Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dactilidis.john
#379383 Τα Slick δυστυχως ειναι πολύ συχνά πλεον ακόμα και σε "καινούργια" αμάξια... Πχ. ειδα ενα QQ J11 με λαστιχα λιωμα... Τα λεφτα ειχε να το παρει... 400€ για την ασφάλεια του τα τσιγκουνευεται...
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#379480 Μπαίνω στην είσοδο της Εγνατία από Καστοριά προς Θεσσαλονίκη ,φουλ ανηφόρα , μπροστά μου Mercedes Ε turbo diesel καινούργιο μοντέλο δεν χρησιμοποιεί την λωρίδα επιτάχυνσης κατευθείαν δεξιά λωρίδα, βλέπω στον καθρέπτη κονβόι από τρείς νταλίκες να έρχονται , παίζουν φώτα ,τα 90 άτια του τουότα βοηθούμενα από τη κοντή τρίτη περνάνε σα σταματημένο το μερσεντικό από τα δεξιά χρησιμοποιώντας τη Λωρίδα Επιτάχυνσης (ο τύπος στη κοσμάρα του στρίβει τσιγάρο) οι νταλίκες τον προσπερνάνε από τα αριστερά με τους τενόρους να ξεσηκώνουν το τόπο* - ούτε ένα τσιγάρο με την ησυχία μας δε μπορούμε να στρίψουμε- είσαι τυχερός που το DAF δεν ήθελε σήμα Mercedes στην μάσκα του!

Φυσικά μετα από κανα 5 λεπτο (άργησε :hmmm: ) με προσπέρασε με 180+ κολλημένο το κινητό στο αυτί -καινούργιο αμάξι βάλε το ΒΤ ρε φίλε!

*καλά η καινούργια Ε πρέπει να έχει και γ@μώ την ηχομόνωση!
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#379531 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#379569 Σιγά μην παρκάρει στην κανονική θέση πως θα δικαιολογήσει ότι έχει Jeep?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#379571
Andreasdik έγραψε:Σιγά μην παρκάρει στην κανονική θέση πως θα δικαιολογήσει ότι έχει Jeep?? :lol: :lol:


Τεράστιος |λογοκρισία| προφανώς, αλλά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι όταν πάρκαρε δεν υπήρχαν ελεύθερες θέσεις παραδίπλα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#379575
REALZEUS έγραψε:Τεράστιος |λογοκρισία| προφανώς, αλλά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι όταν πάρκαρε δεν υπήρχαν ελεύθερες θέσεις παραδίπλα.

Παίζει να έπαθε και καμία ηλίαση αυτές τις μέρες :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#379620 Όντως δεν υπήρχαν άλλες θέσεις, αλλά αυτό είναι και το πρόβλημα στην Ελλάδα. Το “πρόβλημα" του, το μεταφέρει στους υπόλοιπους καταστρέφοντας το δημόσιο αγαθό, στη συγκεκριμένη περίπτωση το πράσινο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#379644 Μου έχει τύχει να παρκάρει στη θέση μου ο διπλανός επειδή κάποιος επισκέπτης της πολυκατοικίας έπιασε τη δική του. Μιλάμε για γείτονα. Περιμένουμε τώρα ο άσχετος που πιθανώς δε θα σε ξαναδεί να μη σου μεταθέσει το πρόβλημά του;
Ήλιος, θάλασσα, καφεδούμπα και η διάθεση στα ύψη.

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#380966 Πρώτη φορά βλέπω τόσο στενές θέσεις αναπήρων...