Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#377876 Όπως και να το δει κανείς πάντως, είναι ενδιαφέρουσα η επιλογή των ερωτήσεων.

Στο επόμενο συνέδριο θα μπορούσαν να το πάνε και ένα βήμα πιο πέρα με ερωτήσεις του στιλ “έχετε λάβει ποτέ μέρος σε αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις εναντίον συμβόλων του καπιταλιστικού συστήματος (π.χ. κάψιμο τραπεζών, καταστημάτων, αυτοκινήτων κλπ) ;”
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#377919 Εντωμεταξύ όλοι(ΜΜΕ και σία) κόλλησαν σε αυτό και έκαναν γαργάρα ερωτήσεις για υποκατώτατο μισθό σε νέους και άλλα νεοφιλελέ αγκίστρια γραμμένα με το αντίστοιχο στυλ.
Λογικό.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#377920 Δεν είναι λογικό; Σε ένα ερωτηματολόγιο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει ως ερώτημα το αν έχεις συμμετάσχει σε κλοπές, και εσύ ειρωνεύεσαι το ότι κόλλησαν όλοι σε αυτό;
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#377926 Αυτό λέω ότι είναι λογικό, γιατί όλοι αυτοί σκέφτονται σα ΔΑΠίτες:
Πρώτον τους ακούγονται ωραία τα υπόλοιπα οπότε τα κάνουν γαργάρα και δεύτερον δεν μπορούν να καταλάβουν την ξεφτίλα τάχα μου αριστερή "ριζοσπαστική" νεολαία να ρωτάει αν είναι καλή ιδέα ο υποκατώτατος μισθός στους νέους.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#377928 Δεν ξέρω πως σκέφτεται ένας ΔΑΠίτης και δεν ξέρω πως φαντάζεσαι ότι σκέφτεται ένας ΔΑΠίτης ή όλοι όσοι αγανάκτησαν με αυτά που διάβασαν. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν είχε βγάλει η νεολαία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού -ή ο... Τζήμερος- ένα αντίστοιχο ερωτηματολόγιο στο ευρύ κοινό στο οποίο να συμπεριλάμβανε ερωτήματα θεωρητικά αντίθετα με τις θέσεις τους (π.χ. για την σημασία της μεγέθυνσης του δημοσίου τομέα, και της αύξησης των επιδομάτων στις συντεχνίες) αλλά ρωτούσε παράλληλα και αν οι ερωτώμενοι έχουν πάρει μέρος σε “παρακρατικές” συγκεντρώσεις κατά αναρχικών ξέρω γω, ή αν θα έδερναν ένα μετανάστη που μπήκε στον κήπο τους, να είσαι σίγουρος ότι στα δυο τελευταία θα κολλούσαμε -και θα τραβούσαμε τα μαλλιά μας.

Αν έλειπαν τα ερωτήματα για βίαιες και παραβατικές συμπεριφορές, είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάζαμε με αυτά που επισήμανες.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#377933 Το ΔΝΤ λέει ότι ζητά και από την αντιπολίτευση να δεσμευτεί για την λήψη των μέτρων που ζητά από την κυβέρνηση.

Εικόνα



:svivhaha: :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#378094 :lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#378795
Άβαταρ μέλους
By g8777
#378807 Τσιπισσα.

Γιατι μονο 100; Επρεπε να πει 800. Ωραιο νουμερο,ουτε πολυ κοντα στο 1 δις για να πεις οτι λεει αρλουμπες ουτε τοσο μικρο οσο το 100 για να πεις οτι λεει αρλουμπες.

Αλλα τετοια νουμερα θελετε . Για να ανοιγετε το στομα σα χανοι.
"Ωωωωωωωω, γκρανγκινιολικο, χιτσοκικο, βελουδινο σφυρι του Κυριακου στην ΕΡΤ"
Αλλα οταν ερθει το δαχτυλακι :shifty: λιιιιιγο πιο κοντα στο ορθο :shifty: ----->

Χρειαζόμαστε μια δημόσια τηλεόραση που να προάγει την πολυφωνία και την αντικειμενική ενημέρωση αλλά που θα σέβεται ταυτόχρονα τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. Έχω δεσμευτεί να μειώσω το τέλος της ΕΡΤ στο μισό


http://www.skai.gr/news/politics/article/340768/mitsotakis-horis-ebistosuni-stin-oikonomia-den-anakabtei-to-trapeziko-sustima/

Ετσι. Ολο το μιλκσεικ απο τους τιμιους ελευθεραγοριτες :s_laughat Κουλη μου. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#379817
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#380400 βγαίνει η προεδράρα μόλις τώρα στη τηλεόραση και λέω στη γυναίκα:

με πασοκάρα άλλαζα συνέχεια τα γκομενάκια, μετά ήρθαν οι δεξιοί και από τότε έχω μόνο μία :protest:

με βλέπω καναπέ :shifty: