Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#379025 Ένα κομπρεσσεράκι που είχα στο αμάξι σταμάτησε να δουλεύει. Είχα λίγο χρόνο και το άνοιξα. Έχει σπάσει το πιστονάκι του. Λέω σιγά μην βρίσκεις ανταλλακτικό... :hmmm:
Κοιτάζω στο σκρουτζ, καινούριο ολόκληρο 11ευρώ. :hmmm: :whistlink:

Εικόνα

Το σούταρα με συνοπτικές διαδικασίες. :oops:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#379880 σε λεκανη τουαλετας δακρυζει απο πισω.... εχει βαλει μολυβι ο υδραυλικος και μετα του εχει βαλει κατι τσιμεντοειδες, εχουμε υλικο να το σφραγισουμε παλι, η φωναζουμε τον ειδικο και μας πιανει τον πωπο???
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#379899 Αν αναφέρεσαι στη σύνδεση του σωλήνα αποχέτευσης με τη λεκάνη και εφόσον υπήρχε ήδη τσιμεντοειδής στεγάνωση στο σημείο :

Στο link έχει και video , ενω καλό είναι να διαβάσεις και τις οδηγίες στο pdf του προϊόντος, που θα βρεις στην ίδια σελίδα.
Θα καλύψεις αρκετή επιφάνεια και όχι μόνο το σημείο της διαρροής., ενώ θα σου πρότεινα να έφτιαχνες δεύτερο "στρώμα" πάνω απ΄το παλιό, σε όλη του την επιφάνεια και -αν υπάρχει περιθώριο- και 2-3 εκατοστά παραέξω απ όπου τέλειωνε το παλιό σφραγιστικό, για καλύτερη-σιγουρότερη σφράγιση .
Άβαταρ μέλους
By 224v
#379982 Ναι αυτο θα κανει δουλεια γιατι ουσιαστικα απλα δακρυζει δεν ειναι υπο πιεση.... Θα το κανω αυριο γιατι με εχει πρηξει η συμβια... :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#379994 Προσοχή η λεκάνη να είναι πολύ καλά στερεωμένη για να κουνιέται και ξανανοίξει μετά
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#380077
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#380091 Θέλω να μονώσω κάποιες χαλκοσωλήνες της Α/Θ.

Βλέπω υπαρχουν μονωτικά διαιρούμενα, για περιπτώσεις που οι σωλήνες είναι ήδη εγκατεστημένη, όπως σε μένα.

Κοιτάω κάποια συγκεκριμένη μάρκα και υπάρχουν συμβουλές για την καλύτερη εφαρμογή?
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#381122 Έχω έναν αποροφητήρα ο οποίος δέν έχει τις γρίλιες που μπαίνουν στο τελείωμα του μπουριού με αποτέλεσμα να φέρνει κρύο απ εξω. Και για διάφορους λόγους, δέν είναι εύκολο να μπούν.

Υπάρχει κάποιου είδους κλαπέτο το οποίο να μπαίνει στο εσωτερικό τμήμα του μπουριού?
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#381132 Αυτό που πόσταρε ο RG φαίνεται ωραίο.

Θα σου πώ όμως ότι σε έναν απορροφητήρα έφτιαξα μόνος μου κλαπέτο πρίν από πολλά χρόνια και λειτουργεί ακόμη άψογα. Τρύπησα τον σωλήνα λίγο πιο επάνω από την μέση και πέρασα οριζοντίως ένα σκληρό σύρμα για άξονα (στην διατομή του φαίνεται σαν χορδή, όχι σαν διάμετρος). Επάνω στο σύρμα κόλλησα δύο φύλλα PVC (ένα από μέσα και ένα από έξω από τον άξονα) τα οποία είχα κόψει ακριβώς στην διάσταση του σωλήνα και στο κάτω μέρος τους είχα κολλήσει κάθετα ένα κομματάκι από βαρύτερο PVC, καθώς επίσης έβαλα και ένα μικρό stop στο εσωτερικό του σωλήνα.

Είναι παιχνιδάκι να φτιάξεις ένα παρόμοιο...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#381261 το ηλεκτρικο μποιλερ στους ποσους βαθμούς πρεπει να είναι ρυθμισμενο?