Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By drdino
#379291
mirage έγραψε:Και brunch εδω
https://g.co/kgs/CHzwFP
Καλο φαγητο και ψαγμενος καφες.

< >


Xρειάζεται ξύλινο παπιγιόν για να μπούμε εδώ μέσα;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#379299 Οχι. Αν εχεις Apple ομως καλυτερα

< >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#379300 Πριν πάει η συζήτηση -και μείνει εκεί- στο φαγητό...
Σήμερα χάζευα στο YouTube διάφορα ρεπορτάζ ή εκπομπές για τον Πειραιά.
Οι λαϊκές συνοικίες του όπως και οι ιστορικές περιοχές του πρέπει να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τουλάχιστον για βόλτα ή ένα πέρασμα με αυτοκίνητο.
Κόλλησα στην Τρουμπα, στα Βούρλα, στην Κοκκινια κλπ έστω και στην τωρινή τους μορφή.
Αλλαγμενες περιοχές με τα χρόνια βέβαια αλλά υπήρξαν ντεκόρ για τις παλιές ελληνικές ταινίες και κλασική εικόνα της φτωχιας Ελλάδας του 50 και του 60.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#379304 Cosneo από αυτές τις γειτονιές είμαι.

Έχουν τα ωραία τους αλλά σε αρκετές περιπτώσεις είναι εμφανής η υποβάθμιση ή καλύτερη το χάσιμο του τρένου της εξέλιξης.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#379314 Ακόμα και έτσι έχει νόημα η επίσκεψη. "Προσγειωνει!"
Και ένας καλός "ξεναγός" έχει να πει πολλά για εκεί.
(Τέτοιες "βόλτες" τις έχω κάνει και στο εξωτερικό και ήταν οι πιο ιδιαίτερες στιγμές των ταξιδιών)
Τεσπα. Δεν εχω βρεθεί ποτέ στον Πειραια, μια φορα με πηγαν μόνο στο ΠΑΠΕ και στην πρώτη ευκαιρία μου μια Νοταρα και μια Φιλωνος έστω θα την περπατησω.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#379368 Πριν από καμιά 20αριά χρόνια ήμουν με μια Πειραιώτισσα, που έμενε κάπου κοντά στο Καραΐσκάκη, σε ένα στενό. Φάση white trash τελικά, αλλά στα 20 όλα τα ευπαρουσίαστα μνια καλά σου φαίνονται! Στερνή μου γνώση... τέλος πάντων. Δεν μου άρεσαν καθόλου οι άνθρωποι εκεί, κουτοπόνηροι και ψευτόμαγκες (σε στυλ να σου πουλάνε ιστορίες Prost-Senna και μετά όταν σκάει το λάστιχο τους να παρακαλάνε να βοηθήσεις γιατί δεν ήξεραν που είναι ο γρύλος καν - αληθινή ιστορία). Μου αρέσει όμως το Μεγάλο Λιμάνι. Έχει όμορφες γειτονιές και καλά μαγαζιά. Μαγαζιά που μου άρεσαν πολύ τότε στην Φρεαττύδα και στην Καστέλλα. Γνήσια after που πηγαίναμε ντίρλα στις 9 το πρωί... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#379372 Busso τα δικαστήρια του Πειραιά στην Τρούμπα κοντά δεν είναι?
Βαρβάκειος που προτάθηκε πιο πάνω, δεν παίζει. Ασχημες μυρωδιές πρωί μεσημέρι βράδυ.


< >
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#379405 εξαρτάται από τους τουρίστες.
Το ότι έχει άσχημες μυρωδιές, δεν σημαίνει ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Μια βόλτα τη μέρα, και μετά τπτ κεμπάπ και χωριάτικα λουκάνικα ξερωγω, γιατί όχι.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#379738 Το να περπατησει καποιος το τριγωνο Αθηνας Σταδιου Μητροπολεως ειναι μαστ επισης γιατι εχει να δει και να φαει και να μυρισει ο,τι τραβαει η ψυχη του και σε ο,τι τιμη το θελησει. Βαλτε και του Ψυρρη μεσα αλλα και την Πλακα. μαγαζακια στις ταρατσες, και στα πεζοδρομεια με ο,τι Εθνικ γευσεις γουσταρει καποιος. Θεα υπεροχη εχει απο το νεο Ελεκτρα παλλας στη Μητροπολεως, μεχρι την καντινα στη ταρατσα στο Συνταγμα για οσου την ξερουν, της υπομονης βεβαια.
Απο τωρα χρονικα μεχρι Οκτωβριο+ γουσταρω κεντρο...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#379739 Εγω στα παραπανω που αναφερθηκαν θα προσθετα και περπατημα στην Κηφισια, απο σταθμο ηλεκτρικου μεχρι Κεφαλαρι.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#379751
bibendum έγραψε:Εγω στα παραπανω που αναφερθηκαν θα προσθετα και περπατημα στην Κηφισια, απο σταθμο ηλεκτρικου μεχρι Κεφαλαρι.


Ναι φυσικα και εκει, με λιακαδα και χρονο για να γευτει καποιος μερικες γευσεις που χανονται σε αλλα μερη. Π.χ Βαρσος με τα προιοντα του
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#379753 Δεν θυμάμαι, περπάτημα σε Καβούρι και Βουλιαγμένη είπε κανείς;
Επίσης καφεδάκι στο Moorings, στο Λαιμό, αλλά και ποτό στο Balux στην Γλυφάδα.
Να προσθέσω εδώ και κάποια λόφο διαφορετικά: ποτό στην ταράτσα του Gazarte στο Γκάζι, αλλά και δυτικά, τσιπουράκι στο Αιγάλεω στον πεζόδρομο, ενώ σε όποιον αρέσει η θέα, Epopsis η πώς διάολο λέγεται αυτό στο Αιγάλεω πάλι, Terrapetra στην Πετρούπολη, αλλά και οι Υάδες στο Γαλάτσι.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#379754 πολλα δεν εχουμε πει νομιζω. Ως επι των πλειστων, εχουμε επικεντρωθει στα περιξ του κεντρου που ειναι υποθεση 1-2 ημερων. Μετα τι;

και βολτα με τραμ θα μπορουσε να αναφερει κανεις, απο Συνταγμα μεχρι Γλυφαδα για να δει ολο το παραλιακο μετωπο, με σταση στον Φλοισβο για εναν καφε.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#379774 Καλά, Πετρούπολες, Γαλάτσια, Αιγάλεα και λοιπά δεν τα λες και must :omg: Και μόνο που σκέφτομαι να περνάς τον επισκέπτη από τη Θηβών ή την Πέτρου Ράλλη, δηλαδή, ένα κάτι το παθαίνω :lol:
Για τις παραλίες συμφωνούμε, έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#379784
bibendum έγραψε:και βολτα με τραμ θα μπορουσε να αναφερει κανεις, απο Συνταγμα μεχρι Γλυφαδα για να δει ολο το παραλιακο μετωπο, με σταση στον Φλοισβο για εναν καφε.


Αυτό είναι καλη ιδεα αν εχεις καποιον επισκεπτη και θελεις να τον βασανισεις... :lol: