Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#560947 Και στο Διπορτο στη Σωκρατους εχει τιμιο φαι σε γευση και τιμες η δε ατμοσφαιρα είναι σουπερ ντουπερ. δεν πρεπει όμως ναι φοβάσαι τα υπογεια,,,, :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#560962
Chris έγραψε:Δωσε λινκ. Κατι μου λεει οπως τον βλεπω τον παληκαρο οτι θα ειναι ξερω γω 26 χρονων, θελω να επιβεβαιωσω


< >

https://luben.tv/originals/140551
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#566529 Κότσι χοιρινό πώς το κάνουμε; Να το προτιμήσω στο slow cooker, εφόσον χωράει; Χρειάζεται μαριναρισμα;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#566535 Αν θες βάλτο κ γάστρα...
1 1/2 ώρα με κλειστο καπάκι κ μετα άλλη 1 ώρα με ανοικτό....
Για μαριναρισμα είμαι υπέρ... Ανάλογα τι σου αρέσει... Δοκίμασε κ μπύρα...


.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#566704 False alarm τελικά :oops: . Το κότσι το είχε αγοράσει η :inlove: και ήταν ήδη μαριναρισμένο από το κρεοπωλείο :tomato: :lol: Θα μπει σε λίγο σε σιγανή φωτιά μέχρι το βράδυ. Θα το βάλω 1μιση ώρα στους 150 πάνω κάτω και άλλη μία με τον αέρα. Τις baby πατάτες να τις βάλω από την αρχή ή θα γίνουν πουρές; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#566747 Αν βλέπω καλά :
1/ Τσιμπημένο στο αλάτι, γούστα βέβαια είναι αυτά . :lol:
2/ Θα το έβγαζα 3-5 λεπτά νωρίτερα , ή θα το είχα σηκώσει νωρίτερα κατά μία θέση .

Οχι ότι κι αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, θα το ... άφηνα ! :eat:

Σε βλέπω μετά το φαγοπότι, να έχεις πέσει σαν "φίδι"!
:s_bye
Άβαταρ μέλους
By dimik
#566780 Όχι καθόλου τσιμπημένο σε οτιδήποτε.

Είχε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ρουμελιωτικη, θυμάρι και είχε μαριναριστει σε κρεμμύδι, σκόρδο, λάδι και λευκό ξύδι.

Είχα ηλεκτρονικό θερμόμετρο και έπαιρνα μετρήσεις, το έβγαλα στους 62-65 βαθμούς.

Μακάρι να έπεφτα μετά το φαγοπότι αλλά πήγα βόλτα τον σκύλο, έπλυνα την αυλή και τώρα μόλις καθησα από τις 11-12 το πρωί.

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#566840 Ξεχασα να τραβηξω φωτος, μοσχαρι 3 cm χοντρο, πλατη χαμηλα, πανω απο την ουρα (πως λεγεται το σημειο?), 1+1 λεπτο στην πλακα και δεκα λεπτα σε χαμηλη φωτια στο φουρνο. Να μας ζησει ο ψηστης, λουκουμι!

Μονο πρασινη σαλατα για συνοδεια γιατι ειμαστε και σε διαιτα :lol:

Μαριναρισμα οπως του ντιμικ πλην ξυδιου. Και μας εμεινε και ενα δαχτυλο ζουμι, που εβγαλε στο φουρνο, για μελλοντικη χρηση. Το ονειρευομαι σε σουπα με ρυζι πχ.

Τετοιο:

Εικόνα


< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#568901


:s_omg :s_omg



Άι κι κατεvu ΚΑΤ . :roll:

ΑΙ ΚΙ ΚΑΤΕVU KAT MΑΤΣΑΚΟ. :x