θα ανοιξω τα φυλλα οσο μπορω και θα ξαναρθω απο 'δω.
μεχρι τοτε, ο κοβαθε θα σας ετοιμασει μια μαλλον ψιλοβραστη μοντερνα κολοκυθοπιτα
egobrain έγραψε:απορια: γινεται να υπαρχει διαφορα στην σκληροτητα της ζυμης αναλογα με τον φουρνο;
και πιο συγκεκριμενα, στην σπανακοπιτα, κανω το φυλλο πολυ λεπτο αλλα το αποτελεσμα ειναι σκληροτερο απ' ο,τι εχω συνηθισει απο αλλες σπιτικες.
η μονη διαφορα ειναι πως εγω εχω φουρνακι (το τυπικο με τα ματια) και οχι φουρνο με αερα κλπ κλπ
η συνταγη ειναι φυσικα η ιδια
mjacob έγραψε:ναι ναι, η κουζίνα και ο αέρας φταίει που τα κάνεις χάλια
djalma έγραψε:Καρότο έβαλα, την επόμενη φορά θα βάλω και λουκάνικο..! Όταν λες τυρί?? φέτα?
djalma έγραψε:Βόρειος είμαι απλά δεν το 'φερα στη φαντασία μου
https://www.news247.gr/ellada/vinteo-sok-apo-ratsi[…]
Δεν θες να σου πω τι προσφορές πήρα. Θα πάω σε καν[…]
Ρε σεις, προφανως το καταλαβαινω πως ειναι πολυ βα[…]
Είχαμε μια κουβέντα πριν κάποιους μήνες, μετά τον[…]
Δεν ειπα οτι μπηκε με βυσμα στην Μακλαρεν. Ειπα οτ[…]
https://www.msn.com/el-gr/sports/basketball/nba-%C[…]
Σημερινή από τα αγαπημένα βουνά της Βουλγαρικής Ρο[…]