mjacob έγραψε:Busso τί έχουμε εδώ:
https://www.facebook.com/interestingeng ... 836310580/
Έχουμε την διαδικασία παραγωγής αφράτης καραμέλας. Είμαστε στο 2ο στάδιο.
Κάπως έτσι τη βγάζω και εγώ.
mjacob έγραψε:Busso τί έχουμε εδώ:
https://www.facebook.com/interestingeng ... 836310580/
mjacob έγραψε::thumbsup:
Γιατί δεν φτιάχνεις τπτ βιντεάκια κι εσύ;
dimik έγραψε:REALZEUS έγραψε:dimik έγραψε:224v έγραψε:μια ερωτηση για αυτους που περιδιαβαινουν την Αθηνα, ποιο μαγαζι εχει καλο - εξαιρετικο ροφημα σοκολατα? Με κερασε φιλος απο το Da capo Και επαθα πλακα, πηχτη και καταμαυρη!!!! την επινα μια ωρα.... Αλλου ομως που? δεν ειναι βολικο το Κολωνακι....
600γρ γάλα, 100γρ μαύρη σοκολάτα, 100γρ σοκολάτα γάλακτος, λίγο κανέλα, 3-5 λεπτά στον φούρνο μικροκυμμάτων σκεπασμένο με μεμβράνη.
Ανοίγεις, ανακατεύεις κι έχεις την καλύτερη σοκολάτα που έχεις πιει ποτέ.
Η σύζυγος με ξαναερωτεύτηκε το Σάββατο το πρωί
Το βασικότερο από όλα ξέχασες: Μια κούπα ρούμι, λικέρ ή μπράντι.
Για την συζυγική version μιλούσα
Εγώ θα έβαζα Gran Marnier η μαύρο ρούμι
Red Garland έγραψε:ο μιράν βγάζει και ένα καυτερό το οποίο είναι παρα πολύ μαλακό, καμία σχέση με το λίγο σκληρό "κανονικό" του.
Προσφορές πήρα από 80 μέχρι 300 παρά. Για αυτό […]
Σιχαμένο ήχο αυτά τα Ολλανδικά ( γλώσσα) .
Κι όπως όλες οι ΕΛ ομάδες , τώρα στην 3η περίοδο θ[…]
Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyo[…]