Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#379326 Απειρα ρεσπεκτ στον οδηγο φορτηγου (με καροτσα παρακαλω) που υπολογισε ΑΚΡΙΒΩΣ τον χρονο που χρειαζοταν μεχρι να περασει μπροστα απο την πιτσαρια πανω στην εθνικη οδο και να τον περιμενει η πιτσα του. :s_shout :s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#380894 Τι κάνεις όταν δεν έχεις αμάξι, αλλά έχεις σκούτερ και πρέπει να μεταφέρεις μια σκάλα; Ιδού, η ελληνική ιδιοφυής λύση:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#386076 Την προηγούμενη εβδομάδα, τύπος στο κέντρο με παπάκι, οποίος πίσω του είχε δεμένες 2 στοίβες με καρτέλες γεμάτες αβγά. Μιλάμε για σύνολο >30-35 καρτέλες φουλ! :slap: :hmmm: :lipsealed:
Πως διάολο δεν έγιναν όλα ομελέτα;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#386138 Δεν ξέρω αν πάει εδώ, στο carspotting ή στο Australia, αλλά βουαλά, η καινούρια Rena Megane, έκδοση racing με την έξτρα αεροτομη για την κίνηση στις autostrada. Είναι κι αέριο (πάνω αριστερά στο τζαμί) για να χαμηλές καταναλώσεις και ακόμα μικρότερη φορολογία για αυτούς που το έχουν για εταιρικό.

ΕικόναIMG_20170418_141715 by drdino1985, on Flickr
Άβαταρ μέλους
By Chris
#386139 Δεν καταφερα φωτο γιατι ημουν με το σκουτερ, διασταυρωθηκα με μηχανακι που ειχε φορτωσει πισω πλυντηριο ρουχων κι απο πανω του crt tv, γυρω στις 30 ιντσες την υπολογισα :omg:


< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#386150
drdino έγραψε:Δεν ξέρω αν πάει εδώ, στο carspotting ή στο Australia, αλλά βουαλά, η καινούρια Rena Megane, έκδοση racing με την έξτρα αεροτομη για την κίνηση στις autostrada. Είναι κι αέριο (πάνω αριστερά στο τζαμί) για να χαμηλές καταναλώσεις και ακόμα μικρότερη φορολογία για αυτούς που το έχουν για εταιρικό.


:lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#386154 Ετοιμάσου για δεύτερο σοκ: δεξιά το κτήριο που φαίνεται είναι εκκλησία αντβετιστων, άλλη αίρεση κι από κει.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#386158 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#386163
g8777 έγραψε:Απειρα ρεσπεκτ στον οδηγο φορτηγου (με καροτσα παρακαλω) που υπολογισε ΑΚΡΙΒΩΣ τον χρονο που χρειαζοταν μεχρι να περασει μπροστα απο την πιτσαρια πανω στην εθνικη οδο και να τον περιμενει η πιτσα του. :s_shout :s_shout :s_shout


Ερασιτέχνης. Για δες εδώ τάιμινγ:
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/04 ... nius-move/

xenos έγραψε:Την προηγούμενη εβδομάδα, τύπος στο κέντρο με παπάκι, οποίος πίσω του είχε δεμένες 2 στοίβες με καρτέλες γεμάτες αβγά. Μιλάμε για σύνολο >30-35 καρτέλες φουλ! :slap: :hmmm: :lipsealed:
Πως διάολο δεν έγιναν όλα ομελέτα;

http://www.slate.com/blogs/behold/2014/ ... urden.html

Και για να είμαστε on topic, σε ελληνικούς δρόμους έχω πετύχει τύπο από βουλκανιζατέρ να κουβαλάει ελαστικά μοτό πάνω σε 125άρι σκούτερ... φορώντας τα γύρω από τη μέση του. Σαν το bibendum ένα πράγμα όχι τον δικό μας). :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#386197
Chris έγραψε:Δεν καταφερα φωτο γιατι ημουν με το σκουτερ, διασταυρωθηκα με μηχανακι που ειχε φορτωσει πισω πλυντηριο ρουχων κι απο πανω του crt tv, γυρω στις 30 ιντσες την υπολογισα :omg:


< >



Εικόνα