Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#380236
Νίκος Παππάς έγραψε:...


Νίκο (Χρήστος εδώ) δεν συνδέω το ήθος και τις αρχές με την βίτσα σε καμιά περίπτωση. Και ούτε τσουβαλιάζω τα παιδιά του κόσμου. Σίγουρα υπάρχουν και οι μεν και οι δε. Μόνο που τα χρόνια εκείνα οι δε (τα "καλόπαιδα") ήταν πολύ λιγότερα.
Αν πίστευα ότι η κοινωνία μας τώρα και στο μέλλον θα αποτελείται μόνο από ανήθικους και χωρίς αρχές ανθρώπους θα είχα πάρει τα βουνά.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις όμως ότι ο δικός σου ο γιος που έχει μεγαλώσει με τις αρχές σου και το ήθος σου το πιθανότερο είναι να επιλέγει να κάνει και τις ανάλογες παρέες και ο κύκλος του να διέπεται από το ανάλογο ήθος. :) Άρα είναι λιγότερο πιθανό και είσαι τυχερός για αυτό, να δεις την άλλη πλευρά μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#380238
QsisVTS έγραψε:
RXristos έγραψε:
QsisVTS έγραψε:νομίζω ότι είσαι πολύ αυστηρός με τον ότσο, ο οποίος αν το πάρουμε και διαφορετικά σκέφτεται με τη λογική των παλαιότερων πιο "αγνών" εποχών

γιατί τις παλιές αγνές εποχές που είχαν ήθος και βούρδουλες οι δάσκαλοι, τα παιδιά έπαιζαν και κάνα πετροπόλεμο και άνοιγαν και κάνα κεφάλι



Αυτό το ήθος και αρχές εννοώ. Ο δάσκαλος ήταν πάνω απ'ολους και από τον γονιό καμιά φορά. Τον έστελνε ο πατέρας από τα χωράφια στο σχολείο και ο δάσκαλος έπλαθε χαρακτήρες.
Δεν μπορώ να σου δώσω σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας ποιες οι διαφορές του τότε με το σήμερα. Από το σπίτι και την οικογένεια μέχρι τις σχέσεις των ανθρώπων, όσο ρομαντικό και να ακούγεται αυτό.
Πάντως τότε οι μαθήτριες δεν πηγαίναν με το μίνι μέχρι τον κώλο στο σχολείο ούτε πηδιόντουσαν στις τουαλέτες με την πρώτη ευκαιρία.
Το σχολείο τότε ήταν ένας χώρος αξιοσέβαστος που μάθαινε γράμματα και ο φτωχός και ο πλούσιος. Τώρα είναι ένας χώρος που πάνε αναγκαστικά τα καμάρια μας για να περάσουν την ώρα τους να έρθει η στιγμή να πάνε στο φροντιστήριο να μάθουν αυτά που πρέπει να μάθουν για να μπουν στο πανεπιστήμιο. Ποια διαπαιδαγώγηση και ποιο πλάσιμο χαρακτήρων!

μια χαρά πηδιόντουσαν οι μαθήτριες και στις τουαλέτες και στα θρανία και στα χωράφια

επίσης γιατί είναι κακό να κάνει σεξ μία μαθήτρια; :hmmm: (όχι προφανώς στο σχολείο, αν και μου έχει τύχει αυτό που λες ακριβώς έξω από το σχολείο :slap: περνούσαν και μικρά παιδιά )

οι πιο καταπιεσμένες είναι αυτές που βγαίνουν τα μεγαλύτερα πουτανιά, όσες έχουν χαλαρότητα στο περιβάλλον τους βγαίνουν πολύ πιο ισορροπημένες στη μετέπειτα ζωή τους


Αν δεν βρίσκεις κάτι κακό να κάνουν μαθητές σεξ μέσα στο σχολείο τότε έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις που δεν μπορούν να συγκλίνουν κάπου. Το αν θα κάνει σεξ μια μαθήτρια γενικά είναι άλλο θέμα και όχι εκεί δεν βρίσκω κακό.

Επίσης το αν είναι καταπιεσμένος ή όχι κάποιος δεν έχει να κάνει με την παιδεία και τις αρχές που πήρε από το σπίτι του. Πολλά παιδιά ήταν χαλαρά από τους γονείς αλλά κατάφεραν να τα διαπαιδαγωγήσουν σωστά και να παραμείνουν σωστά και αφού έφυγαν από το σπίτι το ίδιο και με καταπιεσμένα παιδιά που συνέχισαν όμως μια ζωή να είναι καταπιεσμένοι άνθρωποι αλλά με αρχές. Το αν πουτάνεψαν κάποιες οι κάποιοι στην συνέχεια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#380240 όχι μέσα στο σχολείο φυσικά και δε συμφωνώ, συγγνώμη κατάλαβα λάθος
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#380244
RXristos έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:...


Νίκο (Χρήστος εδώ) δεν συνδέω το ήθος και τις αρχές με την βίτσα σε καμιά περίπτωση. Και ούτε τσουβαλιάζω τα παιδιά του κόσμου. Σίγουρα υπάρχουν και οι μεν και οι δε. Μόνο που τα χρόνια εκείνα οι δε (τα "καλόπαιδα") ήταν πολύ λιγότερα.
Αν πίστευα ότι η κοινωνία μας τώρα και στο μέλλον θα αποτελείται μόνο από ανήθικους και χωρίς αρχές ανθρώπους θα είχα πάρει τα βουνά.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις όμως ότι ο δικός σου ο γιος που έχει μεγαλώσει με τις αρχές σου και το ήθος σου το πιθανότερο είναι να επιλέγει να κάνει και τις ανάλογες παρέες και ο κύκλος του να διέπεται από το ανάλογο ήθος. :) Άρα είναι λιγότερο πιθανό και είσαι τυχερός για αυτό, να δεις την άλλη πλευρά μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.

Δικιο εχεις σε αυτο.
Ξερεις ομως, ο γιος μου για καποιους στο σχολειο του ανηκει στα "καλοπαιδα" που λες :lol:

Ειναι σε ενα τμημα 22 παιδιων οπου περσι η δασκαλα τους ελεγε οτι τα 18 απο αυτα ειναι "ατιθασα" και δεν ξερουν τι θα πει σχολειο και ταξη!
Βεβαια η ιδια δασκαλα μας ειπε στην τελευταια περσινη ενημερωση γονεων οτι δεν θυμαται αλλη 2α δημοτικου τοσο παραγωγικη, με τοσες πολλες εργασιες και τοση δουλεια παροτι ηταν και η πιο ανυπακουη ταξη ταυτοχρονα!!!
Εγω αυτο ομως το λεω "βαρεμαρα των παιδιων" οχι "ατιθαση ταξη", γιατι αν ενα τμημα ειναι παραγωγικο, μαθαινει, παει παρακατω, τελειωνει την υλη απο τα μεσα Απριλη και ταυτοχρονα η ¨ατιθαση" φυση και η ¨ανυπακοη" δεν επηρεαζει την μαθηση και την προοδο ολων, τοτε ειναι θεμα της δασκαλας να επιβαλλει πειθαρχια.
Ασε που δεν γινεται να εχεις 22 παιδια και τα 18 να ειναι "ατιθασα".
Αρα καπου το εχασε εκεινη η ποτε δεν το ειχε το θεμα "επιβαλλομαι στην ταξη" .

Καθομασταν μετα οι γονεις και λεγαμε μεταξυ μας, δηλαδη αν ηταν παναγιες στην ταξη θα ειχαν τελειωσει και την υλη της τριτης δημοτικου; :dizzy:

Φετος με αλλη δασκαλα παμε καλυτερα λεει. Μπορει να τα χειριζεται καλυτερα, μπορει επειδη μεγαλωσαν να ειναι πιο ησυχα.
Παντως σημερα το πρωι πηρε την κιθαρα μαζι του για να παιξει στην ταξη τους "χαρταετους" του Μικη και του εδωσε η δασκαλα της μουσικης 3 τραγουδια να προετοιμασει για την παρασταση στο τελος της χρονιας! Το ενα απο αυτα ειναι του Ζαμπετα "ο πιο καλος ο μαθητης" :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#380273 Σε ένα από τα χωριά που πηγαίνω, έρχεται να γράψει φάρμακα και ένας συνταξιούχος δάσκαλος γύρω στα 90 αλλά καλοστεκουμενος ο οποίος ήταν δάσκαλος στο ιδιο χωριό. Ε όποτε οι επόμενοι ασθενείς είναι γύρω στα 60-65 το πρώτο που λένε μόλις μπαίνουν είναι "Γιατρέ ξέρεις τι ξύλο μας έριχνε ο δάσκαλος?", φαντάσου πόσο τους έχει σημαδέψει που το θυμούνται ακόμη ,50 και χρόνια μετά. Το ξύλο δεν έκανε κανέναν ποτέ να γίνει καλύτερος άνθρωπος, η εμφυσηση του σεβασμού και η αγωγή από γονείς και εκπαιδευτικούς μας κάνουν.Ο πατέρας μου δεν σήκωσε ποτέ χέρι σε κανένα από τα παιδιά του, ούτε μας έβρισε ποτέ, αλλά όλοι μας δεν του χαλάμε χατήρι, και πάντα όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι που διαφωνεί , το κουβεντιάζουμε και βρίσκουμε άκρη.Η μάνα μου μας έριχνε και καμία στα πισινά , όταν έφτανε στο αμήν, αλλά γενικά και αυτή την πειθώ χρησιμοποιούσε αλλά την ακούμε λιγότερο η αλήθεια είναι. Δυστυχώς είναι πολύ εύκολο οι γονείς να χάσουν την μπάλα και μαζί τον έλεγχο των παιδιών, το ζω καθημερινά με μια γειτόνισσα που καθημερινά βγαίνει από τα ρούχα της, στέλνει τα παιδιά στο διάολο, τους δηλώνει ότι τα βαρέθηκε, το ήμαρτον και το έλεος πάει σε άλλο τόπο και τα καημένα είναι 2,5 και 4 ετών, δεν θέλω καν να φανταστώ τθ θα γίνει οταν μεγαλώσουν κι άλλο,ελπίζω να μην τα δέρνει κιόλας
Άβαταρ μέλους
By manosky
#380284 Στάνταρ θα τα δέρνει.

Υπάρχει σοβαρό θέμα, το οποίο συνήθως πνίγεται γιατί "μάνα είναι μόνο μία" και "δεν ανακατευόμαστε στα οικογενειακά του άλλου/της άλλης".

Πχ
http://www.lifo.gr/articles/health-fitn ... cles/87738
Άβαταρ μέλους
By markvag
#380352
QsisVTS έγραψε:
ΥΓ επίσης δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, δεν έχουμε βρεθεί οι περισσότεροι σε σχολεία με γύφτους, πολλοί είμαστε αρκετά μεγάλοι ώστε να έχουμε βρεθεί και με παιδιά μεταναστών ή έστω σε μέρη με πολλούς κάγκουρες

οπότε δεν ισχύουν παντού τα ίδια πράγματα


Με αφορμή αυτό... θυμήθηκα έναν συμμαθητή μου στο γυμνάσιο... Τον γνώρισα όταν εγώ ήμουν α γυμνασίου και αυτός είχε χάσει 1-2 χρονιές. Ο bully του σχολείου, ογκώδης, δυνατός, πάρα πολύ δύστροπος, έδερνε τους πάντες χωρίς αφορμή, ακόμα και οι άλλοι Bullies τον φοβόντουσαν και δεν τον έκαναν παρέα, ακόμα και τότε, στα 14-15 του, αν τον έβλεπες στο πεζοδρόμιο περνούσες απέναντι. Το σπίτι, πραγματικά πάρα πολύ πονεμένη ιστορία... :sorry: 2 πράγματα θυμάμαι: Μόνο σε έναν καθηγητή δεν δημιουργούσε προβλήματα (καθηγητή που ούτε κατά διάνοια δεν είχε απλώσει χέρι ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ παιδί - πόσο μάλλον στον συγκεκριμένο που δεν τολμούσες να του απλώσεις χέρι... :iconcool: ) και απ' όλο το σχολείο ήμουν ο μόνος που είχα καλές σχέσεις μαζί του. Μάλιστα τον πέτυχα πολύ αργότερα στο δρόμο (ήμουν 1ο-2ο έτος στο πανεπιστήμιο) και έκανε σαν τρελός από τη χαρά του που με είδε (και αν τον βλέπατε στα 20 του να δείτε πόσο τρομακτικός ήταν...) Πέθανε απ' ότι άκουσα από υπερβολική δόση... :sorry: Ελπίζω να άκουσα λάθος...

Ο συγκεκριμένος πραγματικά ΔΕΝ ήταν αυτό που λέμε κακό παιδί, είχε καρδιά μάλαμα, το ξέρω από πρώτο χέρι. Αλλά η περίπτωσή του ήταν μία αποτυχία της οικογένειας (ποιας οικογένειας δηλαδή... :sorry: ) και του σχολείου και της κοινωνίας μας... :sorry:

Ταιριάζει με τα υπόλοιπα αυτό;;; λίγο, απλά βρήκα μία αφορμή για κάτι που το έζησα ως (ακόμα) μία μεγάλη αποτυχία της κοινωνίας μας... :oops:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#388410 Κλείνω 3 χρόνια σε λίγο εδώ στη Βιεννη. Κανονικά μόλις έρχεσαι πρεπει να κανείς register στο δήμο, αλλά εγώ δεν το έκανα γιατι για μενα δεν ηταν υποχρεωτικό, έχουμε κάποια εξαίρεση. Πρακτικά για δυο χρόνια+ ήμουνα αόρατος για τις αρχές . Πήρα απόφαση και γράφτηκα πριν κανα δίμηνο. Μου ήρθαν συστημένες επιστολές σήμερα απο την περιφέρεια, γιατι δε βρίσκουν τα παιδιά μου γραμμένα στο σχολείο και να στείλω εξηγήσεις η να πάω να τα γράψω άμεσα. :-)
Άβαταρ μέλους
By dstou
#393464
Για τις Πανελλαδικές: «Σχεδιάζουμε ριζική αναβάθμιση των δύο τελευταίων τάξεων του Λυκείου, που θα οδηγήσει στην κατάργηση των Πανελλαδικών, μια διαδικασία που δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι αδιάβλητη, ίσως το πιο αδιάβλητο που υπάρχει σε αυτή τη χώρα, αλλά που είναι εξαντλητική και απάνθρωπη. Η αναβάθμιση σημαίνει λιγότερα μαθήματα με περισσότερες ώρες, ενώ το απολυτήριο θα καθορίζει την εισαγωγή στα πανεπιστήμια».



:hmmm: Αδιάβλητη βαθμολογία χωρίς βαθμοθηρία θέλω να δω, και με έπεισε. Αλλά να τα δω πρώτα.

http://www.msn.com/el-gr/news/national/%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%b5%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-14%ce%b5%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7/ar-BBAVsfK?li=BBqxHCu&ocid=iehp
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#393650 Αυτό που δεν λέει είναι πως οι πανελλήνιες (γενικές, πανελλαδικές κτλ) θα ονομαστούν κάπως αλλιώς και θα γίνονται πλέον για δύο χρόνια αντί για ένα. Επίσης, αυτό που δεν λέει είναι πως η μείωση μαθημάτων γίνεται για εξοικονόμηση προσωπικού. Ακόμη, αν διαβάσεις παλαιότερα κείμενα, θα δεις ότι μιλάμε για ελεύθερη πρόσβαση σε ορισμένες Σχολές (εκεί όπου κανείς δεν θέλει να πάει), ενώ οι εξετάσεις θα υπάρχουν για τις άλλες. Τα θέματα αποκλείεται να είναι ενδοσχολικά, ενώ οι βαθμοί σχολείου θα μετράνε ελάχιστα.

Σύντομα: παίρνει το σύστημα του Αρσένη, αλλά μειώνει τα μαθήματα, άρα και τις αντιδράσεις, ενώ γλιτώνει προσωπικό. Συνδέει άμεσα εξετάσεις με απολυτήριο, άρα κάνει τον κόσμο να νομίζει ότι δεν είναι όπως παλιά κάτι το ανεξάρτητο και φοβερό. Γενικά, όπως όλοι οι απατεώνες πολιτικοί, που θέλουν να χαϊδεύουν τα αυτιά του χαζού πόπολου, δουλεύει τον κόσμο, ενώ πραγματικά δεν θα αλλάξει τίποτε.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#400000 Πού θα πάει αυτό το πράγμα με τους αιώνιους φοιτητές, θα μου πείτε; :protest: :protest:
Πήρε λέει ο άλλος πτυχίο μετά από 13 χρόνια, τιμής ένεκεν κιόλας! :thumbsdown:
Αν είναι δυνατόν! Ο άχρηστος! Αν δεν μπορείς να πάρεις το πτυχίο στην ώρα σου, να μην το πάρεις ποτέ! Μόνον ένας χαζός δεν θα τα κατάφερνε... Του το δώσαν κιόλας τιμής ένεκεν, γιατί; Αντί να τον πετάξουν κλωτσηδόν... :omg:

:s_crazy
Ευτυχώς, κάτι τέτοια στα σοβαρά πανεπιστήμια του εξωτερικού, ΔΕΝ συμβαίνουν. Εκεί αν δεν πάρεις το πτυχίο σου εγκαίρως, σε πετάνε έξω! Και δεν κάνουν εκπτώσεις, αμ' πως!
:s_dance :s_gamer


http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500146213

Επιτέλους, πήρε πτυχίο ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ!

Νέα Υόρκη
Ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ έλαβε τελικά το πτυχίο του χθες από το Χάρβαρντ, 13 χρόνια αφότου παράτησε τα έδρανα του διάσημου αμερικανικού πανεπιστημίου.

Ο 33χρονος δισεκατομμυριούχος επέστρεψε στο πανεπιστήμιο, όπου ξεκίνησε αυτό που έμελλε να γίνει το δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για να λάβει το πτυχίο του τιμής ένεκεν.

Η επίσκεψή του στο Χάρβαρντ συνοδεύτηκε από φωτογραφίες γεμάτες νοσταλγία στο Facebook, κυρίως όταν ο Ζάκερμπεργκ μπήκε στο δωμάτιο όπου διέμενε στην πανεπιστημιακή εστία ή όταν πόζαρε μαζί με τους γονείς του, Έντουαρντ και Κάρεν, φορώντας την τήβεννο.

«Μαμά, πάντα σου έλεγα ότι θα επιστρέψω και θα πάρω το δίπλωμά μου» γράφει σε σχόλιό του.

Το Facebook γεννήθηκε από μια ιστοσελίδα που δημιούργησε ο φοιτητής Ζάκερμπεργκ στην πανεπιστημιακή αυτή εστία της Μασαχουσέτης, την οποία εγκατέλειψε τον Μάιο του 2004 έπειτα από δύο χρόνια σπουδών στις επιστήμες της πληροφορικής και την ψυχολογία.

Έκτοτε, το ερευνητικό του πρόγραμμα έγινε μια από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές αξίες παγκοσμίως και το δίκτυό του αριθμεί σχεδόν 2 δισεκατομμύρια μέλη.

Λαμβάνοντας το δίπλωμά του χθες, Πέμπτη, ο Ζάκερμπεργκ απηύθυνε ομιλία καλώντας τους φοιτητές να αδράξουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται. Ο αμερικανός μεγιστάνας ήταν ανάμεσα σε δέκα πρόσωπα, στα οποία το Χάρβαρντ απένειμε τιμητικό δίπλωμα κατά τη διάρκεια της 366ης τελετής αποφοίτησης του πανεπιστημίου αυτού.

«Είμαι εδώ για να σας πω ότι το να βρείτε τον δρόμο σας δεν αρκεί. Είναι η σειρά της γενιάς σας να οικοδομήσετε σπουδαία πράγματα» πρόσθεσε ο Ζάκερμπεργκ. «Δεν αρκεί μόνο να δημιουργείς πρόοδο, αλλά να δημιουργείς έναν κόσμο που όλοι θα έχουν την αίσθηση του σκοπού».

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, στις οποίες η νέα γενιά θα προσκρούσει, σύμφωνα με τον Ζάκερμπεργκ, είναι το «επίπεδο ανισότητας του πλούτου».

«Υπάρχει κάτι λάθος στο σύστημά μας, όταν εγώ μπορώ να φύγω από εδώ και να κερδίσω δισεκατομμύρια δολάρια σε 10 χρόνια, ενώ εκατομμύρια φοιτητές δεν μπορούν να αποπληρώσουν το δάνειό τους» δήλωσε εκφράζοντας τη λύπη του γι' αυτό.

«Θα πρέπει να εξετάσουμε ιδέες, όπως το παγκόσμιο βασικό εισόδημα, για να διασφαλίσουμε ότι όλος ο κόσμος έχει μια βάση για να δοκιμάσει νέες ιδέες» πρότεινε ο επιχειρηματίας.

Είναι καιρός να «ορίσουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο» δήλωσε σε μια αναφορά του στον Ζαν Ζακ Ρουσό. «Θα πρέπει να έχουμε μια εταιρία μέτρησης της προόδου όχι μόνο βάσει των οικονομικών δεικτών, αλλά και του αριθμού αυτών μεταξύ ημών που έχουμε έναν ρόλο που έχει νόημα».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#400002 εντάξει ρε φίλε άμα φτάσεις σε αυτό το επίπεδο να το χέσεις το πτυχίο :lol:

αλλά οι περισσότεροι που τα ξύναμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα βεβαιώς) δεν το κάναμε για να φτιάξουμε facebook, απλά έκανε πασοκ εκείνα τα χρόνια και είπαμε να αράξουμε λίγο παραπάνω :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 26 Μάιος 2017, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
#400003 Μόνο που πλήρωσε ο ίδιος κι αν δεν πλήρωσε συνέβη γιατί είναι διαφήμιση για το ίδιο το (ιδιωτικό;) πανεπιστήμιο να παίρνει τελικά πτυχίο από εκεί ο πολυς Ζουκενμπεργκ.


Να τα κάνουμε όλα ιδιωτικά να πληρώνει ο καθένας τα δίδακτρα του να παίρνει πτυχίο όποτε γουστάρει, αυτό δεν λες; :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#400004 εδώ έχει πτυχίο ο γαπ, εννοείται ότι αν είσαι κάποιος θα πάρεις και ένα πτυχίο

αλλά αυτό πόσους αφορά; έναν στους 100000, αυτοί έτσι και αλλιώς θα γίνονταν κάποιοι και χωρίς αυτό απλά το έχουν και αυτό για να ψαρώνουν οι γριές (βλέπε πολιτικούς) ή για να δικαιολογήσουν τις θέσεις που θα τους δώσουν οι δικοί τους στον υπόλοιπο κόσμο (να είμαστε και λίγο μαζεμένοι, το ξέρουμε ότι είσαι βύσμα, αλλά τουλάχιστον να έχεις τα τυπικά προσόντα)

στη προκειμένη περίπτωση πάντως για τον ζουκενμπεργκ δε νομίζω ότι πρόκειται καν για ικανοποίηση του εγώ του ή κάτι τέτοιο, απλά όπως λέει και ο τίτλος τιμής ενεκεν
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 26 Μάιος 2017, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά