Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#15763 Xάσιμο. Full screen οπωσδήποτε.


Από την περιγραφή του Video


Αυτό είναι το τελευταίο μου time-lapse έργο. Εργαζόμουν πάνω σε αυτό από το τέλος του Μαΐου! Περπάτησα πολλά πολλά χιλιόμετρα εδώ στο χωριό μου Πετρίλο για να φωτογραφίσω τον γαλαξία από τις πιο σκοτεινές περιοχές με καθαρό ουρανό . Περασα πολλές νύχτες έξω στα βουνά, χωρίς ύπνο. Απλά καθόμουν έξω σκεπασμένος με μια τραγόμαλι κουβέρτα και κοίταζα το νυχτερινό ουρανό ενώ η φωτογραφική μηχανή μου φωτογράφιζε. Πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει με νυχτερινό ουρανό μέχρι τώρα. Χρησιμοποίησα νέο εξοπλισμό όπως το Vixen polarie για να δώσω ένα κίνηση στα κλιπ. Επίσης χρησιμοποίησα ένα φοβερό φακό, τον Nikkor 70-200 f / 2,8 σε ένα κλιπ μου. Το καλύτερο μέρος από αυτό είναι ότι βρήκα τον εαυτό μου να είναι μέρος του νυχτερινού ουρανού και τέλος κατάφερα να συνειδητοποιήσω ότι το καλύτερο μέρος της ζωής είναι να ζήσεις στα βουνά κάτω από τον νυχτερινό ουρανό.Αν σας αρέσει μοιραστείτε το με τους φίλους σας.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#15872 Φανταστικό.
Άβαταρ μέλους
By Spartan
#15923 Ωραίος!

Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#15931 Αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι καλή ιδέα, ή σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας, να μπαίνει στο λιμάνι με τόσα.

Υποψιάζομαι ότι αν το είχε κάνει στον Πειραιά, το Peiraias Traffic θα του είχε πάρει το scalp την ίδια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#15932 Κανονισμοί ασφαλείας σε Ελληνικό ferry, ειδικά όταν προσεγγίζει νησί->uberlol δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#15977
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι καλή ιδέα, ή σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας, να μπαίνει στο λιμάνι με τόσα.

Υποψιάζομαι ότι αν το είχε κάνει στον Πειραιά, το Peiraias Traffic θα του είχε πάρει το scalp την ίδια στιγμή.



Τα κανουν και στον Πειραια, απλα οχι μεσα μεσα στο λιμανι. Εχω δει (απο την καφετερια στο λιονταρι στο Χ"κυριακειο στην εισοδο του λιμανιου), το ιδιο πλοιο 3-4 φορες σε διαφορετικες Κυριακες να "τραβαει χειροφρενο", να γυριζει 180 μοιρες και μετα να πλευριζει με αναλογη ταχυτητα οπως αυτο του βιντεο. Απο Τήνο ηταν αν θυμαμαι καλα. Τρέλλα. :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#16240
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#16343

κλαιω λεμε γαματος ο τυπος :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#16356 δεν μπορουμε να κανουμε εντιτ μετα απο καποια ωρα?


:shifty: :shifty: :shifty: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#16660
ω ρε φιλε :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#16662
cabala10 έγραψε:
ω ρε φιλε :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε δυστύχημα σε επίδειξη οχημάτων 4Χ4 που έγινε στην Ολλανδία.

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν σήμερα και τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα τετρακινητήριο όχημα ανώμαλου δρόμου ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω στο πλήθος ενώ συμμετείχε σε μια επίδειξη στην πόλη Χαακσμπέργκεν στην ανατολική Ολλανδία, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook το όχημα με τις χαρακτηριστικές μεγάλες ρόδες και τις ειδικά τροποποιημένες αναρτήσεις —ή "monster truck", όπως είναι γνωστά τα αυτοκίνητα αυτού του είδους, περνά πάνω από μια σειρά σταθμευμένων οχημάτων στο πλαίσιο της επίδειξης, προτού ο οδηγός χάσει τον έλεγχο και προσκρούσει στα προστατευτικά εμπόδια πίσω από τα οποία στέκονταν οι θεατές.

Ο Χανς Γκέριτσεν, ο δήμαρχος της πόλης, σε δηλώσεις που έκανε στο ολλανδικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο, ανέφερε ότι 2 παιδιά σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν, 5 εκ των οποίων σοβαρά.

Ελικόπτερα και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο του δυστυχήματος από ολόκληρη την χώρα και από τη Γερμανία, μετέδωσαν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#16680 Παντού συμβαίνουν γιατί παντού υπάρχουν ηλίθιοι...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#16768 Multi-angle video: