Chris έγραψε:Δωσε λινκ. Κατι μου λεει οπως τον βλεπω τον παληκαρο οτι θα ειναι ξερω γω 26 χρονων, θελω να επιβεβαιωσω
< >
https://luben.tv/originals/140551
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
1 1/2 ώρα με κλειστο καπάκι κ μετα άλλη 1 ώρα με ανοικτό....
Για μαριναρισμα είμαι υπέρ... Ανάλογα τι σου αρέσει... Δοκίμασε κ μπύρα...
.
My Flickr
1/ Τσιμπημένο στο αλάτι, γούστα βέβαια είναι αυτά .
2/ Θα το έβγαζα 3-5 λεπτά νωρίτερα , ή θα το είχα σηκώσει νωρίτερα κατά μία θέση .
Οχι ότι κι αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, θα το ... άφηνα !
Σε βλέπω μετά το φαγοπότι, να έχεις πέσει σαν "φίδι"!
Είχε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ρουμελιωτικη, θυμάρι και είχε μαριναριστει σε κρεμμύδι, σκόρδο, λάδι και λευκό ξύδι.
Είχα ηλεκτρονικό θερμόμετρο και έπαιρνα μετρήσεις, το έβγαλα στους 62-65 βαθμούς.
Μακάρι να έπεφτα μετά το φαγοπότι αλλά πήγα βόλτα τον σκύλο, έπλυνα την αυλή και τώρα μόλις καθησα από τις 11-12 το πρωί.
< >
Μονο πρασινη σαλατα για συνοδεια γιατι ειμαστε και σε διαιτα
Μαριναρισμα οπως του ντιμικ πλην ξυδιου. Και μας εμεινε και ενα δαχτυλο ζουμι, που εβγαλε στο φουρνο, για μελλοντικη χρηση. Το ονειρευομαι σε σουπα με ρυζι πχ.
Τετοιο:
< >