lol:

αλλά οι περισσότεροι που τα ξύναμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα βεβαιώς) δεν το κάναμε για να φτιάξουμε facebook, απλά έκανε πασοκ εκείνα τα χρόνια και είπαμε να αράξουμε λίγο παραπάνω :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 26 Μάιος 2017, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
#400003 Μόνο που πλήρωσε ο ίδιος κι αν δεν πλήρωσε συνέβη γιατί είναι διαφήμιση για το ίδιο το (ιδιωτικό;) πανεπιστήμιο να παίρνει τελικά πτυχίο από εκεί ο πολυς Ζουκενμπεργκ.


Να τα κάνουμε όλα ιδιωτικά να πληρώνει ο καθένας τα δίδακτρα του να παίρνει πτυχίο όποτε γουστάρει, αυτό δεν λες; :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#400004 εδώ έχει πτυχίο ο γαπ, εννοείται ότι αν είσαι κάποιος θα πάρεις και ένα πτυχίο

αλλά αυτό πόσους αφορά; έναν στους 100000, αυτοί έτσι και αλλιώς θα γίνονταν κάποιοι και χωρίς αυτό απλά το έχουν και αυτό για να ψαρώνουν οι γριές (βλέπε πολιτικούς) ή για να δικαιολογήσουν τις θέσεις που θα τους δώσουν οι δικοί τους στον υπόλοιπο κόσμο (να είμαστε και λίγο μαζεμένοι, το ξέρουμε ότι είσαι βύσμα, αλλά τουλάχιστον να έχεις τα τυπικά προσόντα)

στη προκειμένη περίπτωση πάντως για τον ζουκενμπεργκ δε νομίζω ότι πρόκειται καν για ικανοποίηση του εγώ του ή κάτι τέτοιο, απλά όπως λέει και ο τίτλος τιμής ενεκεν
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 26 Μάιος 2017, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά