bill33 έγραψε:dimik έγραψε:Συμβουλή για τις μπριζόλες, βάλτες σε κρύο τηγάνι με λίγο νεράκι και αφησε να βράσουν μέχρι να εξατμιστεί το νερό και μετά να πάρουν χρώμα, έτσι προλαβαίνει να λιώσει το λίπος και στην συνέχεια γίνονται τραγανές απ έξω και μαλακές μέσα.
κρασί αντί για νερό;Σαν να θυμάμαι κάτι τέτοιο να κάνει η μάνα μου.
Δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλέψει, με οποιονδήποτε ζωμό, απλά θα πάρει την γεύση του ζωμου που θα κάνεις το αρχικό βράσιμο.
Για να το πάω παρακάτω θα μπορούσες ίσως να βάλεις νερό με μυρωδικά, σκόρδο, θυμαρι, κρεμμυδι σκονη κλπ κλπ.