- 20 Οκτ 2014, 22:32
#26830
εννοια σου, στο επομενο πεσκεσι θα κανω ριβιου
οχι οχι, δεν γυρευω τετοιο εφε (puff pastry -που λεει ο τζιμαρ- ειχα κανει καποια στιγμη για
πιτακια. πολυ μανουρα ομως)
αλλο:
τις προαλλες πηγα πηρα σαλεποσκονη για να κανω σαλεπι στο σπιτι.
την πρωτη φορα ακολουθησα συνταγη που λεγε να ριξεις την σκονη ενω εχεις βρασμενο το γαλα --> σβολιασε και πηγε στον καδο.
την δευτερη φορα βρηκα συνταγη που προειδοποιουσε για το παραπανω και ελεγε να το αραιωσεις σε χλυαρο νερο πριν το ριξεις στο γαλα (πριν την βραση). τελικα μου βγηκε ελαχιστα σβολιασμενο, με σωστη υφη, συσταση και χρωμα αλλα απο γευση... --> καδο.
μου μενει αλλη μια δοση νομιζω αλλα παιζει ναναι και η ποιοτητα της σκονης
Τελευταία επεξεργασία από egobrain και 20 Οκτ 2014, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
γιάννς