dimik έγραψε:Όταν έχω χρόνο όμως ψήνω εκεί τα μπιφτέκια αντί στον φούρνο
μπριζολες και μπιφτεκια εχουν πολυ καλο αποτελεσμα σε τετοιες ηλεκτρικες ψησταριες.
Μαζευεις τα ζουμια απο τη μπριζολα στο ταψακι,και τα τουμπαρεις στις τηγανητες πατατες.
dimik έγραψε:Όταν έχω χρόνο όμως ψήνω εκεί τα μπιφτέκια αντί στον φούρνο
224v έγραψε:Στην Γκαζιού σε 10 λεπτα εχει πιασει θερμοκρασια και σε 15 λεπτα εχεις ψησει περιπου 1.5 κιλο ψαρι και κοτοπουλο.. σβυνεις το γκαζι και τερμα την επμενη φορα παλι… Δεν εχει μπελαδες για καθαρισμα, με μια σιδεροβουρτσα περνας τις σχαρες και τελος… ψηνω 2-3 φορες τη βδομαδα σε αυτό..... κοτοπουλο η ψαρι…Ακριβώς αυτό. Τριψιμο κ με λεμόνι κ λίγο λαδακι στο τέλος στη σχάρα, αφού την έχω κάψει για 10-15 λεπτά να κάψει λίπη. Στο δίμηνο θα κάνω μια χοντρή καθαριότητα κ μαζεμα λίπους από το συλλέκτη. Σε φίλο που δεν είχε καθαρίσει το δοχείο συλλογής λίπους, κάποια στιγμή πήρε φωτιά!
PeterPan έγραψε:Roastbeef
dimviii έγραψε:Μαζευεις τα ζουμια απο τη μπριζολα στο ταψακι,και τα τουμπαρεις στις τηγανητες πατατες.
KiloMeater έγραψε:Τη μανία με τα σπαράγγια την έχετε εκεί στη Γερμανία; εδώ πανικόςΕιναι η εποχη τους σε ολη την Κεντρικη Ευρώπη.
https://www.youtube.com/shorts/RYILPoju2bw?feature[…]
Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyo[…]
https://www.youtube.com/shorts/ywgO5RkISuA?feature[…]
Θα τα διορθώσει όλα ο διάδοχος του κουμπάρου . 50 […]