Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#378046 Hello Νότιοι! :iconcool:
Αθήνα, στην ευρύτερη ακτίνα του ''κέντρου'' σε ποια μαγαζιά αξίζει να περάσει κανείς ένα 12ωρο συνολικού ελεύθερου χρόνου? Θέλω τουλάχιστον 1 μαγαζί με καλό καφέ και γενικά όσο πιο Urban ατμόσφαιρα και ένα δεύτερο πιο πολυσύχναστο-κλασσική επιλογή για καφέ + πρωινό ίσως.

Επίσης για κάποιο μαγαζί με φαγητό σε νορμάλ τιμές και ωραίο χώρο (φαγητό = burger, κρέατα, ζυμαρικά, οτιδήποτε εκτός από ψάρι γενικά), τι προτάσεις υπάρχουν?
Άβαταρ μέλους
By otso
#378146 εχει κι αλλες ταβερνες εκει ; ειχα την εντυπωση οτι το ιχθυοτροφειο ηταν δικο του , εκει εχει και το ξενοδοχειο;
τελος παντων εχεις παει;
Άβαταρ μέλους
By famas
#378247 Otso, δύσκολα θα βρεις Θεσσαλονικιό να μην έχει πάει στην περιοχή. Πηγαίναμε ημερήσιες στο σχολείο, αλλά κια πολλές φορές μεταγενέστερα. Γενικά, έχει πολλά μαγαζιά στην περιοχή που προσφέρουν το ίδιο μενού.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#378314
famas έγραψε:Otso, δύσκολα θα βρεις Θεσσαλονικιό να μην έχει πάει στην περιοχή. Πηγαίναμε ημερήσιες στο σχολείο, αλλά κια πολλές φορές μεταγενέστερα. Γενικά, έχει πολλά μαγαζιά στην περιοχή που προσφέρουν το ίδιο μενού.


Στα 12 χρόνια σχολείο, πήγα 8 φορές εκεί εκδρομή... :lol: :lol: Κάποτε, στο δημοτικό είχαμε ημερήσια και ημι-ημερήσια... :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
By djalma
#378323
otso έγραψε:εχει κι αλλες ταβερνες εκει ; ειχα την εντυπωση οτι το ιχθυοτροφειο ηταν δικο του , εκει εχει και το ξενοδοχειο;
τελος παντων εχεις παει;


Το ξενοδοχείο δυστυχώς έκλεισε, ήταν το μόνο που άξιζε στον Αγ. Νικόλαο. Στα υπόλοιπα ΔΕΝ πατάς για κανένα λόγο. Καλύτερα να πας μια εκδρομή να δεις το πάρκο εκεί και μετά για φαγητό στο Χάραμα ή σε κάποιο μέσα στη Νάουσα. Αν δεν βαριέσαι μπορείς να πας και στη Βέροια όπου εγγυημένα έχουμε πολύ καλά εστιατόρια :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#378377 Στο χάραμα θα πάει που είναι δίπλα.
Εκτός αν θες να φας πέστροφα που ΟΚ φάε εκεί. Μια εμπειρία είναι και αυτή. Γενικώς σαν ταβέρνα πάντως δεν λέει και πολλά.
Απλά σου πουλάει χώρο (πάρκο αγ νικολαου) και την πέστροφα. Αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#381655 Εικόνα

Στον Κοσμίδη στη Δραπετσώνα (Ροδόπολις λέγεται το μαγαζί).
Εδώ στην περιοχή μου έχουμε δύο "Κοσμίδηδες". Ο ένας είναι ο γνωστός με τους χαλβάδες και ο άλλος με το σουβλατζίδικο και το μπιφτέκι με τη σάλτσα του.

2 πατάτες
1 τζατζίκι
2 μερίδες μπιφτέκι (4 τεμάχια)
1 μπολ έξτρα σάλτσα
2 μπύρες ΦΙΞ

34 ευρώ

Εγώ είμαι συχνός πελάτης του. Από τους πολύ παλαιούς στο χώρο.

ΥΓ: Συγχωρέστε με για τη φωτό. Είναι από Sam A5.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#381679 Ωραίος ο Κοσμιδης!! Να πάμε μια βόλτα να τον δοκιμάσουμε!!

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#381691 Σαλτσα καυτερη;

Γιατι μετα την απελπισια και την φολα των τελευταιων ετων στον Καυτερο στο Χαλανδρι, πρεπει να αναφερθουν και αναζητηθουν εναλλακτικες.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#381703
Giuseppe Busso έγραψε:.

2 πατάτες
1 τζατζίκι
2 μερίδες μπιφτέκι (4 τεμάχια)
1 μπολ έξτρα σάλτσα
2 μπύρες ΦΙΞ

34 ευρώ

Εγώ είμαι συχνός πελάτης του. Από τους πολύ παλαιούς στο χώρο.

34 είναι πάρα πολλά γι' αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες :s_omg
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#381705 πανάκριβα είναι,οχι απλα πολλα.