Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#749558
egobrain έγραψε:Αλήθεια? Τι συσκευαζε αρχικά που αργότερα δεν χρειαστηκε?
Ειδικα για αλλαντικά είναι πολύ χρήσιμο!

και μιας και ψες είχα γιορτινή μέρα στο σπίτι, βάζω την αλλαντοπαραγωγή:

αρχικά ο γιορταζόμενος παστουρμάς! :eat:
σουτζουκι και πρασάτα λουκανικα στην καλογερική.
νεφραμιά στρογγυλή για σαλάμι σε τοστ ή κρυα σαντουϊτς.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Όπαου!!! Παστουρμαδοπιτα!! Έχω ακόμα 6 -7 φέτες από Κομοτηνή καταπληκτικό....

.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#749579 Αγόρασα πριν κάνα 2 βδομάδες έναν άοσμο υποτίθεται.

Μία χαρά βρωμερός ήταν, μούρλια έγινε η παστουρμαδοπιτα με κασέρι Ελλασονας και ντοματινια.

< >
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#749748 Τι αοσμο παστρουμα βρε παιδια; :dizzy:
Αντε με το καλο και αοσμη σκορδαλια και αοσμο τζατζικι! :lol:
Σαν την τυροκαυτερη των μαγαζιων, που μονο καυτερη δεν ειναι πλεον...(οχι οτι η σκορδαλια και το τζατζικι τους πανε πισω) :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#749751 Το ξερω...Αν ηταν τελειως αοσμος θα ηταν Bresaola! :lol:

Εξ αλλου μετα απο παστουρμαδοφαγία αν πλενεσαι τακτικα, δεν βρωμας παστρουμιλα ανακατεμενη με ιδρωτιλα. :rtfm:



Οταν εισαι καθαρος, απλως μυριζεις τις μασχαλες σου και σου ανοιγει η ορεξη... :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#749804 Ετοιμάζω ζύμη για πίτσα για το ΣΚ.

Αν πετύχει θα βάλω τη συνταγή. Δεν είναι και κανένα επίτευγμα βέβαια…

Ανακάτεψα τη μαγιά και την έβαλα στο ψυγείο.

Αύριο και μεθαύριο θα έχω περισσότερα να πω.


< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#749810 Έβαλα αλεύρι 405 τώρα γιατί αυτό είχα.

Για να την τελειώσω θα προσπαθώ πάω να βρω 00 αλεύρι σήμερα.

Θα δοκιμάσω κ το καλαμποκάλευρο στο μέλλον, ευχαριστώ.

Στις 8 ώρες είμαι σε αυτό το στάδιο, τριπλασιάστηκε!

Εικόνα


< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#749817 Μια ώρα θέλει η ζύμη ξεκούραση. Στις 8 θα έχουν φύγει οι πελάτες και θα έχει κλείσει το μαγαζί
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#749822
Dimitris_P έγραψε:Μια ώρα θέλει η ζύμη ξεκούραση. Στις 8 θα έχουν φύγει οι πελάτες και θα έχει κλείσει το μαγαζί
Θέλει 1 ώρα έξω και στο ψυγείο 16-24 ώρες σύμφωνα με τον Master!

https://youtube.com/watch?v=u7Hd6ZzKgBM&feature=share


Χθες στη μία ώρα που το άφησα έξω δεν είχε φουσκώσει, είχε απλώς κάνει μερικές φουσκάλες.
Σήμερα τριπλασιάστηκε! Αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά!

< >
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#749913
PeterPan έγραψε:Έβαλα αλεύρι 405 τώρα γιατί αυτό είχα.

Για να την τελειώσω θα προσπαθώ πάω να βρω 00 αλεύρι σήμερα.
< >


ίδια δεν είναι αυτά?
δεν νομίζω να βρεις διάφορες.

ενημέρωσε για το αποτέλεσμα της ζύμης σου :)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#749920 Ειναι κοντά αλλα δεν είναι ακριβώς ίδια. Υπαρχουν διαφορες στο W. Επισης ολα τα 00 δεν εχουν ιδιο W. Εδω τα εξηγεί.
https://youtu.be/yDQ0foLUbeU