Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#1211 Για σχόλια και συμβουλές σχετικά με αγορά, λειτουργία, αξιοπιστία και επιδόσεις λευκών οικιακών συσκευών.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#4579 Εχουμε εδω και 6 χρονια ενα Neff με δυο πορτες που εχει και βρυση για παγωμενο νερο και παγο.
Το τελευταιο καιρο σταζει η βρυση νερο ,νομιζω οτι ειναι απο το συστημα του παγου με αποτελεσμα να τρεχει στο πατωμα.
Καμια ιδεα πριν φωναξω τεχνικο?
Άβαταρ μέλους
By t_m
#4585 Απ όσο γνωρίζω, είναι δύο διαφορετικά συστήματα. Το νερό για παγάκια δεν πρέπει να φτάνει εκεί..
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#4590 Ναι αλλα υποψιαζομαι οτι λιωνουν καπως τα παγακια λιγο πριν το στομιο που βγαινουν και ετσι σταζει το νερο.Το λεω αυτο γιατι μολις βγαζω παγακια στην αρχη βγαζει και λιγο νερο μαζι.Αυτο δε το εκανε παλια...
Άβαταρ μέλους
By t_m
#4594 Το να λιώνει το παγάκι το θεωρώ απίθανο. Η μεριά που είναι οι βρύσες είναι της κατάψυξης, αν έλιωναν παγάκια, θα είχε πρόβλημα η ψύξη σου. Μήπως δεν λειτουργεί καλά ο μηχανισμός επιλογής νερού /πάγου; για κάποιο λόγο δεν αποκλείει τελείως το νερό και σου σερβίρει και τα δύο; προσωπικά κάτι τέτοιο υποθέτω από αυτά που λες..
Άβαταρ μέλους
By nass
#13865 Να κάνω μια χαζή ερώτηση:

Στη "συντήρηση" ενός τυπικού ψυγείου σε ποιό τμήμα (χαμηλά, ψηλά) επικρατεί η χαμηλότερη θερμοκρασία ?

Και που πρέπει να μπαίνουν τα λαχανικά ?
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#13888 Το συρτάρι των λαχανικών, είναι εκείνο με τη χαμηλότερη θεμοκρασία στο θάλαμο συντήρησης κάθε ψυγείου.
Στο ψηλότερο σημείο/ράφι , η θερμοκρασία είναι πάντα η υψηλότερη.
Αν το ψυγείο διαθέτει ανεμιστήρα στο εσωτερικό του, διατηρεί σχεδόν παντού την ίδια θερμοκρασία μέσα στη συντήρηση.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#13893 Στο δικό μας πάντως το γράφει και πάνω του πως η χαμηλότερη είναι στο ψηλότερο ράφι.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#14425 Στο πιο κρύο ράφι του ψυγείου έχει ανάγλυφο κάτι σαν βελάκι στα πλάγια τοιχώματα (αρκετά μεγάλο δεν το χάνεις).
Στους ψυγειοκαταψύκτες συνήθως είναι το κάτω ράφι.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#35555 Ψάχνω ηλεκτρική κουζίνα με κεραμικές εστίες, όχι εντοιχιζόμενη. Υπάρχει κάποια μάρκα που πρέπει να προτιμήσω ή να αποφύγω; Bosch, Siemens και Pitsos είναι το ίδιο πράγμα; Κάποιο χαρακτηριστικό που είναι χρήσιμο να υπάρχει; Μέχρι 500 ευρώ λέω :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#35608 να προσεξεις να εχουν μικρο ματακι για καφε Ελληνικο εαν πινεις τετοιο καφε,πλεον πολυ λιγες εχουν μικρο ματακι.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#35623 Καλύτερα.
Ελληνικό καφέ μόνο σε γκαζάκι ή χωριστό ματάκι.
Αν χυθεί (ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ!), η ζάχαρη, ειδικά στον καφέ-σερμπέτι θα σκίσει την κεραμική εστία. Το έχω πάθει με γλυκό του κουταλιού, κόλαση.
Αν χρειάζεται κάποια προσοχή η κεραμική, είναι να την καθαρίζεις πολύ καλά έτσι και χυθεί στο μάτι ζαχαρώδης ουσία ή κάτι με πολύ αλάτι. Καθάρισμα με ξύστρα.
Άβαταρ μέλους
By nEK
#35907 Ματακι δεν ειναι μονο ο καφες. Θελεις να ζεστανεις ενα μπρικι νερο, γαλα, κακαο ενα αυγο. Που θα τομκανεις?
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#35922 Για όλα αυτά εγώ χρησιμοποιώ γκαζάκι, πιο πολύ με προβληματίζει με ποιο κριτήριο θα επιλέξω ανάμεσα στα άπειρα μοντέλα που υπάρχουν.