Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#350467 Οι απλοί εργαζόμενοι είναι τα μόνιμα θύματα αυτών των καταστάσεων, όχι μόνο γιατί χάνουν τη δουλειά τους αλλά και γιατί δεν έχουν ευθύνη για τα συμβαίνοντα, γιατί τσαλακώνονται τα όνειρά τους, γιατί αλλάζει ο τρόπος ζωής τους και γιατί μικραίνει το παράθυρο της ελπίδας τους, και δεν μιλάω για τους συνδικαλιστές όλων των κομμάτων που έχουν βάλει χέρι στις ζωές όλων μας έστω και αν δεν διαφαίνεται αυτό στην πρώτη ή την δεύτερη ματιά γιατί έχει μεγάλο βάθος η επιρροή τους, σε αυτούς πρέπει πίσσα και πούπουλα.
Άβαταρ μέλους
By nass
#350481
dstou έγραψε:Άποψή μου : να εφαρμοστεί ο νόμος χωρίς να δοθεί ούτε μια δραχμή από τον κοσμάκη.


+1 αρκεί που πληρώνουμε τις τράπεζες :rant:

Κατ' αυτή την έννοια βέβαια πολύ σωστά έπραξε και το ΚΚΕ με την "Τυποεκδοτική".
Άβαταρ μέλους
By markvag
#350567
dstou έγραψε:Άποψή μου : να εφαρμοστεί ο νόμος χωρίς να δοθεί ούτε μια δραχμή από τον κοσμάκη.


Σωστό, αλλά αύριο θα βγει η τράπεζα και θα πει, έχω μη εξυπηρετούμενα δάνεια, δεν πιάνω όρια κεφαλαιακής επάρκειας, άρα είτε κλείνω (που δεν γίνεται because συστημική :iconcool: , τα κέρδη όμως δεν είναι συστημικά αν δεν απατώμαι... :innocent: ) είτε με πληρώνετε... :twisted: it's capitalism stupid! :twisted:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#350684
21 quadra έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν όταν πέφτουν έξω οι επιχειρήσεις και οι τράπεζες ( δεν εξετάζω τους λόγους, είναι δουλειά των αρμοδίων ) να πρέπει να πληρώνουμε εμείς τις ζημιές που δημιούργησαν άλλοι, ξαναλέω δεν εξετάζω τους λόγους αλλά το τελικό αποτέλεσμα, για εμένα εκτός από τρελό και παρανοϊκό και εκτός κάθε λογικής είναι τελικά και παράνομο, πρέπει να είναι και παράνομο αφού κρίνεται με 2 μέτρα και σταθμά ο μικρός και ο μεγάλος επιχειρηματίας.


Στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν παντα διαπλοκη: τυπος, κατασκευαστικες, κυβερνηση/κρατος. Αν δεν υπηρχε η διαπλοκη θα ειχαν κλεισει απο το 1985. Ο μεσος ψηφοφορος οσο και να κανει οτι δεν το γνωριζε σιγουρα κατι ειχε καταλαβει. Αρα θα πληρωσει οπως πληρωνε τοσα χρονια (ή τεσπα τα εβαζε στο χρεος).
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#350712
21 quadra έγραψε:Και η Αμερική έχει καπιταλισμό αλλά λειτουργεί κάπως αλλιώς σε αυτά τα θέματα ή κάνω λάθος ?


Και στην Αμερική το Κράτος διέσωσε τις GM-Ford-Chrysler, και στην Αγγλία το Κράτος διέσωσε την RBS. :roll:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#350723
21 quadra έγραψε:Και η Αμερική έχει καπιταλισμό αλλά λειτουργεί κάπως αλλιώς σε αυτά τα θέματα ή κάνω λάθος ?


REALZEUS έγραψε:
Και στην Αμερική το Κράτος διέσωσε τις GM-Ford-Chrysler, και στην Αγγλία το Κράτος διέσωσε την RBS. :roll:


Όχι και πολύ διαφορετικά τελικά... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#350730 Χώρια που η ομοσπονδιακή τράπεζα αγόρασε όλα τα τοξικά ενυπόθηκα προϊόντα της αγοράς από το 2008 και μετά.

Εικόνα
ο κάθετος άξονας είναι τρις δολάρια
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#350776
21 quadra έγραψε:Για το άλλο με την σύλληψη των επικεφαλής των Παραπολιτικών τι λέτε ?
Και άλλα σκατά βγήκαν στην επιφάνεια και δεν ξέρω και πόσα ακόμα δεν έχουν βγεί και μένουν καλά κρυμμένα, εγώ αυτό λέω, λέω επίσης με αυτά τα μυαλά που κουβαλάει όλο το σύστημα που κυβερνά τη χώρα διαπλέκοντας την μεταξύ τους δεκάδες χρόνια εμείς δεν έχουμε σωτηρία, αν η χορηγία ήταν Ολυμπιακό αγώνισμα θα το έπερνε συνέχεια ο Ελληνικός εργαζόμενος λαός, δηλαδή η μισή χώρα, γιατί η άλλη μισή χορηγείται από τους εργατικούς ηλίθιους που θα είχαν με υπερηφάνεια καρφιτσωμένο το μετάλλιο στο στήθος.


Για μένα καλώς πηγαίνει δικαστικά αυτή η ιστορία.
Δεν μπορεί η κάθε φυλλάδα (θεωρητικά μιλάω όχι εν προκειμένω) να αμολάει ότι κουράδα θέλει και μετά να μένουν εντυπώσεις πάσης φύσεως.

Αντίστοιχα, αν αποδειχτεί ότι η εφημερίδα καλώς δημοσίευσε ότι δημοσίευσε θα πρέπει να λογοδοτήσει ο Καμμένος χωρίς να κρυφτεί πίσω από τη θέση του.
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#350981 Η Huffington Post σήμερα :

"...στην προσπάθειά του να διαψεύσει το σκάνδαλο «Watersports».." για τον Τραμπ ,δηλ το σκάνδαλο είναι σίγουρο

Αλλά για τον Ομπαμα "Ακόμα, κατηγόρησε τον Μπάρακ Ομπάμα ότι δημιούργησε το ISIS" με λίγα λόγια ο Ομπάμα και η Χίλαρι είναι περίπου ...αθώοι αφού ο κατάπτυστος Ντόναλντ τους πιάνει στο στόμα του

ΞΥΠΝΑΤΕ και ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ τρισμέγιστος ΤΡΑΜΠ σας πήρε τα σώβρακα!

http://www.huffingtonpost.gr/2017/01/11 ... term=Pos7#
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#350983 Και μια περίληψη για τα "watersports" :
Ρωσιδες KGB πράκτορες -πόρνες πληρώθηκαν από τον Τραμπ (γιατί, αφού ο φίλος του θα τις παραχωρούσε τζάμπα) για να κατουρήσουν το κρεβάτι που κοιμήθηκε ο Ομπάμα στην επίσκεψη του στη Μόσχα , γελάει και το άγαλμα του Αβραάμ Λίνκολν :s_rofl