Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#377863 Α ναι...την έχω πατήσει άσχημα σε αυτό το σημείο. Μιλάμε για απογείωση, WRC style. Είχα και ποδήλατο στη σχάρα πορτ-παγκάζ και μετά την προσγείωση κοιτούσα να δω αν ήταν ακόμη εκεί!
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#378517 τα μηχανακια που εχουν αρπαξει στη μασχαλη τα πεζοδρομια του κεντρου δημιουργουν μια παραδεισενια εμπειρια!
στριβεις στη γωνια και σου πεταγεται στη μαπα, πεζοι τραβιουνται με φοβο στα ορια του πεζοδρομιου για να περασουν αυτοι,
μαρσαρισματα, κλεισιμο μικρων πεζοδρομιων με το παρκινγκ τους, υφος αντε κανε στην ακρη, ζμπουτσαμας η χρηση του πεζοδρομου, δωστε :metalo:
Άβαταρ μέλους
By elvet
#378801
famas έγραψε:Νομίζω αισθανθήκατε το πρωί μια διαφορά στον αέρα....
http://www.lifo.gr/now/greece/138214

Τι διαφορά, εδώ στον Παλιό Σταθμό δεν στέκεσαι εύκολα έξω
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#381218 Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 έως την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017
Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 έως την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν:

- Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον ανισόπεδο κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9.00 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

- Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) έως τον ανισόπεδο κόμβο Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6.00 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς τα ανατολικά.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#381269 Αντε παλι μπαριερες και πινακιδες... κανα προστιμο στους βλακες που τις τρακαρουν και τις εχουν κανει σερπαντινα, επιβαλλεται;;;
Άβαταρ μέλους
By corsair
#381323
Morx έγραψε:Αντε παλι μπαριερες και πινακιδες... κανα προστιμο στους βλακες που τις τρακαρουν και τις εχουν κανει σερπαντινα, επιβαλλεται;;;


Επιβάλλονται πρόστιμα και έχουν γίνει σκάνδαλα γυρω απο το ζητημα. Σκανδαλα οπου τα προστιμα πληρωνονται, εμφανιζονται δαπάνες επιδιόρθωσης αλλά δεν εχει γινει τιποτα στην πράξη. Ολα αυτά φυσικα στην Θεσσαλονικη. Βγηκαν στην φορα απο εναν που ετυχε να γρατσουνισει το αμαξι του πανω σε μπαριερα...που πληρωσε το προστιμο και ενα μηνα μετά η μπαριερα την οποια και καλα κατεστρεψε ήταν εκει ακομα με το χρωμα του αυτοκινητου του πανω της. Αποφασισε να το ψαξει γιατι τα λεφτά του δεν επιασαν τοπο και που πήγαν...
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#382607 Πέρυσι νομίζω είχε βραβευθεί κιόλας. Αλλά Θεσσαλονίκη δύσκολα συναντώ σε σουπερ κτλ. Ίσως σε κανένα εστιατόριο.

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q= ... 6398,d.bGg
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#382608 Μια φορά έτυχε να το δοκιμάσω σε μια ταβέρνα που μας το σέρβιραν και το θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση το ανορθόγραφο όνομα στα Ελληνικά.
"ΘΕΟΝΗ" αντί "ΘΕΩΝΗ"... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#382612 Είναι πολύ καλό νερό, άσχετα από τα βραβεία. Μαλακό νερό, ξεδιψάς με μικρότερη ποσότητα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#382857 :inlove: :inlove:

Περίμενε να σε πάρει χαμπάρι ο g...