Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By Himalayan
#297347 Κάπως έτσι κι εδώ.Και τα wrc αναπηδάνε και μάλιστα περισσότερο αλλά όταν ''κάθονται'' δεν ξανακουνιούνται.Αυτό κάνει ακόμη πιο σπουδαίους κάτι τύπους που με τα R5 κάνουν χρόνους ανάμεσα ή πολύ πολύ κοντά στα wrc! Μακάρι να τους δούμε σύντομα με wrc.Αν και το ''σκαλί'' είναι πιο μεγαλο απ'ότι φαίνεται ανάμεσα στις δυο κατηγορίες.Μου φαίνεται πως είναι πιο εύκολο να βρει κανείς τα όρια στα R5.Παράδειγμα ο Evans που με το ''μικρό'' κάνει κορυφαίους χρόνους στην κατηγορία ενώ με το wrc ήθελε πολύ δουλειά ακόμη.Τα ίδια και ο Abbring.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#297412
Himalayan έγραψε:Κάπως έτσι κι εδώ.Και τα wrc αναπηδάνε και μάλιστα περισσότερο αλλά όταν ''κάθονται'' δεν ξανακουνιούνται.Αυτό κάνει ακόμη πιο σπουδαίους κάτι τύπους που με τα R5 κάνουν χρόνους ανάμεσα ή πολύ πολύ κοντά στα wrc! Μακάρι να τους δούμε σύντομα με wrc.Αν και το ''σκαλί'' είναι πιο μεγαλο απ'ότι φαίνεται ανάμεσα στις δυο κατηγορίες.Μου φαίνεται πως είναι πιο εύκολο να βρει κανείς τα όρια στα R5.Παράδειγμα ο Evans που με το ''μικρό'' κάνει κορυφαίους χρόνους στην κατηγορία ενώ με το wrc ήθελε πολύ δουλειά ακόμη.Τα ίδια και ο Abbring.


οντως πολυ μεγαλο το σκαλι.Λιγοι μπορουν να το διαβουν.
Αξιζει να σημειωσουμε οτι εχουν παρουσιαστει και αναποδα φαινομενα.Δλδ να μην ειναι Ο ταχυτερος με ρ5,αλλα να ειναι ταχυς με wrc.Πχ ο Breen.
Άβαταρ μέλους
By theo13
#297457
nafpaktos έγραψε:Πιστεύω ότι θα είναι εξισου καλό με το πόλο όπως και το σιτροέν φυσικά.Οι άλλοι δύο στην αρχη θα είναι κομπάρσοι, στο μέλλον δεν ξέρω. Η τουοτα βλέπω να αποχωρεί αν συνεχίσει να λειτουργεί όπως λειτουργει, η μσπορ χωρίς σοβαρή υποσστηριξη απο εργοστάσιο απλα θα υπάρχει.


Δε ξέρω αν κρατάνε τόσο χαμηλούς τόνους επειδή θέλουν αλλά το όλο project της TOYOTA μου μυρίζει αποτυχία και μένα. Μακάρι να διαψευστώ
Άβαταρ μέλους
By JBT
#297464
cmarin έγραψε:Σαν σήμερα

Colin McRae birthday (θα ήταν 48)




Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε ένας που να ασχολείται έστω και λίγο με τα αμάξια και να μην τον έχει στοιχειώσει εκείνο το απίστευτο μπλε Σουμπαρού :superman:

Πήγε ο καημένος στην Φορδ και θάφτηκε :x :(
Άβαταρ μέλους
By theo13
#304345 Test Jan Kopecky

Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#304608 Ακουστε τον ηχο στο αφημα του γκαζιου σε αυτο το πολυ φρεσκο βιντεο. Αυτο το συνεχες πρρρρ σαν παρατεταμενες κλανιες. :lol:

Θυμιζει τον ηχο που εβγαζαν στο αφημα του γκαζιου οι Ρεντ Μπουλ πριν μερικα χρονια στην F1 οσο επιτρεπονταν οι ακραιες χαρτογραφησεις του κινητηρα της Ρενω.
Δεν ξερω πως δουλευε το ολο συστημα αλλα μαλλον βοηθουσε το διαχυτη να δουλευει καλυτερα. Μηπως λοιπον τωρα που η αεροδυναμικη μπαινει πιο δυναμικα στο παιχνιδι και στο WRC δοκιμαζουν κατι αναλογο;

Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#306633 Himalayan ωραιος τερματισμός.

Από αηδία σε αηδία,εκεί στα ψηλα κλιμάκια δεν ξέρω τι πίνουν.Δεν βλέπω σωτηρία για το σπορ.Οι άνθρωποι είναι ΖΩΑ!!!

http://www.autosport.com/news/report.ph ... an-rallies
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#309831 Τα δυνατα αμαξια, δυνατα σπανε :superman:

Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#310717 Νομιζω ολοι αυτο προβλεπουν... Πρεπει να ειναι το μονο WRC car που ειναι αρκετα πιο πισω απο ολα τα αλλα.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#315247 Η πιο γ@μ@τη προσπέραση ever στην πρώτη στροφή. Από το RX series....

Άβαταρ μέλους
By dimviii
#315390 εδω κοιτα