Να κολλήσει όχι αλλά σίγουρα θα μείνουν υπολείμματα κολλημένα που θα θέλουν τρίψιμο με σύρμα ή ντεγκλασαρισμα μετά.
< >
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτο δεν κανει για επαγωγικη. Δεν κολλαει ομως.Ειναι μη μαγνητικός χάλυβας ή αλουμίνιο;
mirage έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτο δεν κανει για επαγωγικη. Δεν κολλαει ομως.Ειναι μη μαγνητικός χάλυβας ή αλουμίνιο;
Το Μεγάλο Τηγάνι Ψητών διαθέτει βάση τριών στρώσεων και το ειδικό της σχήμα δεν
καθιστά δυνατή τη χρήση του σε επαγωγική εστία.
mjacob έγραψε:Σε άλλα νέα. Burger.
Διαδικασία ακριβώς όπως η πτριτζόλα. Μόνο αλάτι πιπέρι. Ούτε βούτυρα.
Εδώ όμως έχουμε το κρεμμύδι, που πρέπει να καραμελωθεί στα λίπη του κιμά, χρησιμοποιώντας το πολύ αργά και καλά προθερμασμένο cast iron του κου @kovathe
kovathe έγραψε:To μαντέμι [...] μετα το ψήσιμο [...] ζεσταμα στέγνωμα στο μάτι, αλλειμμα με λάδι και καλό σκούπισμα το λάδι.
italakias έγραψε:Ολο λιπος.
Χολιστερινη .
Γιατί να πάς ταξίδι; Ε Φ Ι Α Λ Τ Η Σ Μπαίνεις στ[…]
https://twitter.com/there_is_no_if/status/1772679[…]
Οι πετυχημένοι μετανάστες είναι πιθανότατα πιο φα[…]
https://flix.gr/news/tidf-26-day-eight.html Avan[…]