Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#598450
egobrain έγραψε:
markvag έγραψε:Μακάρι νά 'ξερα πως λέγεται... Πίσω από την εκκλησία του αγίου Νικολάου, ένα μικρό, δεν το πιάνει το μάτι σου. Η μπουγάτσα είχε μπόλικη γέμιση με καλό και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τυρί! :inlove: Όταν έρθεις σφύρα να πάμε. :s_wink


τον Λευτερη λες? ή τον Γιωργο στη διπλανη στοά?

Η τυρι γενικοτερη υποφερει περισσοτερο απ' την κακομεταχειριση. Συνηθιζεται να βαζουν φτηνα ασπρα τυρια/τριμματα προσθετοντας αλμυρα για γευση.


Εδώ στη γωνία. Είχε κανονικό τυρί και όχι αηδίες... Στη Θεσσαλονίκη δεν βρήκα μπουγάτσα με τυρί (και όχι την τυροειδή γέμιση που βάζουν), μόνο στη Βέροια είχα βρει αντίστοιχη, αλλά τελευταία, με την κρίση τη χάλασαν κι εκεί...

Τυχαία το βρήκα, το πρωί του αγίου Πνεύματος, πηγαίνοντας στη δουλειά... Πλέον μπουγάτσα θα φάω πολύ σπάνια, αλλά όταν ξαναφάω, θα πάω και πάλι στο ίδιο μαγαζάκι, εκτός και αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#598464 Το σημειωνω για τσεκαρισμα!
Για Σαλονικη εχω υλικο για σεντονια αλλα για Δραμα, μπα. Εξαλλου, ειμαι προσκυνητης της κρεμας :D
Στην επομενη πρωινη σου λιγουρα, μπες Σιμο για πεϊνιρλι σουβλακι :twisted:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#598480
egobrain έγραψε:Στην επομενη πρωινη σου λιγουρα, μπες Σιμο για πεϊνιρλι σουβλακι :twisted:


Είναι και αυτός ήδη στα υπόψιν... :iconcool: :innocent: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#609573 Αποκτήσαμε πρόσφατα ένα τέτοιο air fryer https://www.centralshop.com.gr/iq-kc-12 ... i-airfryer

Δοκίμασα κοτόπουλο ψητό (ήθελε αρκετά παραπάνω χρόνο απ'ότι έλεγε γιατί είχα θερμόμετρο) το οποίο βγήκε εντελώς άνοστο, εχθές δοκίμασα πατάτες "τηγανιτές" που έλεγε 40 λεπτά και τις είχα πάνω από μια ώρα χωρίς να έχουν γίνει. Λέω να δοκιμάσω και μια μοσχαρίσια να δω το αποτέλεσμα.

Υπάρχει κάποια αξιόλογη συνταγή γι'αυτή τη συσκευή αλλιώς την βλέπω να πηγαίνει αποθήκη;
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#612426 Αει στο Τροβάτο πρωί πρωί και συ :lol: :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#612445 Και κατι σε κρεατικο απο χθες...δεν υπαρχει αλλο κρεας απ το χοιρινο. Πιριοντ. Τι μοσχαρια και ριμπ αϊ και κλαιν μαιν...

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#612450 Να σου φέρω να δοκιμάσεις σταυλίσια μοσχαρίσια (2τμχ ζύγισαν 1.200 kgr ) , που αγόρασα πέρσι στο δρόμο για το χωριό , από κρεοπωλείο στο Λεβίδι (bill 33 approved) η οποία ψήθηκε στο τζάκι... και συνοδεύτηκε μόνο με τσοπανίσια φέτα Καλαβρύτων και χωριάτικο ψωμί καψαλισμένο στα κάρβουνα...:s_crazy
Κρέας στο κάρβουνο είναι υπέροχο ακόμα και γΚαμήλα να είναι... :)
Άβαταρ μέλους
By 224v
#612485 Απο τον "Λιτσα" που λεει οτι εχει φαρμα στη Χαλκιδα, Τ Bone 800 γρ. γαλακτος. Θα την ψησουμε το ΣΚ. στο barbecue γκαζιου με μπρικετες λαβας.. θα δειξει...!!!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#612489
Deleted User 1 έγραψε:Και κατι σε κρεατικο απο χθες...δεν υπαρχει αλλο κρεας απ το χοιρινο. Πιριοντ. Τι μοσχαρια και ριμπ αϊ και κλαιν μαιν...

Εικόνα

< >
Αααααααχχχχχχχ...... Στρίψε το μαχαίρι